Enzým Serrapeptáza zbaví Vás zápalu, bolesti a chorôb

Serrapeptáza je produkt s prírodnou protizápalovou látkou. Je to proteolytický enzým, izolovaný z baktérie, ktorá nevyvoláva ochorenia (enterobaktéria Serracia E 15). Serrapeptase pri vylučovaní sa nachádza v malých množstvách v moči, čo naznačuje, že prechádza priamo cez tenké črevo do krvného obehu. Klinické štúdie ukázali, že Serrapeptase má účinky fibrinolytické (rozpúšťa krvné zrazeniny a znižuje riziko tvorby krvných zrazenín – trombov), protizápalové a antiedematózne účinky (zabraňuje opuchu a hromadeniu tekutiny) v mnohých tkanivách. Ukazuje sa, že jej protizápalové účinky sú lepšie ako účinky iných proteolytických enzýmov. Okrem zmiernenia zápalu jedným z jej najväčších prínosov je pomoc pri zmierňovaní bolesti.

serapeptaza-120000-90-kapsul-nutraceutika.1.jpg

Serapeptáza – Klik na obrázok

Lekári vo svete poznajú priaznivé účinky Serapeptaze proti bolesti a zápalu a používajú ju v liečbe namiesto salicylátov, ibuprofénu a iných nesteroidných antireumatík (ktoré majú aj vedľajšie účinky).
V Nemecku a iných európskych krajinách je Serapeptáza bežná v liečbe opuchov, ktoré vznikajú po úraze alebo zápale. Serapeptáza je silný proteolytický enzým, ktorý rozpúšťa neživé tkanivá vrátane krvných zrazenín, cýst, cievnych plátov a pomáha likvidovať zápaly rôznych foriem. Účinný enzým je vhodný namiesto liekov ako sú salicyláty a tiež steroidy pre tých, ktorí trpia reumatoidnou artritídou (zápal kĺbov) a širokým spektrom autoimúnnych ochorení. Patria sem aj ulcerózna kolitída (zápalové ochorenie hrubého čreva), psoriáza, uveitída, alergia a niektoré formy rakoviny.

Zatiaľ čo steroidné a nesteroidné protizápalové lieky môžu pomôcť dočasne uľaviť od bolesti, opuchu a zápalu, môžu tiež potláčať obranyschopnosť tela a mať nebezpečné vedľajšie účinky. Serrapeptase na druhej strane zmierňuje bolesť a opuch. Nemá brzdiace účinky na prostaglandíny a nepreukázali sa žiadne vedľajšie účinky na črevá. V liečbe sa Serrapeptase využíva v Európe a Ázii už vyše 25 rokov.
Enzým serapeptáza sa používa na chronickú sinusitídu (zápaly prínosových dutín), vylúčenie hlienov z priedušiek (enzým rozkladá bielkovinové vlákna, ktoré umožňujú mucínu zhrubnúť), podvrtnutie, poškodené šľachy a iné úrazové poranenia, opuchy a tiež pooperačný zápal.

Serapeptáza sa používa ako vysoko účinná náhrada (alternatíva) antibiotík v mnohých krajinách. Lieči zápalové poruchy a bojuje nielen proti zápalu, ale tiež zmierňuje bolesti a opuchy, skracuje čas hojenia a podporuje imunitný systém. Má čistiaci účinok. Pomáha viazať ťažké kovy, pomocou ktorých telo vylučuje jedy (toxíny) a takýmto spôsobom pomáha zlepšiť obranyschopnosť tela, usmerniť hormonálnu nerovnováhu a zrýchliť hojenie tkanív.
Serrapeptase sa veľmi dobre znáša. Môžeme ju použiť na liečbu zápalového ochorenia alebo na rozloženie plátov, ktoré sa vytvorili v cievach. Vďaka silným protizápalovým schopnostiam, a pretože prakticky nemá vedľajšie účinky, ukazuje sa Serrapeptase ako lepšia voľba ako nesteroidné antireumatiká.

Serapeptáza, je proteolytický enzým, ktorý bol pôvodne objavený a pomenovaný po izolácii organizmu Serretia-15. Arthur Andrews začal lekársky používať serrapeptázu. V Japonsku serapeptázu pravidelne predpisujú praktický lekári. U nás bol dostupný bez lekárskeho predpisu. Podľa doktora Niepera Enzým serapepáza má široko spektrálne účinky.

 

Predaj serrapeptázy, ako doplnku výživy bol z dôvodu nariadenia EU zakázaný!

Podľa mnohých zdrojov Serrapeptáza pomáha predovšetkým pri liečbe:

vysokého krvného tlaku
srdcových a cievnych ochoreniach
astmy
● migrény a bolestiach hlavy
cukrovke typu II a diabetickej polyneuropatii
● osteoporóze
● zápale kĺbov, artritíde, reumatoidnej artritíde
● zápalov rôzneho druhu
ochorenia črievbolest-klb-koleno-zapal-freepngfuel
● cystickej fibróze prsníkov
● skleróze multiplex
● úrazov a športových úrazov.
● pôsobí pri úľave bolesti
● a v neposlednom rade pomáha odďaľovať starnutie
● pomáha bývalým a terajším fajčiarom.
● pomáha zmierňovať zápal zriedením zápalovej tekutiny a uľahčuje tak odtok tekutiny. To zrýchľuje hojenie tkaniva.
● pomáha zmierniť bolesť (brzdí uvoľňovanie látok, ktoré vyvolávajú bolesť zo zapálených tkanív).
● pomáha zlepšovať stav ciev a srdca rozkladaním vedľajších látok, pri krvnej zrážanlivosti (fibrínu).
● výhodou Serrapeptase je schopnosť rozkladať aterosklerotické pláty, ktoré zužujú cievy bez akéhokoľvek poškodenia vnútornej výstelky ciev.
rozkladá mŕtve tkanivá, krvné zrazeniny, cysty, cievne pláty a zápalové látky všetkých druhov.

Ako používať Serrapeptázu?

Užíva sa nalačno, fibrinolytický (fibrínu tráviace) enzýmy serapeztázy najskôr vstupujú do krvného riečišťa prostredníctvom tenkého čreva. Serapeptáza degraduje fibrín v tele, a rozbíja mŕtve tkanivá.

Dávkovanie:

Jedna štandardná dávka, tj. 1 tableta obsahuje 125000 jednotiek Serapeptázy.
Začnite s 1 tabletkou serapeptázy 1 x denne na prázdny žalúdok a prípadne zvyšujte podľa pokynov lekára ak nenastalo zlepšenie v priebehu 7 dní, alebo viac ak je potrebné. Potom pomaly znižujte, až na 1 x 1.

Je možné užiť príliš veľa serapeptázy?

Hoci preparáty obsahujú veľmi silný a výkonný enzým serapeptázy, môže sa používať s väčšinou produktov bezpečne dohromady. Neexistuje žiadny dôkaz, že systémové enzýmy, ako serapeptáza, by boli predávkované. Je však dôležité dodržiavať pokyny na dávkovanie, podľa letáku alebo podľa pokynov lekára.

Serrapeptáza riedi krv, preto doporučuje sa pred zákrokmi konzultácia s lekárom o vysadení.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
13 349 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme