Experimenty v Rusku prinášajú šokujúce úspechy o ktorých sa nepíše

Novodobý stavitel pyramid

Arvind Balaraman

obrázok so súhlasom Arvind Balaraman / FreeDigitalPhotos.net

Během posledních let v Rusku, ale i v jiných státech rostou pyramidy jako houby po radioaktivním dešti. Na svědomí to má především Alexander Golod, milionář a ředitel bezpečnostní agentury v Moskvě. Během pár let vystavil a chce stavět pyramidy na různých místech po celém Rusku a několik ještě na Ukrajině a v dalších státech. Mezi těmito místy je například předměstí Moskvy, Astrachaň, Soci, ukrajinské Záporožie, Voroněž, Belgorod, Tverský region, Krasnodar, Togliati, či francouzská Nice.

Experimenty nesou zázraky

Alexander Golod koordinuje skupiny ruských vědců a provádí vědecké studie. Experimenty prováděné během let uvnitř těchto pyramid zahrnují výzkumy všemožných oborů od medicíny až po kvantovou mechaniku. Téměř všechny prý přitom nesou zázračné výsledky. Pozitivní vliv na životní prostředí a lidské zdraví se prý projevuje při každé návštěvě nebo při použití produktů připravených uvnitř těchto pyramid. Pyramidy jsou vystavěné ze sklolaminátu, bez kousku kovu a největší z nich měří plných 44 metrů, váží 55 tun a náklady na její výstavbu se vyšplhaly na více než jeden milion dolarů, za což by se u nás dalo postavit 8 slušných rodinných domů. A přestože se to zdá neuvěřitelné, výzkumy prováděli sami špičkoví vědci Ruska a Ukrajiny.

Zázračné materiály putují na oběžnou dráhu

„Věřím, že pomohou celému lidstvu a vytvoří z něj lepší místo,“ říká Alexander Golod. Roku 1998 se mu dokonce daří přesvědčit ruskou vládu, aby vynesla krystalické materiály nabité v pyramidách na orbitální vesmírnou stanici MIR, kde mají působit po celý rok. V říjnu jsou tyto materiály umístněny na deset dnů i na palubu Mezinárodní vesmírné stanice (ISS). Prý to přineslo prospěch vesmírné stanici i celému světu…

Nebývalý výzkum : Ruské národní akademie věd

Celé to zní pro nás až příliš alternativně. Ale podívejme se blíže na výzkum, který byl uskutečněn Ruskou národní akademií věd a podřízenými institucemi: Ruskou akademii lékařských věd, Institutem teoretické a experimentální biofyziky, Výzkumným vědeckým ústavem „Grafit“ a Institutem fyziky na Ukrajině. Údajné výsledky ukazují pozitivní efekty na živé i neživé materiály. Mezi nimi vybíráme:

  • zlepšení imunitního systému organismů, regulace hladiny bílých krvinek v krvi a rychlejší regenerace tkání
  • zesílení specifických vlastností farmaceutik a současné zeslabení vedlejších účinků
  • 20-100% nárůst výnosů ze zemědělského osiva, umístěného do pyramidy, za 1 až 5 dní
  • snižování patogenní (choroboplodné) síly rozličných virů a bakterií
  • snižování radioaktivního vyzařování
  • snížení agresivního chování u 5000 vězňů
  • pravděpodobné rozmělnění seismické aktivity – místo velkých zemětřesení se v okolí pyramid vyskytují stovky drobných otřesů; rovněž podezření na zmírnění výkyvů v počasí
  • zvýšení výnosů z ropné těžby v jihoruské Baškiriji cca o 30 % – ropa se stává lehčí, tj. méně vazká a lepkavá; tyto výsledky potvrzuje Gubkinova moskevská akademie pro zpracování ropy
  • spontánní nabíjení kondenzátorů
  • změny teplotních prahů pro supravodivost, vlastností polovodičů a uhlíkových materiálů
  • voda nezamrzá ani při -38 stupních Celsia a zachovává si své vlastnosti po léta nezměněné

Zaceluje pyramida ozónovou díru?

Jako by nebyly tyto závěry dost šokující, následují je ještě bombastičtější pověsti. „Samy pozemské jehlany jsou obklopeny iontovým sloupem, který při výšce pyramidy 11 metrů ovlivňuje až dvoukilometrový prostor,“ informuje o pověstech moskevský zpravodaj Českého rozhlasu David Šťáhlavský a posměšně dodává: „Avšak dvaadvacetimetrová pyramida už obsáhne stokilometrový rádius.“ Navíc se následně, prý díky pyramidě, zacelila ozónová díra v atmosféře nad Ruskem. Sám Golod říká: „Doporučuji rozlišovat snahu o poznání podstaty od pustého tlachání, pravdu od lži, dobro od zla. Nehledejte učitele jinde než v sobě samém.“

Energetický sloup nad pyramidou?

Co o tom víme? Sloup neznámé energie zaznamenaly i vojenské radary nad 22metrovou pyramidou, jež od roku 1997 stojí 15 kilometrů od jezera Seliger poblíž Ostaškova v Tverském regionu. Potvrdil to Technologický institut replikačních metod v Charkově na Ukrajině. Sloup má mít šíři 500 metrů a výšku okolo dvou kilometrů. Skutečně, spekuluje se o jakémsi ionizovaném poli – ale zatím jen spekuluje.

Myši se smrtelnou dávkou

Jmenované závěry zní více než odvážně. Když se však podíváme na výsledky konkrétních výzkumů, začíná být obtížné je ignorovat. Doktorka N. B. Jegorova z Mechnikovova výzkumného ústavu ruské Akademie lékařských věd například provádí pokusy, při nichž jsou myši o váze 12-14 gramů infikovány zvyšovanými dávkami smrtelného kmenu 415 myšího tyfu salmonella typhi murium, dávkami od 10 do 104 mikrobiálních buněk. Jsou rozděleny do několika skupin a opakovaně vystaveny vlivu pyramidy na různě dlouhou dobu. Kontrolní skupina zůstává mimo. Jiné vlivy jsou vyloučeny.

Hrstka buněk stačí, aby způsobila smrt

„Mělo by být řečeno, že infekce salmonellou typhi murium je pro myši velmi vážná choroba a pouhá hrstka buněk je prakticky dostatečná k tomu, aby způsobila smrt,“ říká dr. Jegorova. „Pětadvacátého dne pozorování již byla všechna kontrolní zvířata mrtvá. Mezi skupinami vystavenými působení pyramid jich však 35-40 % přežilo. Nemůže být žádných pochyb, že to mělo co dělat s množstvím času stráveného v pyramidě. Nebyl tu žádný jiný důvod; co víc, nešlo jen o jedinou, ale hned o několik skupin myší. …Je možné, že tu dochází ke změnám v buněčné a hormonální imunitě.“

40% podíl přežití je neuvěřitelný

Doktorka Jegorova navíc dodává: „ Výzkum těchto faktorů vyžaduje velmi pečlivý a seriózní výzkum, který jsme nebyli schopni provést, jsme velmi překvapeni výsledky, které jsme získali, protože dosáhnout 40% podíl přežití u myší infikovaných salmonellou typhi murium je velmi obtížné. ]e důležité zdůraznit, že myším nebyly podávány žádné chemické preparáty nebo léčiva; nebyly zde žádné faktory, které by průběh mohly ovlivnit jedním či druhým směrem. A tak jsme dospěli k tomu, že sama pyramida má vliv na živý organismus. Teď potřebujeme studovat mechanismus, kterým tak činí…“

Vědci z Ústavu fyziky na Ukrajině jsou nadšeni

Výzkumy velmi zaujmou špičkového fyzika Volodimira Krasnoholovece z kyjevského Ústavu fyziky na Ukrajině, jenž je základní institucí Národní akademie věd Ukrajiny. Zároveň je jedním z vedoucích vědeckých center někdejšího Sovětského svazu a i dnes je klíčovou institucí pro vojenský výzkum. Dr. Krasnoholovec shrnuje práci svých kolegů fyziků, biologů a výzkumných inženýrů:

Experiment přináší šokující úspěch

Profesor S. M. Klimenko a D. N. Nosik z Ivanovského výzkumného ústavu virologie pod ruskou Akademií lékařských věd studují vliv energetického pole pyramidy na schopnost imunoglobulinu likvidovat viry. K experimentu je použit jeho specifický druh, lidský venoglobulin určený pro nitrožilní užití. Za testovací materiál je vybrána kultura myšího viru, způsobujícího zánět mozku a srdečního svalu, a vhodná buněčná kultura lidské tkáně.
Venoglobulin je náležitě zředěn destilovanou vodou na koncentraci 50 mikrogramů/ml a jeho polovina umístněna na 24 hodin do pyramidy. Viru je mezitím umožněno rozmnožit se. Po aplikaci venoglobulinu vědci s nadšeným překvapením sledují, jak vzorek z pyramidy likviduje virus více než třikrát rychleji než vzorek, který v pyramidě vystaven nebyl. Když vědci venoglobulin následně ředí, zažijí další šok! Protivirová aktivita venoglubulinu z pyramidy se s dalším ředěním nemění – a to ani při koncentraci pouhých 0,00005 mikrogramů na mililitr.

Zázraky zemědělské i psychologické

Při experimentu se semeny užitkových plodin je zase vyseto 20 palet různých plodin a výsledky ukazují, že došlo ke zvýšení výnosu o 20-100 % v závislosti na druhu semene. Vzrostlé plodiny jsou prý velmi zdravé a odolné vůči suchu. Masové pokusy provedené se zhruba 5000 obyvateli ruských věznic prý přinášejí rovněž úspěch – odstranění kriminálních činů, změna chování a odstranění závislostí (v poli pyramidy prý vyprchávají účinky psychotropních látek). To vše prý díky vlivu „ozářených“ krystalických struktur rozmístěných v okolí věznic, „ozářené“ glukóze a soli podávané k normální potravě a standardnímu nápravnému psychologickému programu.

Změny v odolnosti uhlíkových materiálů

Profesor V. I. Kostikov a doktor A. C. Katasonov z výzkumného ústavu Grafit Ruské akademie věd studují vliv pole pyramidy na odolnost uhlíkových materiálů rovněž řadou experimentů. Po vystavení v pyramidě se jejich odolnost zvýšila dvakrát! „ Takové výkyvu jsou abnormální,“ říkají vědci. Golod je nadšen a běží objevy ověřit s diamanty, které se tak rovněž mají stávat tvrdší a čistší.

Voda nemrzne a další šílenosti

Dech vyrazí i zjištění ruské vědecko průmyslové unie Hydrometpribor. Její výzkumníci do pyramidy uloží plastové nádoby s destilovanou vodou a ponechají je v prostoru po tři zimní měsíce. Mezitím pozorují stav tekutiny, která, věřme nebo ne, nemrzne a zachovává si všechny vlastnosti tekutiny. Teplota vody přitom během experimentu klesne až na -38 °C! Obyčejná voda v plastových lahvích se zachová podobně. Zajímavé je, že když výzkumníci do nádoby kopnou nebo s ní zatřesou, spustí se okamžitě proces krystalizace a voda brzy zmrzne v led. Podobně šílených efektů se podařilo nastřádat již pěknou řádku. Co to způsobuje?

Jaká síla v pyramidě vlastně působí?

Tuto otázku se snaží zodpovědět i již zmiňovaný Volodimir Krasnoholovec, špičkový vědec, který již více než 20 let pracuje v Ústavu fyziky v Kyjevě na Ukrajině a věnuje se i výzkumu kvantové fyziky. Krasnoholovec je přesvědčen, se pyramida slouží jako jakási ladička, která přenáší vibrace planety a rozechvívá i vše ostatní. Více o jeho výzkumu a částicích, které jev způsobují, najdete na adrese „inerton.cjb.net“.

Je to všechno jen šílenství?

Proč nereagují vědci z jiných zemí? „Vyzývám vědce, aby prováděli experimenty v mých pyramidách. Každý zde může získat zcela jedinečně a zásadní výsledky, “ říká Golod. Čeští skeptikové však tvrdí: „Neexistuje ani objektivně a nezávisle uskutečněný výzkum takových vlivů. Ba naopak, všechny se dosud podařilo vyvrátit. „Vědci obvykle neexperimentují s něčím, co není předem z hlediska tradiční vědy alespoň přípustné. Co když opravdu Rusové objevili něco mimořádného jen díky tomu, že na rozdíl od ostatních akademií nečekali na teoretickou přípustnost a rovnou ověřili účinnost toho, co se zdá nemožné?

Zdroj: volny.cz

Nielen o bosnianskych – najstarších a najväčších pyramídach sveta vo Visoko, postavených z nie prírodných materiálov, ale vytvorených umelo pred 12 – 26.000 rokmi bude na EZOfeste prednášať Jiří Matějka – vydavateľ časopisu WM magazín, tvorca stránky Fakta X a organizátor expedícií.

Regenračné centrum

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
109 967 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme