Anona Graviola – Přirozený zabiják rakovinných buněk – Silnější než chemoterapie?

Anona ostnitá je plod stromu Graviola, s protirakovinovými účinky. A proč to nevíme? Je to proto, že určité velké korporace chtějí dostat zpět svoje peníze utracené za roky výzkumu při snaze vytvořit k prodeji syntetickou verzi.

Graviola proti rakovine

Graviola – klik na obr.

Nejsilnější protirakovinné účinky mají listy a výtažky z nich, přesto lidé dodnes umírají na rakovinu.

Graviola strom

Graviola – klik na obr.

Jde o nízký strom zvaný graviola v brazilštině, guanabana ve španělštině a v angličtině má nevýrazné jméno „soursop“ (v češtině Graviola). Plod hodně velký a nakysle sladká bílá dužina se buď rovnou jí anebo, co je běžnější, používá na výrobu ovocných nápojů, dření atd.

Ačkoliv je účinná proti mnoha zdravotním potížím, je to její proti-nádorový účinek, co budí největší zájem.

Kromě své hojivosti proti rakovině, má graviola široké spektrum antimikrobiálních působků, jak proti bakteriálním, tak i plísňovým infekcím, a zabírá i proti vnitřním parazitním červům, snižuje vysoký krevní tlak a používá se i při depresích, stresu a nervových poruchách.

Výzkumy ukazují, že pomocí výtažků z tohoto zázračného stromu nyní lze:

  • Udeřit proti nádorům bezpečně a účinně pomocí plně přírodní terapie, která nezpůsobuje extrémní nevolnosti, ztráty na váze a vypadávání vlasů.
  • Ochránit svůj imunitní systém a tak se vyhnout smrtelným infekcím.
  • Cítit se po léčebné kúře silnější a zdravější.
  • Posílit svou energii a zlepšit svůj náhled na život.

Rostlina prošla více než 20 laboratorními testy vedenými už od 70. let! To, co tyto testy odhalily, není vůbec chudé na omračující zjištění… U výtažku ze stromu se ukázalo, že:

Účinně útočí na zhoubné buňky 12 typů rakoviny a zabíjí je, včetně rakoviny tlustého střeva, prsu, prostaty, plic a slinivky…
O třech složkách je dokázáno, že jsou při zpomalování růstu rakovinných buněk 10 000 krát silnější než Adriamycin, běžně používané chemoterapeutické léčivo!
A navíc, na rozdíl od chemoterapie, extrakt z listú graviola selektivně pronásledují a zabíjí pouze rakovinné buňky. Nepoškozují zdravé buňky!

Jeden z největších výrobců léčiv za miliardy dolarů v Americe zahájil výzkum léčby rakoviny a jejich bádání se zaměřilo na graviolu, legendární hojivý strom z amazonského deštného pralesa.

Různé části stromu graviola – včetně, kůry, listů, kořenů, plodů a semen z plodů už po staletí využívali domorodí indiánští medicinmani i jiní Jihoameričané k léčbě onemocnění srdce, astmatu, problémů s játry a artritidy. I když vycházela s jen malých zadokumentovaných vědeckých důkazů, společnost nalila peníze a zdroje do testování protirakovinných vlastností tohoto stromu – a byli výsledky šokováni. Graviola se ukázala být dynamem ženoucím hubení rakoviny.

Tím ale příběh gravioly téměř skončil.

Graviola – klik na obr.

Ukázalo se, že farmaceutická společnost téměř sedm let zkoušela syntetizovat dvě z nejsilnějších protirakovinných ingrediencí v graviole. Kdyby mohli izolovat a vyrobit člověkem stvořené klony toho, co činí graviolu tak mocnou, mohli by si to patentovat a dostat svoje prachy zpátky. Avšak narazili. Ten originál jednoduše nebyli schopni replikovat. Neexistoval tedy žádný způsob, jak by si mohli zisky ochránit, nebo i jen dostat zpět ty miliony, co nalili do výzkumu.

Jak se tak sen o ohromném profitu vypařoval, jejich testování gravioly se skřípěním vázlo až se zastavilo. A co hůř, společnost celý projekt založila do šanonu a rozhodla se zjištění svých výzkumů nezveřejnit!

Naštěstí tu byl však jeden vědec z výzkumného týmu gravioly, jehož svědomí mu nedovolilo jen tak se dívat, jak se páchá taková ohavnost. Ač riskoval svou kariéru, kontaktoval společnost, která se věnuje sklizni léčivých rostlin z amazonského pralesa a vykecal jim to.

Pár faktů:

… Výzkumy začaly v r.1930 …

… Národní institut rakoviny provedl první vědecký výzkum v roce 1976. Výsledky potvrdili, že „listy a stonky gravioly se ukázaly jako účinné při ničení zhoubných buněk.“ Výsledky publikované ve vnitřní zprávě však nevysvětlitelně nebyly nikdy uvolněny pro veřejnost …

… Od roku 1976 bylo dokázalo, že graviola je úžasně mocný zabiják rakoviny 20 nezávislými laboratorními testy, ovšem až dosud neproběhly žádné klinické zkoušky s dvojitým slepým testem – což je typický benchmark, jaký mainstreamoví doktoři a odborné žurnály používají k posouzení terapeutické hodnoty – ty totiž nebyly nikdy iniciovány …

… Účinnou složkou jsou Anonové acetogeniny. Je známo asi 300 druhů. Z toho Graviola obsahuje až 40 …

… Anonové acetogeniny blokují přísun ATP do rakovinových buněk (i do multirezistentních, které odolávají chemoterapii) …

… Studie vydaná v Journal of Natural Products následně po nedávné studii provedené Katolickou universitou Jižní Koreje uvedla, že u jedné látky v graviole zjistili, že selektivně zabíjí buňky rakoviny tlustého střeva „10 000 krát silněji než Andriamycin (běžně používaný chemoterapeutický lék)“ …

… Ta nejdůležitější část zprávy Katolické university Jižní Koreje je o tom, že graviola se ukazuje, že útočí selektivně jen na rakovinné buňky a ponechává zdravé buňky netknuté. To je rozdíl oproti chemoterapii, která útočí bez rozlišení na všechny aktivně se rozmnožující buňky (jako buňky žaludku a vlasů), čímž často vyvolává ničivé vedlejší účinky nevolnosti a ztráty vlasů u pacientů s rakovinou.

… Studie na Purdue University nedávno zjistila, že listy ze stromu graviola zabíjí buňky u šesti linií lidské rakoviny a zvláště účinné jsou proti rakovinám prostaty, slinivky a plic…

Po sedmi letech bylo ticho konečně prolomenu a je to tu!

Zdroj: internet

Každé ochorenie je spôsobené emóciami, ktoré prežívame. Ak ich prestaneme prežívať, môžeme sa po čase z problémov dostať. Presné zákonitosti nájdete popísané v článkoch a videách:

Bylinné produkty pri riešení problémov s rakovinou

V prípade nádorových ochorení je nutné pochopiť príčinu a odstrániť emocionálny blok, zmeniť stravu a nasadiť protirakovinové doplnky výživy. Anona Graviola, či Vilcacora nemôžu byť jedinými užívanými bylinami. Takejto chyby sa dopúšťa mnoho ľudí, ktorí nevedia, že až spoločné pôsobenie napríklad s produktami Sangre de drago, Cytosan, Lapacho, … výrazne zvyšujú účinnosť terapie a tým aj nádej na prekonanie rakoviny.

Priemerná bylinná terapia trvá niekoľko mesiacov a pozostáva najmä z očistných, protinádorových, regenerujúcich a posilňujúcich byliniek (odporúčame každý mesiac kombinovať 3), ako aj z bylín podporujúcich činnosť imunitného systému: VHODNÉ BYLINNÉ KONCENTRÁTY

V prípade metastáz sa väčšinou odporúča doplnenie kúry o Tahuari, ktoré sa varí spoločne s Vilcacorou.

Napriek tomu, že na etiketách je uvádzané pomerne nízke dávkovanie, lekári z Peru predpisujú obvykle produkty nasledovne:

  • Vilcacora 10 g, v ťažkých prípadoch aj 20 g (piť 1 hodinu pred, alebo po jedle)
  • Anona Graviola cca 5 – 10 g.
  • Sangre de drago 10 – 15 kvapiek vždy ráno na lačno v malom množstve vody (cca 1 polievková lyžica)

Je potrebné medzi nimi robiť prestávky cca 30 minút.

Dôležité upozornenia:

  • Aj keď Graviola pôsobí selektívne, má silné antibakteriálne účinky a preto je potrebné kombinovať, alebo najneskôr po 3 týždňoch užívania nasadiť probiotiká, aby sa neoslabila pozitívna črevná mikroflóra.
  • Q10 a C vitamín znižuje účinky Gravioly – neužívajte súčasne.
  • Graviola stimuluje maternicu – neodporúča sa pri tehotenstve.
  • Graviola znižuje tlak. Ak používate lieky na znižovanie tlaku, poraďte sa s lekárom o ich dávkovaní, aby Vám tlak veľmi neklesol.

Aby bola prírodná terapia účinná, je treba odstrániť príčinu v emocionálnom poli človeka ako to popisuje vo svojej knihe Dr.Hammer ktorý je prenasledovaný pre svoju vysokú účinnosť pri liečbe rakoviny

Taktiež zmeniť stravu a alkalizovať prostredie, ako to s vysokým úspechom prevádza Dr. Simoncini.

Regenračné centrum

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
433 736 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme