Protokol pri respiračných ochoreniach a na zvýšenie imunity

Od mnohých ľudí sa dozvedám, že užívali D3, horčík a iné doplnky výživy a predsa sa nevedia doliečiť z rôznych respiračných ochorení. Po konzultácii som ale zistil, že užívali nízke dávky (podľa príbalových letákov), alebo len niečo z toho, čo som uverejnil v článku, kde som popisoval, že je potrebné užívať megadávky D3 + K2 + A + Mg + C + Zn + Selén + … a nie je možné si z toho vybrať iba niečo:

Taktiež som publikoval, že prečo sú odporúčané denné dávky na etikete nastavené tak nízko. Aby to nemalo viditeľný efekt na zdravie človeka, pretože vyliečený človek je pre zdravotnícko-farmabiznis zlý klient:

Viac o tom nájdete aj v staršom článku:

lieky-peniaze-257333-freepixabay

Ak by som ja mal respiračné problémy, užíval by som nasledovnú kombináciu v uvedených dávkach. Pre zvýšenie imunity je ale takisto potrebná kombinácia uvedených produktov:

dr-jacobs-D3-olej-forte-20ml

D3 forte ideálne s K2 – pri korunke prvý deň 30, potom 20 kvapky denne, neskôr udržiavacia dávka 10 kvapky denne. Ak by nebol k dispozícii D3 s K2 tak potom k D3 forte nutné pridať DEKA – 10 kvapky denne neskôr stačí 5 kvapiek. Aj vtedy ak niekto neznáša rybí olej Omega-3 s obsahom  A, D, E – z treščej pečene, ale môžete si vybrať aj z iných omega-3 ideálne s jódom a Q10 – 1 polievková lyžica denne, najlepšie s jedlom napríklad ako zálievku na šalát. Vtedy to bude funfovať správne, ak v kombinácii budú obsiahnuté vitamíny D3 + K2 + A + E. Q10 nie je nutný na zvládnutie chrípky, či …, ale pri jeho dlhšom nedostatku sa vyvinú určité zdravotné problémy.

Dôležitá zásada (aby sme si nespôsobili megadávkami D3 problémy), že čím viac berieme vitamínu D, tým viac potrebujeme dopĺňať aj Horčík (Magnézium) a to 500 – 1000 mg elementárneho Mg/deň = 10g bisglycinátu = 1 čaj lyžička 2 x denne alebo 3 x denne 3 tabletky. Nie každého črevo hneď znesie vysoké dávky, preto pri hnačke načas znížiť. Lacné formy ako napríklad chlorid horečnatý je dobre využiteľný, ale vo vyšších dávkach  spôsobuje hnačky, obsahuje chlór, ktorého máme aj tak dosť vo vode, soli, … O niečo lepšie sú malát a citrát, ale taktiež preháňajú. Najlepšie vstrebateľná forma Mg, ktorá nemá až také laxatívne účinky je bisglycinát. Ten je v chemickej väzbe s Glycínom, čiže množstvo Mg v glycináte je cca 14%, preto je potrebné dávkovanie prispôsobiť, aby bol zabezpečený denný prísun horčíka. Určite neužívajte magnézium oxid, alebo magnézium sulfát. V ňom sa môžete kúpať, ak nemáte citlivú pokožku, alebo použiť Horčíkový spray.

lipozomalny vitamin C

lipozomalne C
klik na obrázok

Na zvýšenie imunity sú odporúčané aj vysoké dávky vitamínu C. Pri chrípke, covide, … by som ako prvé nasadil megadávky céčka a pre dobrú vstrebateľnosť použil lipozomálne aplikácie – každú hodinu 2 čajové lyžičky (10g vitamínu C denne) neskôr 4×1 (s céčkom sa nemožno predávkovať). Kombinácia s flavonoidmi zvyšuje účinnosť vitamínu C. Podľa mnohých štúdií sa ako najlepší ukázal Quercetín (oslabuje schopnosť vírusu spojiť sa s ľudskou bunkou, a teda rozmnožiť sa v nej – viď nižšie). Keďže je potrebný Zinok aj Selén, použil by som Lipozomálny vitamín C + Zinok  a Selén (1. týždeň 2 denne, potom 1 denne) z metylovaných foriem, lebo bežne dostupné lacnejšie formy obsahujú seleničitan sodný, ktorý sa zle vstrebáva. Pri dávke nad 30 mg zinku je potrebné brať aj 2-3 mg medi, aby sa nenarušil pomer medzi meďou a zinkom. Nakoľko si však konkurujú pri absorpcii v tráviacom trakte, určite ich neužívajte súčasne. Ak by ste užívali lacnejšie formy práškovej kyseliny L-askorbovej (vitamínu C), tak pre lepšiu vstrebateľnosť je potrebné kombinovať s polyfenolmi. Napríklad práškový Extrakt z plodov ruže šípovej alebo Granátovým jablkom, …

B komplex – vitamíny B sú pre organizmus veľmi dôležité, preto ho užívam 2 x denne. Pri ochorení by som si zvýšil na 2 x denne 2 tobolky. Pozor na to, aby tam boli vysoké hodnoty B1, taktiež aktívne formy, lebo väčšina výrobcov lacných B komplexov používa napr. iba obyčajnú – nemetilovanú kyselinu listovú, taktiež kvôli cene ako surovinu B12 používa nevhodný cyanokobalamín, … B komplex by mal užívať každý, kto chce mať v poriadku cievy. Kôrnatenie ciev totiž nebolí. Keď dôjde k infarktu, porážke, trombóze, embólii, je už väčšinou pozde:

K týmto vitamínom by som si nasadil výťažok z Paliny ročnej, najlepšie Artemisiu – 2x toľko ako v návode, alebo len jednu čajovú lyžičku v kombinácii s Virexom, lebo má unikátne bylinné zloženie na regeneráciu pľúc, pri oslabenej imunite, vírusových ochoreniach horných a dolných dýchacích ciest, respiračných infekciách, angínach, poškodených slizniciach, …

Vironal by som užíval pri každom ochorení dýchacích ciest aj na zvýšenie imunity hlavne pre jeho regeneračné účinky – 3 krát denne 10 kvapiek, po odznení príznakov možno dávku znížiť.
+
Cistus (najlepšie koncentrát Complex – nedovolí vírusu aby sa priľnal k sliznici) – dávkovanie akopri Vironale.

Vstupu do bunky a rozmnožovanie SARS-CoV-2 brzdia flavonoidy. Jeden z najúčinnejších sa javí Quercetin, ktorý zároveň inhibuje rôzne prozápalové cytokíny a má antivírové, antitrombotické, protizápalové a imunitu podporujúce účinky.

Acetylcysteín pomôže pri s kašli, uľaviť od hlienov, chronickej obštrukčnej chorobe pľúc, … ale hlavne je prekurzorom pre tvorbu glutatiónu jedného z najdôležitejších antioxidantov v našom tele. Užíval by som ho spolu s MSM 2 x po lyžičke denne.

corona-vírus-covid-dna-4833754_1920-freepixabay

Z epigenetických preparátov by som pridal EGCG a Kurkumín (podľa návodu) pre ich antitrombotické, protizápalové účinky … Viac v článkoch:

A preto ako čaj by som popíjal hlavne zelený Matcha čaj na striedačku s Bazovým a Lipovým. Prichutil by som zázvorom. Ja pijem ten PijoBio. Je v ňom Matcha aj zázvor, … Pri únave by som pridal aj molekulárny vodík, cviklu, … Pri detoxikácii je celkovo dôležité nezabúdať na pitný režim. Ak nemáte čistú vodu, tak si ju filtrujte:

Lugolov jódový roztok – začať 1 kvapku denne a každý týždeň o 1 kvapku viac do vody (ak beriete aj hore spomenutý omega3 s jódom, alebo Fortuna vitae stačí po 5 kvapiek – ináč až po 10 – potom 2-4 kvapky denne ako udržiavacia dávka). Popri jóde je dôležité prijímať dostaok kvalitnej napr. Praidskej soli. Neužívajte nič, čo obsahuje vitamín C 1,5 hod pred a 1,5 hod po jóde!

Pri teplote by som nasadil aj Aspirin od Bayeru. Ak by som mal vážny priebeh korunky a už som užíval Artemisiu a nezabrala a nevedel by som zohnať Ivermektín (ktorý je potrebné nasadiť hneď na začiatku – viď protokoly v závere článku), siahol by som po L-complexe – prvé 2 dni 4 lyžičky denne, po odznení príznakov 2 lyžičky.

Dôležitosť cesnaku (a v ňom obsiahnutý alicín považovaný za kovalentný inhibítor SARS-CoV-2 Mpro), ktorý konzumujem denne pre jeho antibakteriálne, antivírusové, antimykotické, antioxidačné, protizápalové, protirakovinové, … účinky, je popísaný v článku:

V tom istom článku je popísané aj to, že ako si pripraviť naparovanie. Ja si okrem sódy pridávam aj bylinky ako badián, alebo éterické oleje ako borovica, céder, … (môžete ich nakvapkať aj do difuzéra) kvôli kyseline šikimovej – „zázračnej“ molekule, ktorá sa možno ukáže ako neuveriteľne užitočná pri zabraňovaní tvorbe krvných zrazenín a ochrane ľudí pred respiračnými infekciami … viac v článku. Kyselina šikimová, koloidné striebro, či zlato, niektoré homeopatiká, … vraj dokážu eliminovať z tela aj spike proteíny … viac v článkoch:

Produkty uvedené v článkoch nájdete popísané vyššie a viete (klikom na nich) si ich aj kúpiť. Ďalšie z nich nájdete v hotových preparátoch:

V súvislosti so zmenami v organizme po očkovaní, alebo kontaktu očkovaných s neočkovanými si prečítajte články:

Väčšinu v článku uvedených ingrediencií si viet zakúpiť TU

Mnoho ľudí mi potvrdilo, že ak nič nezabralo, tak CDS áno. Ale pozor! Plyn ClO2 vo vysokej koncentrácii je toxický, a preto je potrebné naštudovať protokoly. Najlepšie v knihe Andreasa Kalckera.

Aby sa nenakazili iní, použite Spiron, či novinku so zmesou kadidla, myrhy, klinčekov, škorice, eukalyptu, rozmarínu a citrónu – to všetko obohatené o častice koloidného zlata s názvom Three Kings. Koloidné zlato, či striebro môžete použiť aj samostatne … viac v článkoch

Nezabudnite, že imunita sídli v čreve, čo dokazuje aj štúdia:

falosna-pandemia-kritika-vedcov-a-lekarov

Literatúra
klik na obr.

Preto odporúčam na reparáciu tráviaceho traktu Herbafulvo, zmeniť stravu a samozrejme vynechať z jedla zápalové látky – cukor a všetko čo sa na cukor premení = sacharidy a omega 6 – viac v článkoch a knihách:

Na regeneráciu tráviaceho traktu by som užíval výťažok z konope – CBG. Tento cannabigerol má nie len antimikrobiálne účinky, ale mnoho ďalších úžasných liečivých účinkov. Podobne účinkuje aj CBD. Viac v článku.

Ďalšie články na doplnenie informácií, že ako postupovať pri chrípkach a ARO:

Autor: Ing. Peter Tóth

PharmDr. Jozef Laurinec, PhD: Pribúdajúce dôkazy ukazujú, že vakcíny proti SaRS-CoV-2 neposkytujú očakávanú ochranu proti tomuto vírusu a u pomerne vysokého percenta zaočkovaných ľudí dochádza k prepuknutiu ochorenia.

Napríklad v štúdii vykonanej v štáte Massachusetts, na ktorej participovala aj americká CDC, približne tri štvrtiny (74 %) prípadov SARS-CoV-2 sa vyskytli u plne zaočkovaných osôb (tých, ktorí absolvovali 2 dávky mRNA vakcíny Pfizer-BioNTech alebo Moderna). Okrem toho, vakcíny proti SARs-CoV-2 spôsobujú jednak úmrtia, vrátane úmrtí dospievajúcich detí a jednak vývin viacerých vážnych ochorení. Z tohto dôvodu je potrebné poskytnúť informácie aj o liekoch a liečivých látkach, ktoré sú na prírodnej báze a ktorých účinky proti SARS-CoV-2 a iným vírusovým ochoreniam boli preukázané vedeckými štúdiami … Je známe, že ľudia infikovaní SARS-CoV-2 majú zvýšené riziko trombo-embolických príhod a podobne aj osoby zaočkované vakcínami proti SARS-CoV-2. Z tohto dôvodu je vhodné používať prírodné liečivé látky, ktoré môžu znížiť riziko vývinu uvedených ochorení. Už spomínaný flavonoid quercetín zabraňuje zhlukovaniu doštičiek a jeho významný antitrombotický účinok bol pozorovaný aj pri pokročilých štádiách rakoviny. viac v článku

Doplnky uvedené v článku nájdete vyššie kliknutí na modrosfarbené odkazy, alebo tu:

FRONT LINE COVID-19 CRITICAL CARE ALLIANCE
PROTOKOLY PROFYLAXIE A LIEČBY OCHORENIA COVID-19

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
6 074 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme