Prírodné domáce lieky na posilnenie imunity

Niekoľkokrát sme obdržali maily o prírodných domácich liekoch na tzv. „vírusové infekcie“. Prvý z nich je o liečení pitím cesnakovej vody. Aj keď cesnak je prírodným antibiotikom, antiparazitikom, … podľa WHO je to hoax. Taktiež lekári varujú pred konzumáciou cesnaku v prípade vredov, …

cesnak-3419544_1920-freepixabay

Hlavné nebezpečenstvo vírusu COVID-19 je, že v prvom rade ovplyvňuje imunitný systém a až potom v druhom rade ovplyvňuje pľúcne tkanivo. Časové oneskorenie medzi týmito dvoma vlnami útoku je presne to, čo nazývame „inkubačná doba“.

Často sme používali slová ako „silná“ alebo „slabá“ imunita. Obyčajní ľudia však prakticky vôbec nevedia, čo to je. Väčšina lekárov navyše má len veľmi malú predstavu o štruktúre imunitného systému a funkčnosti jeho jednotlivých častí. Viac podrobností nájdete tu (1). Tento text je však pre netrénovaného čitateľa veľmi ťažký.

Pokúsim sa čo najjednoduchšie a najprístupnejším spôsobom vo formáte dizertačnej práce vysvetliť mechanizmus vplyvu vírusu COVID-19 na ľudské telo.

80% celého imunitného systému je koncentrovaných v slizničných a submukóznych vrstvách tenkého čreva vo forme lymfoidného tkaniva a jeho akumulácií – Peyerových náplastí. Lymfoidné tkanivo produkuje protilátky (lymfocyty T-, B-, G- atď.), ako aj rôzne typy imunoglobulínov.

Protilátky lymfatickým systémom vstupujú do dolnej dutej žily, do srdca a po prechode pľúcnym obehom vstupujú do systémového obehu a prenášajú sa do celého tela.

Posilňuje sa tak imunita tkanív vrátane vlastnej tkanivovej imunity pľúcneho tkaniva.

COVID-19, sa s jedlom, dostane do čriev a začne ničiť lymfatické tkanivo. Výsledkom je, že postihnuté lymfoidné tkanivo prestáva produkovať lymfocyty a imunoglobulíny. Takto je zničený imunitný systém a v dôsledku toho je imunita tkanív v pľúcach výrazne oslabená.

Od tohto momentu sa začína druhá vlna útoku koronavírusov na už nechránené pľúcne tkanivo, ktorá sa prejavuje ťažkým zápalom pľúc, ktorý môže končiť smrťou.

V súčasnosti sú všetky protiepidemické opatrenia zamerané na zabránenie vstupu koronavírusu do pľúc, čo je v zásade mimoriadne nákladné a prakticky málo účinné. A všetky terapeutické opatrenia sú zamerané iba na boj proti komplikáciám vo forme zápalu pľúc.

Malo by sa chápať, že COVID-19 je hrozbou pre mnoho rokov, až desaťročí. To, čo dnes máme, je iba prvá vlna pandémie. A takých vĺn bude veľa. Zároveň sú všetky preventívne a terapeutické opatrenia zamerané na koronavírus lokalizovaný v pľúcach, zatiaľ čo sa nevykonáva žiadny účinok na koronavírus lokalizovaný v čreve. Inými slovami, „vozík je umiestnený pred koňom“.

cesnak-medvedi-tinktura-z-pupenov-serafin-50ml

viac info – klik na obr.

Existuje veľa prírodných produktov, ktoré majú nielen baktericídne vlastnosti, ale priamo ovplyvňujú aj vírusy a zabíjajú ich. Cesnak je v tomto ohľade najúčinnejší a ak vypijete na lačno pohár cesnakovej vody, okamžite sa dostane do tenkého čreva a začne likvidovať COVID-19. Týmto sa dosiahnu nasledujúce účinky:

– „zabitý“ COVID-19 prestáva ničiť lymfoidné tkanivo tenkého čreva. Vďaka tomu lymfoidné tkanivo naďalej správne funguje, t.j. produkuje protilátky a imunoglobulíny;

– Poškodený imunitný systém sa rýchlo obnovuje a posilňuje, čo vedie k výraznému zvýšeniu imunity v pľúcnom tkanive. Pre COVID-19, ale aj pre mikróby (stafylokoky atď.) a plesne, ktoré tiež predstavujú významné nebezpečenstvo v prípade pneumónie s koronavírusmi, vzniká neprekonateľná bariéra;

– pod vplyvom „cesnakovej vody“ sa v tenkom čreve odohráva veľmi zaujímavý sled udalostí. COVID-19 je „zabitý“ a oslabený pod vplyvom „cesnakovej vody“ a tak sa v ľudskom tele prirodzene vytvára prírodná vakcína;

Ako viete, vytvorenie umelej vakcíny si vyžaduje super vybavené a veľmi drahé laboratórium a prácu vysoko kvalifikovaného personálu. Práce na vytvorení umelej vakcíny trvajú 6 – 9 mesiacov a priemyselná výroba si vyžaduje obrovské náklady a čas.

Po užití „cesnakovej vody“ sa prírodná vakcína vytvorí v tenkom čreve za 30-40 minút a je takmer zadarmo.

– prírodná vakcína začína aktívne vytvárať špecifickú imunitu proti COVID-19.

Reťazec deštruktívnych patologických javov v ľudskom tele spôsobených COVID-19 je teda prerušený a zničený na samom začiatku a nemá pokračovanie. Telo bojuje a poráža COVID-19 najprirodzenejším spôsobom, takpovediac plánovaným spôsobom. Núdzový a stresujúci spôsob boja z tela je zároveň úplne vylúčený a v plánovanom režime pôsobí proti vírusu. Výsledkom je, že vzniknutá epidémia sa zastaví v priebehu niekoľkých dní. Ak vezmeme „cesnakovú vodu“ ako protiepidemický protokol, je možné ju aplikovať do jedného dňa v celej krajine na celú populáciu. Základný patogénny morfologický substrát úplne zmizne za jeden alebo dva dni.cesnak-29063_1280-freepixabay

Spôsob prípravy „cesnakovej vody“ je mimoriadne jednoduchý

1. Jeden (!) Olúpaný strúčik cesnaku sa rozreže na polovicu v priečnom smere, ráno sa vloží do čajovej kanvice z porcelánu a naplní sa 1/2 litrom pramenistej, či filtrovanej vody izbovej teploty.

2. Do večera je „cesnaková voda“ pripravená na použitie. Polovicu vypite cca 3 hodiny po poslednom jedle. Druhú polovicu ráno na lačno.

3. Opakujte postup prípravy „cesnakovej vody“ s čerstvým strúčikom cesnaku každý deň v priebehu 1 mesiaca. Počas tejto doby sa vytvorí špecifická imunita proti COVID-19.

Autor: Dr. Šuchrat Chalilov, kandidát lekárskych vied, Taškent 21.03.2020
Tento článok, ako autor sám uvádza, bol zmazaný, ale na jeho facebookovej stránke nájdete mnoho ďalších zaujímavých článkov

(1) Р. М. Хаитов, Б. В. Пинегин. Особенности организации и функционирования иммунной системы желудочно-кишечного тракта и заболевания, связанные с нарушениями ее функционирования (лекция). //АННАЛЫ ХИРУРГИЧЕСКОЙ ГЕПАТОЛОГИИ, 1998, Т.3, № 1, c.112-116

Súhrn informácií, ako sa chrániť, alebo liečiť prírodnými prostriedkami, poprípade ako eliminovať nežiadúce účinky po očkovaní neustále dopĺňame do článku:

Sóda – lacný prostriedok na covid

Druhý mail bol o inhalácii vo vode rozpustenej jedlej sódy. Aj tento postup bol označený ako hoax.

vakcina-virus-freepixabay-4946479_1920

VIROLOGŮM CELÉ PLANETY

V současnosti je v hlavách lidí na celém světě totéž – pandemie COVID 19. Lidé nežijí, ale bojí se. Bojí se, že se nakazí novým virovým přistěhovalcem a zemřou.

Jaké velké poznatky 21. století jste, pánové virologové připravili, abyste ochránili lidi před tím neštěstím? Jsou tři: mýt si ruce mýdlem, nosit masku a izolovat se od ostatních. Zajisté, vaše zásluhy pro lidi je těžké příliš vysoko hodnotit. Říká se, že jste naučili lékaře určovat přítomnost viru v nosohltanu člověka. V současnosti lékaři všech zemí mezi sebou soutěží, kdo udělal více testů. Ale proč je dělat? No, určili, že nemocný je nakažen koronavirem. A co? Přece neumíte léčit koronovirovou chorobu: léky nejsou, vakcína není a není známo, kdy bude. A zatímco se bude připravovat vakcína, objeví se mutant, který pro ni nebude vnímavý. A vy, bezmocní, odsoudíte nemocného k tomu, že virus bez překážek sestoupí z nosohltanu do dýchacích cest, pronikne do buněk plicní tkáně, vyvolá pneumonii a jako důsledek jejich odumření. Ale nějak za cenu životů milionů lidí pandemie sama od sebe skončí. A najednou druhá, pátá, desátá „vlna“? Znovu pandemie, znovu karanténa, nevratné poškození světové ekonomiky, lid, který zůstane bez práce, má bídu, hladoví atd.

Velký Einstein kdysi řekl : „Objevy dělají nevzdělanci.“ Ve virologii jsem nevzdělanec. Ale k medicíně mám velmi bezprostřední vztah. Jsem Gennadij Vasiljevič Judin, doktor medicínských věd, profesor transplantolog, zasloužilý vynálezce SSSR. 30 let jsem vedl dvě katedry na lékařské fakultě, mám tisíce žáků, bývalých studentů. A bylo mi tak stydno, že já, vynálezce a profesor nemohu ničím pomoci svým bývalým studentům, nyní lékařům, kteří hynou spolu se svými pacienty. A rozhodl jsem se pootevřít „zbytky svého stařeckého mozku“ a vypracoval jsem „Způsob prevence a léčení koronavirové nemoci v raném stádiu zničením viru v nosohltanu působením vysokých teplot.“

Poznámka redakce: Zde bych bych mohl souhlasit s názorem z článku na manipulátoři.cz, nevím, jestli bych to označil za prevenci, neposiluje se tímto přímo odolnost organismu, ale označil bych to za preventivní opatření. Ale to bych nechal odborníkům, aby to rozsoudili.

Protože jsem diplomovaným vědcem v oboru patentů, hned jsem napsal formuli objevu. Vědecký základ způsobu. Virus je nový. Vědecká literatura zcela chybí, proto jsem musel použít fakta z internetu. COVID 19 je molekula RNK, pokrytá lipidovým (tukovým) obalem. Při teplotě 60 stupňů zahyne během 10 minut. Prvních 4 – 6 dní proniká do lidského organizmu vzdušně kapénkovou cestou. Viry se nacházejí ve slinách ústní dutiny a v hlenu nosohltanu, odkud se také berou pro diagnostiku nákazy. Při nádechu viry dále klesají dýchacími cestami a pronikají do alveolárních buněk, mimo něž nemohou existovat. To vede ke vzniku zánětu plic a v konečném výsledku k nekróze plic.

sóda

sóda – klik na obr.

Navrhuji: zničit a inaktivovat viry, které ještě nepronikly do buněk, působením teploty 80 až 90 stupňů a nejprve rozpustit jejich lipidový obal sodou.

 

Dělá se to následovně. Lékař infekčního oddělení, který je celý den v kontaktu s pacienty nakaženými COVID 19, přichází domů, myje si ruce dobrým mýdlem, potom nalije do čajníku 1 litr studené vody z vodovodu, nasype do ní 1 polévkovou lžíci jedlé sody a přivede roztok k varu. Potom skloní nos a ústa nad čajník a vdechuje páru po dobu 15 minut.

Je jasné, že takovou inhalaci může kdykoliv dělat každý a spolehlivě tak inaktivovat všechny viry, které se dostaly do úst a nosohltanu. Soda přitom rozpouští lipidový obal viru a horká pára ve slinách a hlenech doslova nahaté viry uvaří. V případě pochybností je možné proceduru opakovat, aniž bychom organizmu způsobili nějakou škodu.

Můj zpovědník otec Vadim tuto proceduru prodělal a řekl, že je velmi příjemná. V noci z 16. na 17. března tohoto roku, když se o pandemii objevily pouze první zprávy, probudil jsem se tím, že jsem měl stažený hrudník a nemohl jsem se zhluboka nadechnout. Ráno jsem se oblékl a šel jsem do lékárny (500 m). Byl jsem tak dušný, že jsem se při cestě tam i zpět asi pětkrát zastavil. Všechno doprovázel suchý, častý, namáhavý kašel. Nebyly při tom symptomy jako rýma, zvýšená teplota a bolesti hlavy. Když jsem přišel domů, dlouho jsem se nerozmýšlel a udělal jsem si obvyklou sodovou inhalaci a zopakoval jsem ji v poledne a večer. Stav se zřetelně zlepšil. 17. března jsem inhalaci zopakoval třikrát. K večeru symptomy zmizely a já jsem na tu nepříjemnou událost zapomněl.

Proč jsem bez rozmýšlení zvolil tuto proceduru? Jde o to, že v naší vesnici Orlovščina se léčily všechny nemoci z nachlazení u dětí i dospělých stejným způsobem: dýchala se pára nad hrncem svařenými bramborami. A až moje negramotná babička Paša, která pracovala jako služka, se u pánů naučila tuto metodu se sodou a ta se stala v naší rodině tradicí již po více než sto let. Později, když jsem začal svůj způsob zdůvodňovat, pochopil jsem, že jsem byl nakažen kovidem 19, který jsem vyléčil opakovanými inhalacemi horké vodní a sodové páry v těch nejranějších stádiích onemocnění v průběhu dvou dní. Jako potvrzení posloužil případ, kdy se na mne s podobnými symptomy obrátila neteř, důchodkyně, která uposlechla moje doporučení a také se za dva dny vyléčila.

Samozřejmě, že dva případy nejsou hodnověrným potvrzením, avšak jsem hluboce přesvědčen, že není dobré připouštět popsané symptomy, ale zavčas dělat prevenci vzniku choroby. Pochopil jsem blahodárnou funkci sody.

Protože neexistuje analogie a prototyp mého způsobu, nemám možnost jej srovnávat s jinými způsoby léčby. Proto ihned přejdu k očekávanému užitku jeho používání.

1. Způsob zaručeně předchází koronavirovou nemoc inaktivací působením zvýšené teploty v ústech a v nosohltanu.

2. Způsob je vědecky opodstatněn, je levný, jednoduchý a může jej provádět kdokoli v domácích podmínkách.

3. Způsob je perspektivní, protože zaručeně zničí každý mutant, jsou-li jeho vlastnosti analogické kovidu 19.

4. Světu opakované vlny nehrozí, protože při správné organizaci prevence tímto způsobem bude problém kovidu 19 vyřešen.

Vyzývám lidé celého světa! Když dostanete tuto informaci, neodkládejte to a podýchejte nad čajníkem páru z roztoku vody a sody po dobu 15 minut a dále podle okolností. Peníze mi nenabízejte! To bych musel připlácet sovětské vládě, která mi poskytla velké štěstí – v průběhu poloviny století jsem se stýkal s nejkrásnějšími, nejnadanějšími, rozumnými, sečtělými, ušlechtilými, duchovními, komunikativními, veselými a spořádanými studenty IGMI-IvGMA! Vysoká škola v tomto roce slaví 90 let. Té také věnuji svůj objev. Přeji všem pevné zdraví!

Autor: profesor G. Judin, Ivanovo, 1. 5. 2020

Přeložila: Libuše Bělousová, 15.5.2020

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
1 522 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme