Lekári a odborníci varujú – P(L)ANDEMIA

Pred pár dňami sme zverejnili súbor s množstvom videí slovenských a českých lekárov a iných odborníkov a článkov venujúcim sa tejto problematike:

Teraz Vám prinášame zostrih vyjadrení zahraničných lekárov a odborníkov, ktorí varujú pred očkovaním:

Dr. Tenpenny podrobne a zrozumiteľne vysvetľuje fungovanie mRNA vakcín proti covidu a poukazuje na zásadné riziká a nebezpečenstvá s ich užívaním. Vypočujte si toto zásadné video, ktoré zdieľajte aj s tými, ktorí o vakcíne proti covidu toho veľa nevie.

 

Dr. Tenpenny podrobne a zrozumiteľne vysvetľuje fungovanie mRNA vakcín proti covidu a poukazuje na zásadné riziká a nebezpečenstvá ich aplikácie. Vypočujte si toto zásadné video a zdieľajte aj s tými, ktorí o vakcíne proti covidu toho veľa nevedia:

Dr. Judy Mikovits, jedna z najšpičkovejších vedkýň (napr. spôsobila revolúciu v liečbe HIV / AIDS), zverejnila kontroverzný článok v časopise Science, ktorý vyvolal rozruch vo vedeckej komunite. Odhalila, že používanie zvieracích a ľudských plodových tkanív spôsobuje devastujúce epidémie chronických chorôb. Za odhalenie tohto tajomstva jej farmafirmy, FBI, ministerstvo spravodlivosti, … zničili meno, kariéru a osobný život. Bola uväznená bez odsúdenia (bolo jej odobrané právo na súdny proces). Teraz, keď jej skončil príkaz mlčanlivosti, prehovorila a uvádza mená tých, ktorí ohrozujú všetok ľudský život:

Druhý diel najcenzurovanejšieho dokumentu, tentoraz v celovečernom formáte, o tom, čo stojí za vakcinačnou agendou a aké úlohy majú WHO, Bill Gates, a ďalší:

Plandemia 3: Velké prebudenie. Tento dokumentárny zážitok skladá zakázané kúsky skladačky, aby odhalil celkový obraz toho, čo sa skutočne deje vo svete. Veľké prebudenie má byť majákom, ktorý nás vyvedie z búrky do svetlejšej budúcnosti:

Maďarský lekár Lenkei Gábor zažil najviac policajných razií pre otvorené vyjadrenia typu: Farmaceutická mafia nepotrebuje zdravých ľudí! V 2014 ale vyhral súdny proces. Koncom roka 2020 však u neho, ako aj iných maďarských lekároch, vykonali domové prehliadky a zobrali všetku PC techniku. Pozrite si preložený film „Lekársko-vedecký fakt namiesto podvodu“:

 

Ak by to niekomu nešlo prehrať, je to zatiaľ aj na YouTube

Dr. Michael Yeadon, bývalý viceprezident a hlavný vedecký pracovník spoločnosti Pfizer po 32 rokov odišiel z tohto farmaceutického giganta a prehovoril o „preukázateľne falošnej“ propagande vlád v reakcii na COVID-19 vrátane „lži“ o nebezpečných mutáciách, totalitného potenciálu „vakcinačných pasov“ a veľkej možnosti, že máme čo do činenia so „sprisahaním“, ktoré by mohlo viesť ku krviprelievaniu, …:

Aj Merkelová má za úlohu redukovať počet obyvateľov na zemi a onedlho bude schválený zákon, ktorý to bude umožňovať:

 

Článok o vyjadreniach Billa Gatesa o tom, že ako môže byť v skutočnosti očkovanie použité na zníženie počtu obyvateľov sme priniesli už v roku 2010. Neskôr aj o potavinovom kódexe – Codex Alimentarius (regulovaný FAO a WHO) ktorého cieľom je redukcia počtu obyvateľov na Zemi o 93% prostredníctvom farmaceutických spoločností pod zástierkou „ochrany zdravia spotrebiteľov a zabezpečenia spravodlivého počínania v obchode s potravinami, a v propagácii koordinácie všetkých prác na potravinových štandardoch zo strany medzinárodných vládnych i mimovládnych organizácií“.

Dr. Fuellmich vypracoval a podal systém žalôb (aj slovenská skupina advokátov, vedcov, lekárov, …), nakoľko ide o najhoršie zločiny proti ľudstvu, aké boli kedy spáchané. 10 až 20% populácie (ktorí ešte dokážu samostatne myslieť) vie, že nikdy nešlo o vírus. Skutočným motívom týchto opatrení je masívne zníženie svetovej populácie a totálna kontrola tých, čo prežijú, …:

Množstvo ďalších videí v podaní zahraničných odborníkov s českými titulkami nájdete na stránkach:

Ďalšie stránky zaoberajúce sa problematikou koronavirov:

falosna-pandemia-kritika-vedcov-a-lekarov

Literatúra
klik na obr.

Bill Gates oznámil, že ľudia budú potrebovať 3. dávku vakcíny ešte tento rok! Jeho nadácia financuje a koordinuje klinické testy mutácií SARS-CoV-2 v Juhoafrickej republike. Podľa záverov štúdie sa rozhodne, ako často sa budú musieť ľudia vakcinovať! Na otázku redaktorky odpovedal, že ľudia budú potrebovať nielen 3. dávku súčasnej vakcíny, ale dosť možno aj úplne novú a vyladenú vakcínu na ďalšie preočkovanie za rok alebo rok a pol! Ľudia sa vraj budú musieť očkovať tak dlho, kým sa nepodarí vírus z ľudských tiel vymiesť! Namiesto uvoľnenia opatrení po príchode vakcín prichádza ešte väčší Lockdown a ešte väčší teror obyvateľstva mierený už aj na deti. … viac v článku

SPARS Pandemic 2025–2028 je název simulace pandemie, která byla dokončena v říjnu 2017. Provedlo ji Centrum pro zdravotní bezpečnost na Univerzitě Johnse Hopkinse. Cílem je vytvářet nekonečnou pandemii za použití strachu … video

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
4 722 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme