Čo sa deje s krvou po vakcinácii

Na celom svete je čím ďalej, tým viac tímov, ktoré skúmajú, ako sa mení krv človeka po očkovaní

Dr. Jane Rubyová přináší zprávu a názorné snímky krve očkovaných osob v porovnání s neočkovanými osobami. Jak uvidíte, rozdíl je zásadní:

Znepokojující objev německých lékařů. Takto vypadá krev po Covid-19 vakcínách:

Celý dokument:

Lékařka dr. Zandre Bothaová analyzovala obsah covid injekcí a také krev očkovaných pacientů, kteří za ní přicházeli s vážnými zdravotními problémy. Objevila dost alarmující věci… černé kulaté disky něčím pospojované, černá vlákna a více… poslechněte si její vysvětlení:

Endoskopické vyšetření údajně očkovaného jedince. Bylo nalezeno rozšiřující se složení hrotů, které všude vypadaly jako oxid grafenu, všude zánět, mrtvá tkáň, fibróza a vnitřní krvácení … pozrieť na telegrame

Rozbor krve: MUDr. Monika Waksmundská:

Rozhovor s Petrou F. Rédovou, vedoucí sestrou na JIP a Covid oddělení v Londýně. Její výzkum covid injekcí pod mikroskopem a zkušenosti z nemocnice. To, co objevili je děsivé:

Domácí analýza krve pod mikroskopem pod dohledem zdravotní sestry z ČR Petry Rédové:

Ďalšie pokusy nájdete na stránke otevrisvoumysl.cz alebo Quintus Sertorius a videokomentáre Petry F. Rédové na jej fb profile

Tím lekárov z Detvy zanalyzoval v tejto práci vakcíny od firmy Pfizer používané na Slovensku do augusta 2021. Pre posúdenie stačí klasický mikroskop, kvapka krvi a kvapka vakcíny:

… ke škodlivé genetické změně dochází téměř okamžitě po očkování, protože materiál vakcíny, genetický přeprogramovací materiál, putuje krevním řečištěm a během několika minut napadne všechny buňky těla a trvá jen několik oběhových cyklů, než se usadí ve všech buňkách těla očkované osoby … Očkování je škodlivé na úrovni genetické destrukce i jedinou dávkou. Proto trvám na tom, aby se lidé nenechali očkovat, protože účinky jsou nevratné … Součástí cílů genetických změn vakcín je jednak sterilizace populace a jednak změna buněčně-neuronální biochemie s cílem snížit nebo odstranit empatii a potřebu duchovnosti lidské bytosti … viac v článku

Správy z hematológie:

Správa o úmrtí na vakcíny je svetovým unikátom, pretože ukazuje prakticky všetko, čo by sme o týchto injekciách mali vedieť: koľko ľudí zomrelo, koľko je trvalo invalidných, akými technikami to vláda skrýva, aká je agenda tohto celosvetového očkovania, nátlak a ešte oveľa viac.

Certifikovaný balzamovač a ředitel pohřební služby uvádí, že počet případů se sraženinami se od očkování zvýšil z 50 % na téměř 80 %:

Na internetu se objevilo video s polským vědcem dr. Francem Zalewskim, který hovoří o nálezu ve vzorku vakcín Pfizer, o živé formě z hliníku a uhlíku s hlavou a třemi nohami v různých barvách, která podle jeho slov obsahuje hliník, uhlík a brom … viac v článku:

Nebývalé poškození tkání po covid očkování – shrnutí 2. části německé konference:

V tomto videu uvidíme několik snímků z těchto zjištění. To, co objevili v lahvičkách Pfizeru, Moderny a AstraZenecy, je alarmující. Tito lékaři vyzývají k okamžitému zastavení covid očkování po celém světě:

Konference patologů: Negativní vliv covid očkování na lidskou tkáň (část 1/2)

Obrázky krvi v plnom rozlíšení: Pathologie pressekonferenz

Konference patologů a lékařů – Analýza covid injekcí a jejich obsahu (část 2/2)

Některé šarže jsou spojené s velice vysokým počtem hlášení nežádoucích účinků a některé s velice vysokým počtem hlášení úmrtí … viac v článku:

Kyselina šikimová, koloidné striebro, či zlato, niektoré homeopatiká, … vraj dokážu eliminovať z tela aj spike proteíny … viac v článkoch:

Produkty uvedené v článkoch nájdete podrobne popísané a viete si ich aj kúpiť – viac info:

falosna-pandemia-kritika-vedcov-a-lekarov

Literatúra
klik na obr.

Množstvo ďalších videí v podaní zahraničných odborníkov s českými titulkami nájdete na stránkach:

„Už od února letošního roku, tedy od doby, kdy naše laboratoř začala dělat testy na množství protilátek covid-19 v krvi, vidím dnes a denně výsledky, které jednoznačně ukazují, že mnoho lidí po očkování nemá vůbec žádné, nebo jen minimální množství protilátek a naopak mnoho lidí, kteří prodělali covid, má protilátky klidně i po roce a půl,“ uvádí Filipová ze své zkušenosti a dodává, že očkování skutečně nechrání před nákazou a šířením nemoci. „Takže jakékoli zvýhodňování očkovaných je z medicínského hlediska naprostý nesmysl,“ dodává … viac v článku:

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
4 817 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme