MycoPulm posilní pľúca aj odhlieni

Jeseň je obdobie, kedy sa naša energia v súlade s prírodou začína sťahovať dovnútra. Končí sa jangová fáza leta a nastáva čas prejsť do fázy jingovej. Je to čas po žatve, treba vyhodiť to, čo je nadbytočné. To, čo je prezreté, hnije. Stromy sa zbavujú listov, miazga sa sťahuje ku koreňom.
Podľa tradičnej čínskej medicíny patrí k jeseni prvok Kov a v tomto elemente k vám prichádza aj prvý prípravok z nového radu Mycosynergy – Mycopulm.

mycosynergy-energy-pl.jpg

Mycosynergy ako synergická kombinácia húb a bylín

Pri zostavovaní zloženia novej rady produktov Mycosynergy, sa vychádzalo z veľmi prospešných účinkov vitálnych húb. Tieto organizmy sú predmetom intenzívneho medicínskeho výskumu ako potenciálni darcovia dôležitých látok na liečbu rôznych ochorení, najmä nádorov a zápalov. Dokážu toho však oveľa viac.

Ich účinky sú už dávno presne definované v čínskej medicíne, no aj v našej histórii sa huby hojne užívali, a to na liečebné aj veštecké účely. Je zaujímavé, že aj taký hríb smrekový má veľmi zaujímavé pôsobenie na ľudský organizmus. A čo taký brezovník! Pri tvorbe týchto produktov bolo najťažšie vybrať z veľkého množstva nádherných a nesmierne účinných húb len niektoré. Sú prekrásne, sú účinné a sú nám veľmi blízke.

Uvedomovali sme si tiež, že množstvo bylín alebo prírodných substancií, ktoré majú skvelé účinky, ako práve napríklad vitálne huby, zároveň niekde niečo v organizme zaťažia. Aby sme tomu predišli, bolo treba pridať k nim byliny, ktoré ich pôsobenie vyvážia a doplnia. Huby sú vo všeobecnosti ťažšie na strávenie a niektoré, práve tie s výraznými účinkami, môžu zahrievať, ochladzovať alebo prinášať do tela vlhkosť, a podobne. Preto sa volili kombinácie húb a bylín tak, aby odstránili prípadné ťažkosti. Táto synergia zameriava nové produkty na cieľ. Nezaťažujú a pritom sú veľmi účinné.

Mycopulm a jeho hlavné účinky a indikácie

Prvý produkt z rady Mycosynergy je Mycopulm, priradený k prvku Kov. Hlavnými orgánmi ovplyvňovanými Kovom sú pľúca a hrubé črevo, čo vyjadruje aj názov produktu –pľúca sa po latinsky nazývajú „pulmo“. Rovnako ako ostatné mykoprodukty bude pôsobiť na všetky ťažkosti, ktoré sa nachádzajú priamo v tkanivách orgánov.

Mycopulm posilňuje celý organizmus, najmä pľúca. Podporuje návrat pľúcneho tkaniva do normálneho stavu pri ochoreniach, ako je alergická astma, chronické bronchitídy, chronická obštrukčná choroba pľúc (CHOPN). Uplatní sa aj pri stavoch po zápale pľúc akéhokoľvek pôvodu a u pľúcnych nádorov. Celkovo podporuje všetky fázy dychového cyklu. Priaznivo ovplyvní únavu spojenú s ťažkosťami u alergií a pľúcnych chorôb.

Podobne ovplyvňuje Mycopulm aj hrubé črevo. Dá sa využiť ako doplnok u onkologických ťažkostí, ale aj na regeneráciu po prekonaných akútnych zápaloch (ulcerózna kolitída) či pri chronickej zápche. Jeho účinok je zjavný aj na koži, najmä u chronických ekzémov.

 

header-mycopulm-plagat-energy.jpg

Mycopulm – Viac info klik na obrázok

Kombinácia s ďalšími produktmi

Teraz sa naskytá najmä otázka, ako kombinovať Mycosynergy a základné prípravky Energy – bylinné koncentráty Pentagramu? Je to jednoduché. Vždy, keď sa problém už prejavil v hmote, preferujeme hubový produkt, ak ide o funkciu orgánu, tak bylinný koncentrát.

Napríklad klientovi s ťažkým zápalom pľúc liečeným antibiotikami rozhodne pridáme Mycopulm. Na Vironal príde čas až po odznení infekcie, na obnovenie jemnohmotných funkcií pľúc.  Ale naopak pri chorobách, ktoré súvisia s funkciou orgánu, ako je tzv. syndróm lenivého čreva (funkcia orgánu) zvolíme skôr Vironal. No napríklad pri črevných polypoch (prejav v tkanive) zvolíme Mycopulm. Hubový produkt tiež použijeme pri liečbe nádorových ochorení.

Môžeme výhodne kombinovať mykoprodukty aj s prípravkami patriacimi k inému prvku. Ak teda bude mať klient zápal pľúc a súčasne oslabené trávenie, s výhodou skombinujeme Mycopulm a Regalen. Podobne sa môžeme púšťať do akýchkoľvek iných kombinácií. Rovnako tak ja ostatné prípravky Energy sa dajú s hubovým radom používať bez obáv.

Mykoprodukty majú vo všeobecnosti posilňujúci vplyv na organizmus a najmä aktivujú imunitný aparát, ktorý je dôležitý pre zvládnutie závažných ochorení. Preto je vhodné používať ich ako podporu pri chemo a rádioterapii. Treba tiež povedať, že akokoľvek sú účinky húb fascinujúce a mimoriadne, odporúčame použitie mykoproduktov konzultovať najmä pri autoimunitných ochoreniach, kde treba odborne zvážiť vplyv ich práce s imunitou. 

Mycopulm a jeho učinné ingrediencie

Uchovec bazový (Judášovo ucho) je tradičná liečivá a konzumná huba v ázijskej kuchyni. Liečebne sa užíva na kašeľ z oslabenia pľúc, krvácanie z dýchacích ciest, následky poranenia hrudníka, zápchu, hemoroidy. Podľa TČM doplní Qi a podporí pravý jin, predstavuje základ Mycopulmu.
Trúdnik klobučkatý je huba, ktorá sa tradične podáva na podporu sily organizmu pri vážnych ochoreniach. Užíva sa pri nádorových ochoreniach, okrem iného aj pľúc. Pomáha pri stagnácii hlienov a vlhkosti a podporuje ich odstraňovanie z dýchacích, ale aj močových ciest (Kov je matkou Vody). Podľa TČM odvádza prebytočnú vodu a odstraňuje vlhkosť.
Plamienka zimná (Enoki) je huba, ktorá posilňuje imunitu, znižuje zvýšený krvný tlak, znižuje cholesterol a podporuje funkciu tráviacich orgánov, znižuje pohotovosť pri alergiách. Dokáže aj dlho zabraňovať vzniku metastáz.

Dang Shen je bylina, ktorá má silný tonizujúci efekt, posilňuje energiu Qi pľúc, podporuje imunitu, zvlhčuje pľúca – podporuje tvorbu zdravého pľúcneho sekrétu. 
Pýr plazivý zase posilňuje organizmus, podporuje detoxikačné procesy v tele. Tam, kde je stagnácia, spriechodní ju. 

Dohromady tvoria uvedené zložky produkt, ktorý môžeme použiť na akýkoľvek z uvedených problémov (a mnohé ďalšie). Je určený pre jednotlivcov, ktorí potrebujú posilniť, odstrániť hlien, obnoviť vylučovanie a rozkvitnúť. V kombinácii s prípravkami Pentagramu môže postupne obnoviť zdravie aj harmóniu prvku Kov, a tým prispieť k rovnováhe celého organizmu.

Autorka: MUDr. Alexandra Vosátková

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
1 214 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme