Tvoření tvé nové reality začíná uvnitř tebe! – Joe Dispenza

Kým jsi?

Svět nereaguje na to, co chceš… reaguje na to, kým jsi! Máš dvě možnosti, jak přistupovat ke svému životu: buď jako oběť nebo jako tvůrce svého života! Proces změny začíná uvědoměním, že si můžeš vybrat!

Tvůrce svých emocí

Tvé záměry se mohou zhmotnit jen tehdy, když se tvé myšlenky sladí s tvými emocemi a budou do světa vysílat stejný signál. Aby pro tebe tvé myšlenky pracovaly opravdu efektivně, potřebují energii, která je ponese. A ta energie pramení z tvých emocí! Když se naučíš vědomě si vybírat své emoce a zaměřovat se především na ty povznášející, pak se budeš moct stát tvůrcem!

Uzdravit tělo jen pomocí mysli je jednou z nejvíce ohromujících věcí, jakých je lidská mysl schopná.

I přesto si stále mnozí myslí, že běžný člověk není něčeho tak neuvěřitelného vůbec schopen…

Když se z obyčejného stává neobyčejné

Vědecký výzkum nyní poukazuje na to, že je opravdu možné pomocí práce s mozkem a myslí způsobit změny ve fyzickém stavu těla.

Dr. Joe Dispenza během řady let vědeckého výzkumu dokázal identifikovat určité podmínky, které umožnují běžným lidem uskutečnit opravdu převratné proměny, ať už jde o změnu v expresi genů nebo dokonce prodloužení délky života.

Propojením koherence srdce a mozku dokážeme ovlivnit svou mysl i tělo a konečně převzít kontrolu nad svým životem!
-Dr. Joe Dispenza

Když přijde na nekonečný potenciál mysli, ovlivňování fyzického zdraví pomocí síly mysli je jen pomyslným vrcholkem ledovce! V procesu zvaném Formula nám Dr. Joe Dispenza ukáže, nakolik má mysl vliv na prostředí kolem nás a především to, jak můžeme tyto poznatky využít k pozitivním změnám v našich životech.

Nový den – nový začátek, aspoň tak by to mělo být… Pravdou ale je, že pro mnohé z nás je začátek každého dne zatížený předchozími problémy a myšlenkami z naší minulosti, a to hned od chvíle, co se probudíme. Děje se to do takové míry, že 90% myšlenek, které nám během dne projdou hlavou, je úplně stejných jako den předtím.

Není tedy divu, že se změna zdá být tak náročná! Jak se můžeme pokoušet změnit budoucnost, když se ve skutečnosti neustále zabýváme minulostí! 

Abychom si mohli vytvořit novou budoucnost nezatíženou myšlenkami z minulosti, musíme se vymanit z koloběhu myšlení a pocitů, do nějž jsme se nechali chytit!

Změnit se znamená překonat vlivy okolního prostředí

Dr. Joe Dispenza zasvětil svou profesní dráhu vědeckému zkoumání toho, co stojí za opravdovou a trvalou změnou. Pomocí výsledků vědeckého výzkumu, provedeného na stovkách workshopů po celém světě, spolu se svým týmem vytvořil proces zvaný Formula, který obyčejným lidem umožňuje provést neobyčejné změny, ať už jde o jejich zdraví, prostředí nebo způsob myšlení.

Joe Dispenza

Přidej se k nám (klik na obrázek) od 8. listopadu 2021, ať můžeš co nejdříve změnou myšlenek začít měnit své prostředí!

Mám pro tebe několik otázek, nad kterými stojí za to popřemýšlet:

• Kdy se cítíš zamilovaný?
• Kdy se cítíš bohatý?
• Kdy se cítíš zdravý?

Co kdybychom tyto otázky položili následovně:

• Je nutné být s někým ve vztahu, abys mohl cítit lásku?
• Je třeba mít peníze k tomu, abys mohl pocítit hojnost?
• Musí tvé tělo být dokonale fyzicky zdravé, aby ses cítil zdravý?

Naprostá většina z nás vyrůstá pod vlivem tradičního modelu reality – příčiny a následku. Potřebujeme nejprve něčeho dosáhnout, něco získat nebo si splnit cíl (například být v harmonickém vztahu), abychom cítili ten výsledný pocit, že se nám daný sen splnil (například být zamilovaní).

Jak Dr. Joe Dispenza nám ukáže, že nemusíme čekat na příčinu, abychom mohli procítit následek už teď. Ve skutečnosti to funguje obráceně – nejprve je třeba cítit výsledný pocit (následek) a pak se může zhmotnit i náš cíl nebo sen (příčina).

Dispenza-formula

Proces tvoření začíná vstupem do neznáma

Joe Dispenza ti vysvětlí, jak můžeš doslova přeprogramovat svůj mozek a začít myslet jinak. Díky tomu pak začneš tvořit a získávat nové věci, které si ve svém životě opravdu přeješ. Nápaditý přístup Dr. Joea propojuje neurovědu s opravdovým lidským potenciálem. Díky těm správným znalostem a nástrojům se dokážeš zbavit každodenních neprospěšných návyků, abys mohl uskutečnit svou vizi a dosáhnout svých cílů.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
1 324 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme