Zabudnite na to, čo viete o liečení. Bio-logická medicína.

Na prednáškach dostávam mnoho otázok (nakoľko poznatky mnou prezentované sú pre väčšinu o 180 stupňov obrátené voči dnes preferovaným postupom nie len v klasickej, ale aj v alternatívnej medicíne), typu, že „Prečo tvrdím, že potláčanie vírusov, baktérií, plesní, parazitov, … nikde nevedie?“

V prvom rade to nehovorím ja. Som len človek, ktorý študuje a snaží si klásť otázku PREČO? Teda čo je príčinou?

Prečo to teda nevedia všetci? Nuž preto, lebo nesledujú správne médiá, lebo sa dajú presvedčiť inými “študovanými odborníkmi” na ktorých hľadia ako spasiteľov a tak sa im zveria do rúk, niekedy aj bez ohľadu na ich neschopnosť uzdraviť, ale iba „liečiť a liečiť, a … Sú predsa školení farmafirmami, ktoré potrebujú pre svoj biznis stále viac „spotrebiteľov“.

V tomto 3D svete v ktorom žijeme, sa nič nedeje náhodou a všetko je v nás naprogramované tak, aby sme žili čo najdlhšie a do poslednej chvíle sme boli schopní reprodukcie. Život musí byť zachovaný za každú cenu! “Kde se tedy vloudila chybička”, že sme tak chorá civilizácia? Je teda choroba naozaj zlá, alebo je to len korekcia organizmu – záchrana pred predčasnou smrťou? Akú úlohu v tom zohrávajú mikroorganizmy, ktorým vyhlasujume boj na každom fronte?

Ako som už minule písal, je to len upratovacia čata, ktorá robí svoju prácu v tom tempe v akom je to dovolené, aby to organizmus prežil a nezomrel na detoxikáciu. Takže urýchliť to nie je veľmi možné. Môžeme tomu pomáhať iba tak, aby sme (svojimi emóciami, stravou, … ako som písal minule a na prednáškach objasňoval) nevytvárali ďalšie zmeny, ktorých následky budú musieť mikroorganizmy zas a znova likvidovať. Ale prečo si medicína myslí, že to oni vytvárajú choroby? Nuž preto, lebo si nekladie otázku PREČO sú tam.

Opíšem to na jednoduchom príklade. Predstavte si, že novinára, ktorý v živote nevidel požiar, pošlú o tom urobiť reportáž. On tam príde a vidí, že tam pobehuje mnoho mužov v rovnošatách a prilbách. Ak takto navštívi viac požiarov, tak zistí, že sa to zakaždým opakuje a napíše článok o tom, že všade kde je požiar pobehujú “požiarnici” a je viac než isté, že oni sú za tie požiare zodpovední. A pritom v skutočnosti sú to iba hasiči – teda podobná upratovacia čata, ako mikroorganizmy, ktoré ak dokončia svoju prácu, odídu.

ziara-telo

free photo www.pixabay.com

Analýza, že kedy (pri ktorých častiach orgánov) ktoré druhy mikróbov sú “privolávané” k práci, by bola náplňou niekoľkých časopisov a záujemcom odporúčam príslušnú literatúru o “Novej medicíne” na samoštúdium. V krátkosti len toľko, že to má súvis s tým, že v ktorom embrionálnom štádiu vývoja človeka sa vyvíjala daná časť orgánu. Viac info v článkoch Františka Nagya o Germánskej novej medicíne, ako aj v článkoch na tejto stránke. K otázke vírusov odporúčam rozhovor:

Germánska nová medicína – ďalšie stránky a články:

Choroby sú takmer vždy vyvolané emocionálnymi stresmi

Ale ani toto nedáva odpoveď na to, že prečo daná choroba musela vzniknúť. Ak odhliadneme od nesprávnej výživy, intoxikácie, radiácie a úrazov (aj keď ani to sa nedeje náhodou), tak zmeny sú vždy vyvolané emocionálnymi stresmi. Teraz si k tomu uvedieme zopár príkladov.

macka-mys

free photo www.pixabay.com

Ja mám doma kocúra, ktorý ak vidí myšku, má emócie radosti, čo o sebe určite nemôže povedať myš, ktorej v momente začne pracovať mozog na plné obrátky ako uniknúť. Aby to stihla udýchať tak sa jej namnožia bunky v pľúcach. Tie sa budú za pomoci upratovacej čaty likvidovať až vtedy, ak bude myška zalezená v úkryte. Ak by sme jej však urobili CT, tak by sme zistili, že má “metastázy” na pľúcach.

Aj ľudia, ktorí zažijú stres sa im môže vyvinúť rakovina, alebo iná degeneratívna zmena. Opäť to závisí od druhu a intenzity emócie. Ak človek pochopí, že jeho stres nemal žiadny zmysel a stres poľaví (človek si vydýchne), začnú sa prejavovať “symptómy choroby”. V tejto fáze pociťovania problémov zvykneme vyhľadať lekárov. Pri strese – unikaní – na to nie je čas. Tí nám stanovia diagnózu a podľa toho ako prijmeme túto “hroznú” správu sa nám vytvorí nový stres a to zo strachu o život. Tu môžeme vidieť analógiu s myškou, potrebujeme to predýchavať a na pľúcach sa nám vytvoria “metastázy”. Všetky tieto prejavy by boli po čase odpratané, ale len v prípade, že pochopíme, že žiť pod emocionálnym stresom nemá žiadny význam. Ak však vo svojich negatívnych zvykoch pokračujeme, organizmus sa nemá šancu uzdraviť a požitie lieku len symptóm na čas potlačí.

Vráťme sa však k môjmu kocúrovi, ktorý už nie raz dostal jesť nejaké zbytky jedla s kosťami. Ak sa mu nejaká kostička zapichla do žalúdka (u psov je to ešte horšie), mozog v momente dal signál do žalúdka, že treba začať vylučovať kyselinu na rozpustenie kosti. Na to sa mu rozmnožili bunky v žalúdku, lebo “nádorové bunky” majú schopnosť vylučovania 10 násobne väčšiu. Akonáhle sa kosť rozpustila, začala liečebná fáza odpratávania “nádoru”. A kocúr niekoľko dní len ležal, odpočíval a nejedol nič. Na tretí deň vyskočil a bol schopný zožrať všetko, čo som mu priniesol.

Počas života máme stovky nádorových bujnení a ani o tom nevieme

Je dokázané, že zvieratá majú takéto rôzne “nádorové bujnenia” aj 200 x za život. Prečo si myslíme, že človek nie. A ak ideme k lekárovi v tej fáze, keď nám nejaké bujnenie, alebo upratovaciu čatu nájdu, staneme sa obeťou povyšovania sa nad prirodzené zákonitosti samoliečenia.

Viac vo videu o novej medicíne:

Na prednáške Vám rád porozprávam o ďalších chorobách a emóciách, ktoré ich vyvolávajú. Taktiež si povieme, že akým spôsobom je schopný práve Pentagram Energy pracovať na emocionálnej úrovni človeka.

Autor: Ing. Peter Tóth – pokračovanie

Peter Tóth bude prednášať aj na EZOfeste zdravia

Regenračné centrum

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
6 269 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme