Rakovina – přehled alternativních řešení

Rakovina z pohledu dědka kořenáře B. Nového

ID-10074391

obrázok so súhlasom dream designs / FreeDigitalPhotos.net

Rakovina je chemickým produktem stresově dezinformační doby. To je takový nejvyšší vrchol posledního vývojového stupně civilizace před vyhynutím inteligence. Kdybyste se pozastavili nad slovem dezinformačním, tak to je situace, kdy jeden lže přes druhého a pravda má různé úrovně od absolutní lži po absolutní pravdu, které od sebe v podstatě bezradný různými zaručenými tvrzeními coby pravdami reklamně (re-klama = opakovaná lež) omámený člověk uvnitř našeho chaosu nemůže rozeznat, protože nemá pevný bod. Snad jen ET mimozemšťan klidné mysli, jako nezávislý pozorovatel našeho světa zvenku… anebo zkusit uklidnit rozrušení, shánění, hromadění, lpění, úpění a vztekání se Zenbudhizmem? Už jste zkusili meditaci se zrcadlem?

Dejte si před sebe asi na 80 cm zrcadlo asi 40×60 cm, sedněte si, pomalu a zhluboka vydechujte a nadechujte v rytmu ještěrčího dechu a dívejte se na sebe. Bude přicházet množství balastních myšlenek. Nevšímejte si jich. Kdyby se objevila nějaká důležitá, neváhejte si ji zapsat, protože takto se z mysli meditačně balast informačních ruchů gumuje. Snažte se pak svou vnitřní podstatou to vidět to, co vidí ostatní. Svůj povrch, viditelnou formu existence. Afekty, pózy, divadlo hry na život, důležitost předsudků, zbytečností, lpění, hromadění a vlastnění, iluze významů, jistot a bezvýznamnost priorit. Ale také lásku, laskavost, empatii, radost, skromnost, emoce… Dívejte se a zkuste zrcadlobytost takovou, jakou ji vidíte, i s jejími chybami celou svou duší uvnitř, milovat. Přemýšlejte bez předsudků, jak byste oné povrchní bytosti před vámi mohli nezištně pomoci a začněte se dívat jakoby do ní a za ni do obecna, do času. Nebojte se oddělit v tomto zadumání od své podstaty zrcadlovou formu, protože jen tak můžete přijít na to, co je v ní opravdu důležité a kvůli čemu stojí za to život s ní žít. Až to možná ne hned pochopíte, opět se spojte v jedno a s údivem zjistíte, že je mnohé důležité jinak. Až se to naučíte a natrénujete na sobě, budete umět se takto dívat i na ostatní bytosti kolem sebe a svět se změní…

JEŠTĚRČÍ DECH jsem odkoukal od ještěrky, která než se nadýchne, tak všechno z plic vydechne a teprve potom se nadechuje nejdřív do břicha, pak do hrudníku a plynule i do ramen. Když si uvědomí, že už se víc nenadechne, tak asi po vteřině povolí svaly a ty samy nadbytek vzduchu vydechnou, tedy asi polovinu a se zbývající ona vydrží nedýchat a meditovat několik minut. Já obvykle asi 20 vteřin v úplném pasivním nicu. Tímto si sám vyměním do hloubi plic asi 18 litrů za minutu.

Aby vznikla rakovina, je potřeba velikého tlaku na náš velmi odolný organizmus a určité jakoby shody okolností, která bohužel v omáčce našich patologických mikroklimatických podmínek k existenci nastává v podstatě vždycky. Takže se blížíme dle statistik k poměru, kdy na 2 lidi, kteří rakovinu mít nebudou, připadá jeden, který se s ní na sobě určitě potká. Podle mého ale je situace taková, že prekancerózami procházíme všichni, jen někdo stihne onemocnět a zemřít na něco jiného dřív než na rakovinu. Určitě není bez zajímavosti, že mnozí lékaři, jak jsem se dozvěděl, po zjištění své rakovinné diagnózy náhle umírají na nenápadné lékové sebevraždy, čímž kazí statistiku. Ví, proč. Z potravinářsky chemického, technického a společenského vývoje lze celkem jistě předpokládat, že si rakovinu nakonec vyzkoušíme na sobě stejně dříve nebo později všichni. Většina na konec…

Pro rakovinu je podle mého dogmatu důležité překyselení organickými kyselinami, které vznikají při nedokonalé oxidaci v přidušených tkáních organizmu spotřebovávajících za daných podmínek kyslík z cukru (v každé molekule cukru je 6 atomů kyslíku) s maximální produkcí odpadních kyselin. Lékařská fyziologie k tomu odborně praví, že anaerobní proces vytváří 26x více kyselin než aerobní.

Člověk v psychovypětí, soustředění a stresu téměř nedýchá!

Povšimněte si vy, kdož toto čtete, že právě dýcháte v soustředění na luštění textu zcela povrchně asi 1,5-2 dcl vzduchu asi 15x za minutu, tedy nadechujete se asi do poloviny hlavní průdušnice (trachey), a jen jednou za čas si jako povzdechnete o objemu 1-1,5 l. A až tento text budete číst podruhé, dopadne to stejně… Chjo…

Když čtení podobnou činnost třeba u monitoru, knihy či televize děláte několik hodin, tak vlivem nedostatku kyslíku celkem rychle vymizelé chvěcí mikropohyby lokomoční svaloviny, kterými organizmus udržuje svou periferní teplotu, způsobí chladnutí končetin. A vy mrznoucí se ve svetru se dožadujete přitopit na 28°C v místnosti. Přitom kromě nosu máte hlavu teplou. Je to tím, že mozek pilně zpracovávající cukr ohřívá hlavu, takže dobře vystresovaný či vzteklý člověk například nepotřebuje ani v zimě venku v mrazu čepici.

Cukr je také to jediné, co organizmus v takovém režimu ze živin může využít. Proto citlivě reaguje na hypoglykémii a o sladké se neprodleně hlásí mlsností a chutí na něco cokoliv, což oblbne jeho mentální navigaci a ať jdete doma kamkoliv, naleznete sami sebe vždycky brzdícího čichaje v kuchyni či u lednice. Ve stresu-li cokoliv pozřete a není to cukr, tak se to nestráví, protože v odkrveném trávení není jak. Je-li to (nikoliv jelito!) ale cukr, ten se téměř bez trávení vstřebá. Jeho obvyklý nadbytek po nakrmení neuronů se snaží slinivka inzulínem uklidit, ale játra jsou plná a nepoužité svaly také. Potom to tedy nacpe do tukových buněk. A vaše malé tukové buňky se vykrmí ve velké tukové buně, protrhají růstem svoje vazivová proticelulitidická vzájemná poutka a přetékají svými hyperplastickými tukovými polštáři přes gumy trenýrek visíce ostudně kamkoliv do prostoru podléhaje gravitaci.

K normálnějšímu dýchání vás donutí jen nadbytek oxidu uhličitého v krvi, který zajistí pohybová svalovina při namáhavějších mechanických aktivitách vedoucích k hyperventilaci.

V přidušení stresu tedy přebytek silnějších kyselin než jsou dlouhé aminokyseliny nukleové báze tvořící DNA, se při množení buňky a kopírování DNA na druhou dceřinou šroubovici z nedostatku jiných kationtů dynamicky přichytí přednostně do genomu a ve chvíli, kdy homeostáza kationty dodá, tak genom opouští a z omáčky základních aminokyselin nukleové báze okolo ji nahradí některá z přítomných a je šance jen 1:4, že správná. To je podle mne základním schématem poruch v DNA vedoucích při vhodné kombinaci a četnosti poruch ke vzniku rakovinné buňky.

Přitom na četnosti poruch se mohou aktivně podílet i karcinogeny dodané do organizmu z vnějšku například jako konzervanty, barviva, aromata, zjemňovče, chuťoaktivky, stabilizátory a vůbec éčka, léky, chemické výpary, chemikálie kontaktní atd. A nesmíme zapomenout na podobný vliv tvrdých záření radiace (nejvíc v letadlech), UV ze sluníčka, úsporek a zářivek, mikrovlny radarů a vysílačů, mobily, WIFI, televize a rádio a v neposlední řadě elektromagnetických fluktuací točivých strojů a poruchami magnetických polí v blízkosti elektriky a sluchátek obecně. A také toxiny plísní, mikrobů a jiné jedy, vmezeřené viry a vůbec kde co.

V naší přetechnizované době je jasné, že nemáme kam uniknout. Je tedy nutno kromě pohybových aktivit, řešit psychovypětí, stres, informační oblbování, chemicky a obecně toxicky ovlivňovat výživu a obecně vstupy a připravovat se a činit všemožné osvědčené aktivity související s prevencí rakoviny. Soubor je vcelku jasný z předchozího výčtu.

První poznámkou chci zdůraznit ještě ten fenomén, že člověk ve stresu si vlivem stresových hormonů katecholaminů odkrvuje nejen trávení, ale všechny orgány od pánevního dna po plíce a krev přesměrovává do mozku a svalů, přičemž příroda přípravou na boj nebo útěk předpokládá, že prokrvení věnčitých cév zajistí nevydýchaný oxid uhličitý při usilovné činnosti těla. To je sice šikovné do přírody, když vás honí medvěd, ale nevhodné do kanceláře, když vás honí termín. Proto v kanclu snadno chytnete v pracovní zběsilosti z neprokrvení srdce stresem ale úplně klidně i infarkt. Prakticky obdržíte zásah šlakem (pro vysoké úředníky, lobbysty, kmotry, příslušníky, politiky a byrokraty: Trefí vás šlak! (pro ostatní: Už aby!)).

Neprokrvení jater způsobí ztrátu detoxikace a neprokrvení střev umožní patogenním kvasinkám zde vyrábět své toxiny ve velkém. Neprokrvení slinivky, žaludku, střev, ledvin, jater, žlučníku, lymfatického systému vede k poruchám z překyselení, takže se nedivme, že rakovina i jiné problémy (autoimunita, alergie, atonie, atrofie, Crohn apod.) nezdetoxikovaných buněk a tkání klepou na dveře. Neprokrvené překyselené střevo se navíc přestane zabývat svými peristaltickými pohyby a natrávenina v něm prostě hnije… a je vám jasné, o čem je tento článek.

Poznamenávám dále, že se někomu může zdát divné, proč máme hodně dýchat, že bude potřeba víc antioxidantů. Princip spočívá v tom, že kyslík je v krvinkách a tělních tekutinách vždy jako molekula, tedy O-O, chemicky O2. Když některý enzym upotřebí jen jeden kyslík a druhý zbude, je potřeba ho někde udat a spotřebovat dřív, než si to najde sám, a poškodí například buněčnou membránu, což je typický příklad například nemoci z ozáření.  Organizmus si vyrábí svůj vlastní nesmírně efektivní antioxidant, která má malou molekulu, která se dobře rozpouští ve vodě a je velmi rychle distribuována do celého těla a je snadněji oxidovatelný než pro nás důležitější buněčná membrána.

Střevní kvasinky ve střevě totiž průběžně kvasí cukry a krátké škroby na etylalkohol. Podle mého odhadu asi 1 g za hodinu. A nad ránem, kdy je tohoto materiálu ve střevě nejméně, si proto postarší Moraváci dávají na lačno stopečku dopingu slivovicí proti stárnutí. A protože by byli takto skoro nesmrtelní, plní úmrtní průměr konzumací karcinogenně vyuzené oblíbené stravy z úplně mrtvých zvířat.

Alkohol ve vykvašeném množství ve střevě ale, kromě pozření čerstvého pečiva nebo ovoce po zapití vodou nebo mlékem, kdy množství nevstřebaných kvasných plynů ředící stolici akceleruje váš krok k záchodu, vám nijak nevadí v běžné aktivitě a je nezbytným antioxidantem v krvi téměř neznatelným a v těle plynule a dobře rozmíchaným. Tím naznačuji, že není nikdo abstinent, kdo jí cukry a škroby.

Alkohol navíc vyplavuje z jaterní buňky složité organické látky nerozpustné ve vodě do žluče, aby se jich tělo zbavilo, přičemž se sám resorbuje, takže někdy až zanáší žlučovody kalem. Když si ovšem tento antioxidant berete tak nějak kvůli odchylkám nálady navíc, játra plynule přejdou na přednostní odbourávání alkoholu a nedetoxikují ostatek odpadů těla, kterémuž stavu intoxikace se říká opice, s vaky pod očima.

Shrnul bych, že malé množství alkoholu je pro organizmus nezbytné, protože vždycky se najde nějaký zlobivý atom bezprizorního kyslíku. Jste-li zadýcháni z namáhavé tělesné činnosti, tak je tak velká celková spotřeba kyslíku, že se jeho volných radikálů vyskytuje minimum.  Přirozené antioxidanty jako vitamín C, olejové kyseliny, betakaroten, vitamín E, Lykopen, flavonoidy a tisíce jiných snadno oxidovatelných látek schopných zachytit volný atom kyslíku jsou sice důležité pro nevznik rakoviny, ale rozhodně ne tak jednostranně moc, jak nám je obchodníci s nimi barnumsky vnucují. Rakovina prostě není ani zdaleka problémem jen volných kyslíkových radikálů, ale je to v našich podmínkách komplexní inprdelizující směs všemožných kiksů a pochybení v životosprávě vlivem obchodních dezinformací doby.

Moje doporučení řešení rakoviny:

Nejlepším lékem na většinu typů rakovin se jeví z vlaštovičníku vyrobený UKRAIN (objevitel Dip. Ing. Dr. Dr h.c. Vassil Nowicky, Vídeň, 2x nominace na Nobelovku) blokovaný rakouskými státními úředníky již 30 let přes veškerou legálnost jeho výroby a klinických zkoušek s bezkonkurenčními výsledky ověřenými mnohými vědeckými ústavy celého světa. Schválen v EU stále není. 30 let! Nemám v hlavě neuron, který by toto v kulturní společnosti pochopil. Bohužel tímto a v důsledku různých šikan jeho cena vlivem marných nákladů stále roste. Přesto je možné ho zakoupit za zhruba 70 euro za ampuli.

První ampule by měla být vždy testovací, kdy postižený vezme obsah do úst na půl hodiny a zaznamenává písemně případné poznatky toho, co se děje v těle. Tato diagnostika se opírá o vysokou účinnost preparátu, který je během minut vychytáván rakovinnými buňkami, které zároveň okamžitě selektivně poškozuje, ničí a jejich cytoplazma vytváří lokální odpadní otoky, které lehkým útlakem okolí o sobě dávají vědět a tak zároveň naznačují úspěšnou prognózu léčení.

Absolutně úžasný je i fenomén fluorescence alkaloidů vlaštovičníku v ultrafialovém světle navázaných na jádra rakovinných buněk a tím přesné definování nádorových hmot, což je například před operací nenahraditelné.

Vzhledem k snadnější difuzi alkaloidů nezanesenými buňkami mladým organizmem, je patrný nejvyšší protinádorový efekt u dětí. To asi snadno pochopí rodiče těchto dětí, těžko zdravotní pojišťovny a manipulátoři našeho zdraví jako obchodní komoditou za účelem tvorby zisku a daní…

Současné podávání léku je doporučováno 1-3xD injekčně do svalu či žíly po 10-15 dnů, potom přestávka 7-10 dnů a opakování. Nutný je postelový klid. Není-li, alkaloidy se nekoncentrují do rakovinných buněk a terapie je zbytečnou. Lékaři v CZ nesmějí aplikovat neschválený lék, proto je možná aplikace do úst a podržet půl hodiny nebo podobně do konečníku. Ta je upřednostňována v případě rakovin tamo, tedy střeva, konečník, prostata, děloha, vaječníky atd.

Osobně si pod vousy tiše bručím – neodvažuji se kvůli mocným nahlas, že ani obětí teroristů a válek není na světě tolik, kolik je jich blokováním tohoto úspěšného léku bez vedlejších účinků. UKRAIN je již schválený v těchto zemích: Bělorusko, Ázerbajdžán, Tádžikistán, Turkmenistán, Ukrajina, Mexiko, Spojené arabské emiráty, Gruzie, Tunisko, Austrálie a částečně pokud vím i USA. Problémem ale je, že rakouští úředníci dle slov Dr. Nowického vloni zablokovali i výrobu v Německu a veškeré zásoby hotového léku ilegálně zabavili, přestože jim soud nařídil ho vydat. Takže distribuce i do světa zatím víc než vázne a cena léku roste. Význam ale víc, a proto doporučuji posílat ministru zdravotnictví do Rakouska s podepsanou prosbou o život jako pohlednice fotografie lidí umírajících na rakovinu, které jeho administrativa odepsala. Adresa je na internetu. Ono totiž posílat neosobní namnožený materiál je duchovně něco jiného než se dívat z blízka do obličeje někomu, kdo vaší vinou byť pasívní právě umírá…

Myslím, že nám jde nejen o život, ale že to tomu úžasnému nezdolnému člověku, Dr. Nowickému, zachraňujícímu svět, dlužíme, dokud ještě žije (76 let), víc než komukoliv mocnému na světě. To, že nedokážeme překonat byrokracii, je naše osudová chyba, za kterou platíme vlastní zbytečnou a strašnou smrtí, protože rakovina se již stala regulérní pandemií. Ale odpovědní jsou v klidu, protože zlaté potoky tekou do zlatých kapes a ucpávají všechny nevymáchané huby. Před svou smrtí jim pošlete fotku… nebo pak vaši pozůstalí…

Když vezmete Ukrain zkusmo a ono nic a ani lokálně nefluoreskujete, tak pravděpodobně ještě rakovinu nemáte, musíte počkat další kvartál. Když ale bíle v UV světle někde fluoreskujete, tak berte Ukrain 3xD 10 dnů do kdy se obvykle opouzdří nádor k operativnosti a pobije většinu jeho výběžků a metastáz, tak si zajděte zafluoreskovat k chirurgovi.

Když si neporadíte sami lépe jinak, myslím, že jsem schopen s Ukrainem alespoň trochu laicky poradit. Tedy kromě financování…  🙁  ale kdyby se přihlásil nějaký filantrop s nadbytkem peněz, tak  🙂 jsem rozhodně pro.

Další úžasně efektivním postupem na raka je před lety medializovaná Devitalizace (MUDr. Fortýn měl 100% úspěšnost) původně obšitím, nyní mnohem pohodlněji téměř neinvazivním uzavřením přívodných tepen elektrosondou do kompaktního nádoru podobně jako se řeší křečáky. Zvláštní, že potom imunita zrušila vbrzku sama i metastázy. Ty by ale mohl dorazit i Ukrain. Levná a v nemocnicích běžně dostupná metoda s vynikajícími výsledky u kompaktních nádorů. Musíte nějak zlomit lékaře, nechtějí to dělat. Určitě naleznou mnoho dobrých důvodů, proč ne. Já ale žádný neznám.

Jeden celkem mladý chirurg mi ještě na začátku našeho kapitalizmu svěřil svoji metodu, ale bál se prozradit i jméno. Injekce 1 ml 0,1 n KOH do nádoru, který se potom rozpadal od středu, aplikována dle jeho slov asi jeden rok pacientům, které otevřel a pro beznadějný stav zase zašil. Podle jeho slov se všem rak „záhadně“ ztratil a lidé se bezdůvodně uzdravovali. Lékař po roce zmizel a nikdo už ho nikdy neviděl. Náhoda? Kdo ví…

Podobně se aplikuje v asijských republikách soda bikarbona injekčně do blízkosti nádorů.

U nás se zase začíná podávat injekčně vitamín C ve vícegramových dávkách s neméně nadějnými výsledky ukyselením nádorů. Doporučuji přidávat do kapaček.

ID-10036733

obrázok so súhlasom scottchan / FreeDigitalPhotos.net

U konopí jsem osobně viděl výborné výsledky THC z extraktu indického konopí „Fénixovy slzy“ u pacientů přes 55 let, čím starší, tím lepší (denní dávka 1 g) viz návody na youtube.com apod., ale ten si musíte dle návodu udělat sami, já nemohu, protože nechci přijít o živnost, ale až půjdu do důchodu, tak využiji povolení pěstovat v CZ 5 rostlin indického konopí, jestli to ale nebude do té doby u nás zlegalizováno jako v některých státech USA. V jednom nejmenovaném nedalekém malém městě v CZ si smrtelně nemocní důchodci udělali klub, kde se večer scházeli v totální pohodě a přestali umírat za požívání marjány na všechny možné způsoby. Paradoxně schůzky ukončila vražda mého nemocného přítele organizátora.

V tomto klubu jsme viděli, že difuze THC je u starců natolik pomalá, že nedochází k rozvinutí buněčné toxicity do pozorovatelných hodnot. U mladistvých je tomu naopak, a těm marjána poškozuje tolik neuronů, že urychleně zblbnou, což se mi jeví pro současnou společenskou spotřební existenci a přežívání jako výhodné. U nich se díky snadné difuzi dokáže THC rychleji vstřebat a vytvořit tak toxickou hladinu v buňkách.

Nejen na raka funguje i CDS (klon MMS pana Humbleho), o kterém je již na internetu opravdu hodně informací a vydány opakovaně knihy. Já bych ho doporučil brát v noci co hodinu tolik ml, kolik kg vážíte, při 50-60 ppm CDS v roztoku. Docela to v noci obtěžuje 12-14x brát, ale přes den to není ono.

Chemicky je to šikovné, protože podle mého chemického názoru oxid chloritý vzniklý prostou reakcí mezi chloritanem sodným a některou dostupnou kyselinou, obvykle citrónovou (CDS), je stabilní v kyselém mraku metabolitů kolem rakovinné buňky a tamo jí poškozuje membrány, ale ve zdravě zásaditém tělesném prostředí se rozkládá na kyslík a chlór s relativně minimálními škodami pro organizmus. Někteří při tom doporučují nealkalizovat tělo sodou. Podobný efekt byl pozorován i u jiných oxidů chlóru.

Rozpor v tvrzení mezi kyselinou chloritou, jako účinného produktu, a údajně vznikající kyselinou chloričitou si vysvětluji tím, že když chlór má jen liché vazby, nemohli úředníci zakázat obchodování se sloučeninou čtyřvaznou, která neexistuje. A tak se dosáhlo překonání hlavní obchodně distribuční brzdy. Pak se to vžilo. Vzhledem k tomu, že organizmu je to jedno a účinek nezávisí na mém zastaralém chemickém názoru, nehodlám se se zastánci čtyřvazného chóru přít, protože mně to je také jedno. Důležitý je efekt a ten je nejlepší jako prevence nebo v době, kdy není nejhůř. Jakmile začne katabolický proces (degradace svalů), jeví se mi tato metoda již organizmus zatěžující. Výsledky jsou v mnoha případech, neříkám ale, že ve všech, vynikající a cena docela dobře dostupná.

Poznamenávám, že před vypitím je dobré se nadýchnout a po polknutí nejdřív vydechnout, aby se dráždivý dezinfekční plyn nedostal ani trochu do plic.

MUDr. Kamil Jurkovič objevil před desítkami let vynikající metodu, se kterou si také musely dát orgáni hodně práce, jak ji i jeho zadusit. A snažili se a dusili opravdu poctivě, takže metoda z malicherných příčin v podstatě vyšuměla bez pozornosti médií a odborné veřejnosti, jako obvykle do ztracena. Jedná se o zatlumení funkce štítné žlázy s pomocí thyreostatik a tripsinu a chymotripsinu (běžné léky) s vyčkáním na vyčerpání nádoru, po kterém se teprve potom projeví příznaky ztráty funkce štítné žlázy. To je zároveň diagnostikou – úžasná myšlenka, tisíce vyléčených. Terapie se počítala obvykle v měsících. Pan doktor už myslím pro vysoký věk nepraktikuje a o následovnících schopných bojovat s mocnými o životy slabých touto metodou nevím. Každopádně vydal o své metodě knihu na Slovensku i v CZ. Velká škoda takového mrhání Božími dary člověku.

Další ve výčtu podpůrných prostředků, které si lékaři pochvalují, jsou dva identické přípravky INHIBOL a GESAVIT vyrobené z barviva plísně vyskytující se na kapustě v některých asijských zemích. Na internetu lze snadno k oběma nalézt klinické studie a používají se jako doplněk efektivně zmírňující vedlejší účinky chemoterapií. Doporučuji 3xD 1 tobolku. Jako prevenci rakoviny 1 tobolku ráno.

Vitamín B17 Amygdalin je kyanoglykosid z hořkých jader meruněk (též mandle a jiné ovocné pecky) jako prevence a k použití v době, kdy postižený ještě nevykazuje výrazné projevy zhoršení zdravotního stavu. Doporučuji asi 5 jader každou hodinu 10-12xD. Jsou ale těžko stravitelná a pomáhá potom k zapití moje Zeměžlučová směs 12K – „Neblbě“ nebo jakýkoliv čaj z hořkých bylin.

Výkonnější jsou z B17 Mexické ampule s 3 g vysušeného Amygdalinu k doplnění 20 ml inj. vody a aplikovat velmi pomalu injekčně nebo kapačkou dle snášenlivosti 1-3xD do žíly jako několikatýdenní kúru. To se v naší demokracii nesmí, a proto to celníci, když si to necháte vyplaceně poslat z Mexika, zabaví nebo pošlou zpět. A máte po ptákách… Působení B17 se mi chemicky velmi líbí, protože amygdalin vychytávají hladové rakovinové buňky přednostně, cukr z něj spotřebují a po něm zbude jed kyanovodík, který rakovinnou buňku zevnitř zabije.

U terminálních stádií s výrazným úbytkem váhy katabolizmem se B17 neosvědčila. Takže hlavně včas i při podezření nebo několik jader denně jako prevence rakoviny. Později už s opatrností.

Slušný statistický výsledek až 42% úspěchů v jedné ze studií je uváděný výzkumným ústavem Boos Košice, Mudrem Sovou při užívání Golden Yacca (R) 4-6xD 2-3 tobolky. Hlavním úkolem jinak inertních saponinů yuccy je detoxikace a čištění nejen kapilár, lymfy, kloubů, průdušek, střev, ledvin a všech dutých orgánů a hydrofilizace (zlepšení smáčení) metastáz pro snadnější odchyt lymfocyty (Slovensky lymfocytami) a lepší napadení nádorů imunitou. MUDr. Sova s dalšími lékaři obhajoval použití na mnohých lékařských kongresech bez výrazného zájmu odborné veřejnosti. Laická veřejnost si ale všimla univerzálního detoxikačního efektu a přípravek je dobře dostupný jako potravní doplněk. Důležitou zvláštností je, že saponiny yuccy nepoškozují červené krvinky, jako jiné saponiny ostatních kytek.

Další technický prostředek Nízkofrekvenční generátor BG3. Přístroj vypadá velmi univerzálně a nápadem neobyčejně nadějně, takže se těšíme a budeme se podílet na distribuci, jen co si to omákneme a prozkoušíme.

F-scan, Zapper, Plasma generator jsou technicky vymakané mašinky, které jsou výborným doplňkem, ale zatím jsem se nesetkal s primárně vyléčeným člověkem jenom tímto. Prostě nám chybí diagnostika přesné frekvence, kterou měl k dispozici geniální vynálezce Dr. Rife než ho i s přístroji v USA zničili. Dr. Rife to uměl na všechno choroby a neuvěřitelné výsledky vedly k domněnce, že se asi bude rušit výroba léků. Ekonomicky výhodnější se někomu zdálo zrušit Dr. Rifeho. Ke smůle nás všech.

Veliké zkušenosti naleznete u distributorů těchto strojů. Rozhodně doporučuji, přestože vnímavost, jak jsem pozoroval, je velmi individuální. Z toho důvodu doporučuji si nejdřív přístroje vypůjčit a vyzkoušet. Každý tento stroj si nachází svého člověka. Pocity by měly být zřetelné hnedle a změny do týdne patrné. Ne-li, zkuste něco jiného.

Jestli má někdo podpultovou známost, tak v Olomouci vymysleli, vyvinuli, odzkoušeli a ověřili před časem dva zcela geniální přípravky na raka Olomoucin a Bohemin, které působily selektivně rozpad rakovinových buněk apoptózou ve čtvrtém stádiu dělení – prodáno do trezoru v USA za 400 MDolarů dle místních novin. Neprodat to, žijeme tu nyní ve zlatě jako ve vatě a za vodou… Mrhání myšlenkami, to nám jde stejně, jako s volnou energií pana Tesly spícími vynálezy v trezorech, následkem čehož je drancována a devastována naše planeta ve velkém ve prospěch megaobchodu s energiemi.

Naši vědci vypustili do novin informace, že kořen pampelišky a semeno ostropestřece (máme OO-KH atd.) mají protinádorovou aktivitu. Slabou, pochybnou, ale lze je brát roky.

Toto známe i u mitototicky výkonného jedovatého ocúnu a jmelí, ale ty se nedají brát dlouho, protože nejsou moc selektivní (Iskador).

Jedlá soda a javorový sirup po složité přípravě v žaludku po pozření vyreagují stejně jako bez přípravy, která je tak jen zbytečným obřadem. Vznikne s kyselinou solnou chlorid sodný a původní sirup, vyživující hladové tělo.

Nadbytek sodíku alkalizuje prostředí, což je do pH moči 7,5 žádoucí a homeostázu vhodně podporující, ale pro řešení rakovin samo o sobě, pokud vím, nedostatečné. Jako odkyselení je to nápad výborný. Podle mého pro tento účel obvykle postačí brát 1,5 g tablety nebo rovnou lžičku jedlé sody 3-5xD mimo jídla.

Odkyselovacích prostředků je již na trhu celá řada a jsou často vyváženě komplexní, takže je z čeho vybírat. Chuťově jsou ale obvykle nechutné, tedy zdravé. Rozhodně doporučuji sledovat pH moči indikátorovými proužky.

Lněný olej a lněné drcené semeno patří mezi nejlevnější postupy a je to hojně lidmi testováno. Oboje se užívá po asi 2 lžících s trojnásobkem tučného tvarohu dle chuti 1-3xD. Olej je zajímavý svými velmi reaktivními polynenasycenými kyselinami, které umožnují lepší přestup kyslíku do mitochondrií a ony přecházejí na režim zdravých buněk nebo se rozpadnou. Samo o sobě je to dobrým doplňkem, ale ve své praxi jsem se nesetkal se zásadním zlepšením situace postiženého jen s touto metodou. Myslím, že to bylo nedostatkem vitamínu D, který do mléka již naše mlékopudnými hormony stimulované granuložroucí umělé krávy nedávají. Každopádně bych toto doporučoval podávat všem s rakovinou jako součást diety při rakovině. O této metodě, kterou vynalezla Dr. Johanna Budwig, je na internetu i v literatuře již hodně a velmi optimisticky psáno.

Lněný olej se vyznačuje rychlým fermežovým vysýcháním a žádný výrobce si nedovolí dát exspiraci delší než 3 měsíce, proto je vhodnější lněný olej extrahovaný tlakovým oxidem uhličitým Linioil, jehož exspirace je mnohonásobně delší a účinnost vyšší. Kdyby si lidé dělali z jara měsíční kúry s Linioilem a tvarohem, myslím, že by se tím výskyt rakoviny i revmatických problémů, případně dalších potíží mimořádně omezil. Dr. Budwig doporučuje denní porci 40 g lněného oleje a 120 g tvarohu nebo jogurtu s obsahem nejméně 10% tuku. Lze přidat i 20 g čerstvě nadrceného semene lnu. Rozhodně je doporučován pobyt na slunci a zdá se, že protirakovinný efekt zásadním způsobem zesiluje vlastní vitamín D. To potvrzuje i Dr. Nowicky, že u pacientů v Itálii má lepší výsledky než v Hamburku.

Semeno lnu doporučuji drtit na tříštivém kávomlýnku až těsně před aplikací, aby se zachovala účinnost kyanoglykosidu, který funguje stejně jako u jader meruněk, jen je porce menší, ale zase plus lněný olej. Myslím, že to je výborná prevence rakoviny a zároveň je to i do značné míry prevence katabolizmu a úbytku svaloviny na váze.

K tomu doporučuji dýchat Sifonem6 dle možnosti co hodinu 5-10 minut pro zajištění detoxikační funkce jater.

KřemelinaSanogel, Enterosorb a jiné podobné sloučeniny křemíku jsou zajímavé adherováním střevních toxinů a zlepšení imunity i proti rakovině zvláště používané na východě v Rusky mluvících zemích. Kdesi v Brazílii žije (jestli jim ještě nechali kousek pralesa) indiánský kmen, který nezná poruchy srdce a rakovinu. Zjistilo se, že mají v potravě abnormální množství křemíku. Křemík podporuje tvorbu enzymů, vaziv a imunitu. Takže u nás je křemíkovitá hlavně přeslička – doporučuji vařit 5 minut s přídavkem trochy jakékoliv kyseliny ke stabilizaci. Podobně na bázi křemíku asi fungují i Schindelleho minerály z Rakouska, dřívější obchodní trhák, nyní již za rozumnější cenu.

Dechová cvičení (Sifon6), jóga, strava jaterně šetrná, dopoledne syrová, sprejovaná (mladý ječmen a pod. zelené potraviny), a potom tepelně zpracovaná bez éček, konzervantů, chemie, plísní, cukru, margarínů, uzenin, smaženin, mas a přebytku. Strava makrobio je nanejvýš doporučeníhodná, avšak samostatně již nevhodná pro starce, protože se nestačí jejich enzymy a sliznice adaptovat rychleji než se rozvíjí jinak neřešená rakovina.

Přípravky s betaglukany: Hlíva, Lesklokorka (Ganoderma), Šitaké apod.  jsou hlavně stimulanty pro aktivitu bílých krvinek a doporučeným doplňkem. Betaglukany jsou v podstatě formou cukru, který vychytávají bílé krvinky, a dostatek energie je aktivuje do boje s chorobami obecně. Rozhodně doporučuji, ale nečekám více než podporu.

Celkem zajímavým přípravkem je Měsíčkový olej MO – Lymfolej (R), který se vstřebává do lymfatického systému a podporuje tok lymfy i aktivizaci lymfocytů v uzlinách. Osvědčil se jako zajímavý všenespasitelný doplněk při zánětech a rakovinách v trávení a okolí, plicích, prsech, pohlavních orgánech žen, prostaty a konečníku. V ojedinělých případech působil až zázračně. Jeho hlavní efekt je podle mne ale v prevenci. Bere se 2-3xD půl až celá lžíce.

Ovosan je český přípravek vyrobený z kuřecích embryí, z nichž je separován vaječný fosfolipid PNAE, pro který mají zdravé buňky organizmu enzym, který ho štěpí. Rakovinové enzym nemají, fosfolipid se v nich hromadí, hromadí, až se přehromadí, membrána buňky to nevydrží, povolí a buňka se rozpadne. Je to chytré řešení pro menší nádory nebo jako doplněk další terapie lékaře, kdy je množství nádorové hmoty umenšeno, protože Ovosanu podle mě vzhledem k mechanizmu účinku je nutno podat výrazně víc, než je nádorového materiálu. A to vzhledem k nezanedbatelné ceně naznačuje, že by postižený měl mít hodně našetřeno. Ostatně z toho výčtu je patrné, že rakovina by měla být výhradně nemocí milionářů. Tedy až na ten lněný olej s tvarohem.

GRAVIOLA – Annona muricata je strom Láhevník z Jižní Ameriky a je považován zázračný lék na rakovinu i další potíže. U všech jeho odrůd a kultivarů se potvrdil nezávislými studiemi vysoký účinek proti rakovině. Tento bych v nějaké podobě rozhodně na základě zveřejněných informací doporučil, i když s ním ještě nemám osobní zkušenost. Proniklé informace z výzkumáků naznačily jeden z nejvyšších účinků na všechny rakoviny, což byl hlavní a tajný důvod k zastavení výzkumu. Nicméně lidé si tuto šamanskou rostlinu najdou a já sám si něco podobného již pěstuji a těším se na pokusy. Hlavně se jich dožít…

Také bylina Řemdihák Kočičí dráp Vilkakora – Uncaria tomentosa je ceněna v řešení rakovin a byla opět popsána v knihách, ale efekt u nás nebyl nikdy tak dynamický, jak jsem očekával. Možná jen neznám nějakou fintu v přípravě. Takže vhodná, ale spíše do širšího výběru prevence. Nicméně Vilkakoru používám běžně pro podporu imunity

Třapatka úzkolistá Echinacea angustifolia má mrkvovitý kořen, z jehož čerstvé vylisované šťávy se pije 1-3xD 50 ml a výsledky jsou údajně velmi povzbudivé. Osobně jsem neměl nikdy možnost to vyzkoušet s někým, protože spotřeba rostliny je značná. Nicméně kořen používám do směsí na imunitu. Též nať třapatky nachové.

Používá se také extrakt ze zeleného čaje, jemuž jsou přisuzovány protirakovinové účinky.

Indiánský šaman údajně vymyslel přípravek na bázi běžných dostupných bylin, počínaje kořenem lopuchu, jménem Essiac. Nějaký čas jsme to s klienty zkoušeli, ale očekávaný efekt z reklamy se nedostavil. Nicméně, jako doplněk to není špatné.

Irisap – je zajímavý tím, že se chemicky váže na buněčnou stěnu nádorových buněk a tak se stává pro imunitu snadno čitelným a při jeho likvidaci zahyne i rakovinná buňka. Výborný nápad, ale opět nutno začít včas…

Iskador je další rostlinný přípravek a vyrábí se z plodů jedovatého jmelí, které mají určitý protirakovinný účinek. Aplikuje se injekčně, a protože je jedovatý, tak se tím jako bylinkář nesmím zabývat. Vycházeje z dostupných materiálů, je to další nadějný prostředek, ale osobní zkušenost nemám.

Breussova dieta. Vychází z předpokladu, že hladovkou a zablokováním dodávky bílkovin si tělo sežere bílkoviny z nádoru. Když se začne dřív, než se tělo dostane do katabolické pasti beznadějného hubnutí, je reálná šance na uzdravení, jak se lze dozvědět mezi lidmi. Protože je metoda celkem levná, je často zkoušená. Určitě bych to zkusil také. Ale chce to psychický klid a zahodit mobil a telebednu. V případech diety zdravých lidí povětšinou tito výrazně a viditelně omládli. Vydržet ten hlad chce ale velkou motivaci, zvlášť když je to bez záruky. Když je to poslední naděje, je tato dieta obvykle již pozdě.

Zkoumám i metody bioenergetické pomoci nabíjení bioenergií na dálku s využitím své teorie transvitality.

Prohlášení:

Tento článek je mým laickým názorem a vaší inspirací k řešení rakoviny. Vše, co je zde napsáno, je bez jakékoliv záruky autora, vydavatelů, tiskárny, opisovatelů, prodejců, kopírovacích pirátů, půjčoven, webostahoven i ostatních šiřitelů. Není náhradou standardní lékařské péče a není ani konzultací s osobou oprávněnou poskytovat zdravotní péči. V žádném případě toto nepoužívejte jako návod k jakýmkoliv činnostem a už vůbec ne k léčení. Pakliže toto JAKKOLIV použijete, činíte to výhradně na vaši vlastní odpovědnost s úplně všemi veškerými důsledky i důsledky těchto důsledků a nově podle  podle NOZ též i na odpovědnost vašich vzdálených příbuzných.

B. Nový, www.dedekkorenar.cz, v.140107

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
10 874 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme