Rok Kovového zajaca 2011 – alebo čo na nás pripravil tento rok zajac podľa Feng Shui?

artemisphoto

obrázok so súhlasom artemisphoto / FreeDigitalPhotos.net

Králik či Zajac, ako sa nazýva v čínskej mytológii, je symbolom dlhého života a svoju podstatu vraj odvodzuje od Mesiaca. Keď na Mesiac pozrie Európan, možno si zavtipkuje, že je to okrúhly bochník syra alebo dieťaťu porozpráva príbeh o človeku na Mesiaci. Keď na Mesiac hľadí Číňan, vidí Mesačného Zajaca, ako stojí pri skale pod škoricovníkom a v rukách drží elixír nesmrteľnosti. Počas čínskych jesenných slávností, keď Mesiac býva údajne najkrajší, čínske deti ešte i dnes chodia s rozsvietenými lampiónmi v tvare zajaca, vystupujú na vŕšky a odtiaľ pozerajú na Mesiac a obdivujú Mesačného Zajaca.

Zajac symbolizuje pôvab a láskavosť, príjemné správanie, rozumnú radu i vnímavosť ku kráse. Jeho tichý hlas, zdvorilosť a pohotovosť stelesňujú všetky žiaduce črty úspešného diplomata či obratného politika.

Lietajúca hviezda

Táto metóda je systém tvoriaci časť Feng Shui. Je to metóda, ktorou analyzujeme interakcie elementov v rôznych sektoroch. Elementy, oheň, zem, kov, voda a drevo a ich energie je potrebné dobre poznať. Cykly medzi nimi sú aj produktívne, ale aj deštrukčné. Touto metódou sa snažíme dosiahnuť v priestore tie lepšie vplyvy.

Ako môžeme zlepšiť prúdenie dobrej energie na podporu a zníženie zlej energie v našom domove? Každý rok poskytneme čitateľom ročnú liečbu, ktorá dodá silu dobrým hviezdam a oslabí zlé hviezdy, prinášajúce nechcenú energiu. Platí to na každú budovu, či už tam bývate , alebo pracujete. Každé obydlie má zlé aj dobré hviezdy. Tajomstvo úspechu je umiestniť do sektorov s dobrými hviezdami /energiami / miestnosti, kde vykonávame prácu, spíme, a vchod. Sektory so zlými energiami môžeme využiť na kúpeľňu, šatňu, toalety, alebo domácu dielňu. Pri výstavbe nového obydlia je výpočet mapy hviezd na nový objekt výborným preventívnym riešením. Avšak, väčšina z nás má byty , kde nie je možné miestnosti meniť. Tu zostáva len ošetriť dané miestnosti, aby do domova prišlo čo najviac blaha a dobrý život.

Ročné prúdenie energie, ktorá prináša postihnutie, alebo šťastie, je dôležité každý rok prešetriť v dôležitých sektoroch nášho domova.

Dôležité sektory, ktoré na náš život vplývajú najviac:

  • Priečelie budovy
  • Dvere ,ktoré stále používate
  • Sektor kde je vaša spálňa
  • Miesto Vašej práce
  • Izby, ktoré sú najviac používané, kde je hluk a pohyb, napr. kuchyňa obývačka

Čo spravíme s touto informáciou?

V každom dome, sú dobré a zlé sektory. Ako a kto môže byť postihnutý záleží podľa toho, kto sa kde najviac zdržiava. Musíte byť informovaní a vyvarovať sa nepriaznivým vplyvom. Najlepšie je sa postihnutému sektoru vyhnúť. Ak to nie je možné, poznaním efektov nepriaznivých vplyvov, si môžete spraviť odporúčané opatrenia. Takže, nemajte obavy, ak zlé energie navštívia sektor, kde sa zdržiavate. Môžeme zmierniť a vychýliť zlú energiu, aby postihnutie nebolo maximálne. Buďte pozorní pri postihnutých miestach a nepodľahnite panike, keď zistíte že Vaša spálňa je v postihnutom mieste. Je to len časové postihnutie. Je tu viac detailov, čo sa týka ošetrení.

Ak máte postihnutie negatívne vo frekventovane užívaných miestach.

  • Na príklad, ak je obývačka postihnutá konfliktom energií, nemajte nahlas zapnutú hudbu v tomto sektore na tento rok. Keď udržujete ticho vyhnete sa konfliktom energií .
  • Ak sú vaše dvere postihnuté nešťastnou energiou, snažte sa využívať iné dvere. Ak sú hlavné dvere postihnuté a sú to jediné dvere vo vašom príbytku, musíte si dávať extra pozor. Nie je to dobrý čas na riskovanie a musíte dbať na svoje zdravie celý tento rok.
  • Čo najviac používajte dobré sektory na spanie, riešenie problémov a pohostenie priateľov.

Zdroje: bagua, horoskopy.sk

Autor: Silvia Gerecová

So Silviou Gerecovou sa budete môcť stretnúť na Dni zdravia na jar 2011

Viac o kurze: Základný kurz Feng Shui, ktorý vedie Silvia Gerecová sa dozviete TU

Feng Shui kalendár na Rok Zajaca 2011 od Silvie Gerecovej si môžete zakúpiť TU

Knihy, kalendáre a prednášky od Silvie Gerecovej TU

Vhodné symboly Feng Shui na rok 2011 TU

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
6 006 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme