Human design – systém, který vás dokáže velmi detailně, do podrobna popsat a ukáže vám, jak se správně rozhodovat

duron123

obrázok so súhlasom duron123 / FreeDigitalPhotos.net

Je to systém, který pomáhá porozumění našemu životu, věda o poznání sebe sama. Mapa vašeho designu je obrazem vás samých doslova na molekulární úrovni. Váš design vám odhalí, kým skutečně jste, a ukáže vám vaše vrozené kvality i omezení, silné i slabé stránky, talenty a dary. Budete-li žít v souladu se svým designem, bude váš život snazší a plnější zároveň. Human design vám ukáže váš vlastní a jedinečný hlas pravdy, vaši vnitřní autoritu, na kterou se můžete spolehnout při svém rozhodování. Ukáže vám, jak žít ne podle pravidel, rad a názorů druhých lidí, ale jako originální lidská bytost.

Mapa vašeho designu se vypočte na základě postavení Slunce, Měsíce a planet sluneční soustavy v čase vašeho narození. Tyto údaje se používají také v astrologii, ale astrologie je interpretuje rozdílným způsobem a Human design není astrologií, ani z ní není odvozený.

Human design je logickým a snadno pochopitelným systémem, jehož přínos si můžete ověřit sami. Používá výrazy jako vnitřní autorita, definice atd. a může se na první pohled zdát příliš mentální či technický, ale pod tím se skrývá příležitost k hluboké vnitřní transformaci.

Poznámka: Human design se dá volně přeložit jako Mapa člověka. Slovo design zde není používáno ve smyslu estetického vzhledu, ale ve smyslu struktury, stavby, vnitřního uspořádání a nastavení člověka.

ROZHODOVÁNÍ

Každé ANO a NE utváří realitu našeho života. Vše kým jsme a kde jsme je výsledkem našich dosavadních rozhodnutí. Human design je vědou o tom, jak se správně rozhodovat. Jak se znovu napojit na přirozenou moudrost našeho těla a přestat se řídit naší myslí.

Základní poselství Human designu zní: „Vy sami jste jedinou autoritou svého života“. Každý z nás je jedinečný a každý z nás má svou vnitřní autoritu, která ví, co je pro nás správné a jak se rozhodnout. Jak žít ne podle pravidel, rad a názorů někoho jiného, ne jako další kopie, ale jako originální bytost.

PŘESTAŇTE ŽÍT PODLE PŘEDSTAV, KTERÉ MÁ O ŽIVOTĚ VAŠE MYSL

Když vezmete mysli její rozhodovací pravomoc a svěříte rozhodování své vnitřní autoritě, žijete svou pravdu. Následkem toho postupně roste vaše vnitřní síla a moudrost. Tak jak odumírají buňky ve vašem těle a na jejich místo se rodí nové, postupně se mění vibrace vašeho energetického pole – vaší aury. Negativní aspekty vašeho života, odpor a překážky, na které jste doposud naráželi, ubývají a dávají prostor něčemu novému.

Není potřeba na sobě nic opravovat či vylepšovat. Jednoduše se rozhodujte podle svého vnitřního nastavení, svého designu. To je klíčem k probouzení se k vašemu pravému já. Vaše energie se bude postupně ladit na frekvenci, která do vašeho života přivede vše, co potřebujete.

KDE ZAČÍT?

Iniciací do vašeho osobního procesu je výklad vašeho designu. Vaše mapa se vypočte na základě času a místa narození. Během Základního výkladu se toho o sobě mnoho dozvíte, především jak je pro vás správné se rozhodovat. Tyto informace můžete ihned začít uplatňovat v praxi.

ZÁVĚREM

Často je obtížné důvěřovat něčemu novému či neznámému. Někdy se však vyplatí experimentovat. Změna je možná pouze tehdy, když se odvážíte kroku do neznáma. Budete-li opakovaně dělat jenom to, co znáte a co jste dělali doposud, váš život zůstane stejný.

Vím, že v dnešní době jsou přístupné mnohé způsoby sebepoznání a nejrůznější techniky. Možná vás teprve nyní nespokojenost s vaším životem vede k hledání nějaké cesty. Možná na sobě „pracujete“ již dlouho a nejrůznějšími způsoby, které vám dávají mnoho. Proto, abyste zkusili tento experiment, se nemusíte ničeho vzdávat, ani ničemu nebo v něco věřit. Skeptici jsou vítáni Human design je praktický nástroj pro každodenní život. Poznejte svou mapu a dělejte správná rozhodnutí. Přestaňte žít podle představ, které má o životě vaše mysl. Milujte svůj život a sebe sama.

Autor: Jakub Střítezský

Zdroj: humandesign.cz

S Jakubom Střítezským sa budete môcť stretnúť osobne na Dni Zdravia na jar 2011

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
5 269 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme