NOVÝ INFORMÁTOR PROMLUVIL: Existence skupiny tajných kozmických programov je prolomena.

 Zbylé dva hlavní utajované kosmické programy souvisejí s aktivitami mezinárodního vojenské organizace „NATO“, která by v budoucnosti měla profitovat na některých mimozemských vojenských technologiích, jež by měly být uvolněny pro potřeby tohoto paktu. Kříženci mi sdělili, že i toto byl jeden z pádných důvodů pro převod některých technologií ze sféry bytostí „Anunnaki“ ruské armádě (ty byly před nedávnem testovány v oblasti Černého moře) tak, aby míra sofistikovanosti vojenské technologie „západu“ a „východu“ zůstala zachována. Mimoto prý existuje ještě dalších pět až sedm aktivních kosmických programů, ve kterých jsou zainteresováni zástupci raných pozemských civilizací, které se již před 500 000 lety v jisté etapě svého vývoje nacházely zde na naší planetě! Zmíněný informátor však přidává další vrstvu komplexních informací, které detailně popisují to, co se ve skutečnosti s těmito tajných kosmických programy děje. Subjekt „GoodETxSG“ tvrdí, že výše zmíněná skupina mimozemských civilizací je schopna aktivně mezi sebou jednotlivé tajné kosmické programy sdílet. Tato informace je velmi důležitá, neboť celá nastíněná problematika se tím pádem dostává na podstatně vyšší úroveň efektivity fungování.

Už je to tak. Zcela nový informátor způsobil nebývalý rozruch v komunitě výzkumníků fenoménu „UFO“ a aktivit zástupců mimozemských civilizací svým prohlášením, že pracoval v několika tajných kosmických programech a zároveň přišel do kontaktu se skupinou mimozemských bytostí, které se objevily uvnitř naší sluneční soustavy.

Informátor doposud komunikoval pod pseudonymem „GoodETxSG“ (před několika dny však oznámil, že jeho skutečné jméno je „Cory“ a velmi brzy skoncuje s dosavadní imunitou). V několika rozhovorech a dále pak prostřednictvím dvou velmi známých a aktivních internetových fór popsal svou účast v celé řadě utajovaných kosmických programů, které jsou řízeny různými vojenskými složkami, korporacemi, a dokonce i zástupci prehistorických lidských civilizací.

Tento informátor tvrdí, že na rozdíl od všeobecně rozšířeného názoru ohledně existence jednoho tajného kosmického programu, do kterého by měly být zapojeny zástupci jisté separatistické civilizace, jsou ve skutečnosti ve hře zástupci 10 odštěpených/odtržených civilizací, jež se podílejí na vlastních aktivitách v našem světě. Podle „GoodETxSG“ má každá z výše uvedených separatistických civilizací svůj vlastní tajný kosmický program.

Výše uvedený informátor uvedl, že v současné době je kladen důraz na tři hlavní utajované kosmické programy, do kterých jsou aktivně zapojeny různé národní a mezinárodní pozemské subjekty. Jedním z těchto subjektů je velká industriální korporace (která byla analogickým způsobem popsána ve filmu „Avatar“). Informátor sice zatím nesdělil její název, ovšem během mého posledního kontaktu s kříženci „Anunnaki“ jsem se dozvěděl, že by se mělo jednat o nadnárodní korporaci „Boening/Loockhed Martin“.

Zbylé dva hlavní utajované kosmické programy souvisejí s aktivitami mezinárodního vojenské organizace „NATO“, která by v budoucnosti měla profitovat na některých mimozemských vojenských technologiích, jež by měly být uvolněny pro potřeby tohoto paktu. Kříženci mi sdělili, že i toto byl jeden z pádných důvodů pro převod některých technologií ze sféry bytostí „Anunnaki“ ruské armádě (ty byly před nedávnem testovány v oblasti Černého moře) tak, aby míra sofistikovanosti vojenské technologie „západu“ a „východu“ zůstala zachována.

Mimoto prý existuje ještě dalších pět až sedm aktivních kosmických programů, ve kterých jsou zainteresováni zástupci raných pozemských civilizací, které se již před 500 000 lety v jisté etapě svého vývoje nacházely zde na naší planetě! Zmíněný informátor však přidává další vrstvu komplexních informací, které detailně popisují to, co se ve skutečnosti s těmito tajných kosmických programy děje.
Subjekt „GoodETxSG“ tvrdí, že výše zmíněná skupina mimozemských civilizací je schopna aktivně mezi sebou jednotlivé tajné kosmické programy sdílet. Tato informace je velmi důležitá, neboť celá nastíněná problematika se tím pádem dostává na podstatně vyšší úroveň efektivity fungování. V podstatě všechny informace uvedené ze strany subjektu „GoodETxSG“ potvrzuje ještě další informátor vystupující pod pseudonymem „Kai“, který před několika týdny odhalil své pravé jméno – dr. Randy Kramer. Oba dva tak společně shrnují nastálou situaci takto:

„Existuje mnoho programů, které jsou součástí tří samostatných tajných kosmických programů, přičemž svou existencí a rozvojem nejsou závislé na vlivu pozemského globálního mocenského systému (Globálního prediktora). Jeden z těchto kosmických programů je znám pod názvem „Meziplanetární trust kombinovaného výzkumu“, jež vlastní většinu základen pod povrchem planety Mars.

Nelze přehlédnout ani vliv asi pěti bývalých velmi mocných pravěkých civilizací, které se po určitou dobu vyvíjely na planetě Zemi (poté, než expandovaly na jiná místa v naší galaxii). Tyto civilizace tedy stále existují a dodnes využívají síť svých vlastních podzemních základen na naší planetě, aniž by o tom naše současná civilizace měla sebemenší tušení.

Všechny tyto skupiny lze v současné době označit za „mimozemské“, přičemž jsou reálně složeny z mnoha různých cizích bytostí. Mezi některými tajnými programy dlouhodobě probíhá cosi na způsob občanské války, neboť existují stále narůstající snahy o ukončení ovládání a kontroly naší pozemské civilizace skrze projekt „Globálního finančního a bankovního systému“, který byl nastartován v době „Babylonské říše“. Existuje také jakýsi multicivilizační subjekt, který bychom mohli nazvat „Kosmickým OSN“ (nijak nesouvisí se statusem „Galaktické federace“, či „Impéria Orionu“).“

Ve svých jednotlivých vstupech vyjadřuje informátor „GoodETxSG“ velmi značné znepokojení ohledně bezpečnosti v souvislosti s narůstající hrozbou týkající se aktivace „umělé inteligence“ (AI) uvnitř naší pozemské civilizace (na toto téma jsem hovořil ke druhé skupině účastníků „Konference Anunnaki“, která proběhla o tomto víkendu ve Veletově u Kolína). Mnohé mimozemské civilizace mají s vývojem „umělé inteligence“ své vlastní zkušenosti a ukazuje se tak, že ve většině případů je zapotřebí extrémně velké a stále opatrnosti, jinak dojde k tomu, že se vědomí „AI“ osamostatní a obrátí proti svému tvůrci.

Z tohoto důvodu všechny zmíněné kosmické programy používají speciální bezpečností postupy tak, aby se nebezpečí tohoto druhu maximálním způsobem minimalizovalo. Součástí těchto bezpečnostních postupů je prý i speciální identifikace osob, která zabraňuje potenciální infiltraci „AI“. Z našeho úhlu pohledu jde o velmi sofistikovaný proces, který byl subjektem „GoodETxSG“ detailně popsán.

Dozvídáme se tak, že součástí tohoto programu jsou speciálně vyškolení jednotlivci, kteří z pozice tzv. „intuitivních empatů“ – jedná se o osobnosti se zvláštními psychickými schopnostmi, které jim umožňují velmi precizně vnímat duševní a emoční stavy druhých osob, a to i na velkou vzdálenost. Právě tento druh činnosti vykonával subjekt „GoodETxSG“ během své dvacet let trvající kariéry ve službách zde prezentovaných kosmických programů.

Mimochodem, před několika týdny subjekt „GoodETxSG“ prozradil, že se do naší sluneční soustavy dostalo zhruba 100 sférických kosmických plavidel disponujících mnohem pokročilejší technologií, než je ta, která je k dispozici v rámci jednotlivých kosmických programů a mimozemských spojenců napojených na tyto programy.

Bytosti nacházející se v těchto plavidel prý patří do tzv. „Aliance Sfér“, což je uskupení, o kterém doposud neměl nikdo z pozemských výzkumníků ani kontaktérů žádné informace. „Aliance Sfér“ prý soustřeďuje zástupce duchovně a technologicky nejvyspělejších civilizací uvnitř této galaxie. „GoodETxSG“ také uvedl, že již došlo k prvnímu mentálnímu kontaktu mezi ním, dalšími „insidery“, kteří se aktivně účastnili utajovaných mimozemských kosmických programů, a zástupci „Aliance Sfér“. Mimo jiné se dozvěděl, že „Aliance Sfér“ je ochotna pomoci tradiční lidské civilizaci zbavit se kontroly „Globálního mocenského systému“ a dalších mocných elitních organizací, které od dob starověkého Babylonu pracují pro zájmy Markabiánů, Zefeliánů a Rutiliánů, ale i dalších mimozemských skupin.

„GoodETxSG“ jde ve svém prohlášení ještě dále, když uvádí, že se na počátku letošního roku společně s dalšími asi 70 vybranými jedinci z planety Země v oblasti mimo tento sluneční systém zúčastnil akce, kterou bychom mohli nazvat „Konferencí zástupců Aliance Sfér“. Během tohoto aktu pochopil, že lidstvo nemá doposud ani tušení o skutečné civilizační struktuře této galaxie.

I když jeho inteligence a inteligence dalších 70 pozemských jedinců v drtivé většině případů nestačila na pochopení informací, které byly důležitými tématy „Konference“, vysledoval, že „Aliance Sfér“ operuje prostřednictvím 120 různých kosmických programů napříč celou galaxií. Podle našeho informátora se této „Konference“ zúčastnili zástupci velmi pozoruhodné a vysoce respektované rasy, kterou přítomní pozemští „insideři“ začali nazývat „Blue Evian“. Tyto entity jsou obdařeny velmi hubených tělem o výšce 2,3 až 3 metry s pokožkou odstínu zlatohnědé barvy. Velmi zvláštní je jejich velká trojúhelníková hlava s výraznými ptačími rysy.

Za zmínku stojí i velké jasné modré oči těchto bytostí. Podle informátora jsou pro nás velmi důležité dva body. A to, že tato civilizace má uvnitř „Aliance Sfér“ velmi výrazný vliv. A pak, že z nějakého nám neznámého důvodu vykazuje určitou slabost pro humanoidní formy inteligence, speciálně pak, pokud jde o lidskou civilizaci zde na Zemi.

Pokračovanie článku nájdete TU
Jaroslav Chvátal: matrix-2001.cz
Kurzy s Jaroslavom Chvátalom
Ďalšie články od Jaroslava Chvátala
Knihy z kategórie: vzostup a transfomácia a záhady

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
3 964 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme