Joe Dispenza – Změň svůj osud

Snil jsi někdy o tom, kým by ses mohl stát?

Možná se to ve shonu každodenních povinností nestává moc často, ale někdy přijde okamžik, kdy ti přijde na mysl:

  • Je můj život opravdu takový, jaký jsem si ho vysnil?
  • Jsem takovým člověkem, jakým jsem vždy chtěl být?
  • Využívám opravdu naplno svůj potenciál nebo se ve mně skrývá něco víc a já toho dostatečně nevyužívám?

Budíček

Po tragické nehodě, která mu obrátila život naruby, se Dr. Joe Dispenza ptal na tyto otázky sám sebe každý den. A rozhodl se, že změní svůj život, bude si ho užívat na maximum a využije všechny možnosti, které mu život nabízí, opravdu naplno!

To, čím si tehdy procházel, se stává většině lidí: zjistil, že změnit svůj život je nesmírně náročné! Joeovi připadalo téměř nemožné zbavit se starých návyků, které už mu nesloužily, i když moc dobře věděl, že bez toho k žádné zásadní změně nedojde!

Tyto zkušenosti jej hluboce ovlivnily. Víc a víc si začal všímat toho, že skoro všichni lidé kolem něj chtěli změnit určité aspekty svých životů – ale nedařilo se jim toho dosáhnout! Vypadalo to, jako by lidé byli chyceni do pasti svých starých návyků.

Ta myšlenka mu – coby vědci – nedala spát a rozhodl se, že s pomocí vědy rozluští tajemství toho, jak probíhá změna na duševní, fyzické a energetické úrovni!

Výsledky jeho převratného výzkumu jsou fascinující! Nejen, že my, lidé, jsme schopni dosáhnout našich cílů relativně snadno, ale také si dokážeme vytvořit život svých snů za poměrně krátkou dobu! Naše tělo, mysl a mozek už mají všechny schopnosti, které jsou k tomu potřeba. Nicméně to vypadá, že jsme se ještě nenaučili, jak tyto schopnosti plně využívat.

Joe Dispenza zmen svoj osud

Dr. Joe Dispenza je dnes celosvětově známým řečníkem a jeho metody opravdu mění svět.

Je vědecky dokázáno, že k uzdravení těla stačí i pouhá myšlenka
Dr. Joe Dispenza

V tomto bezplatném online kurzu , který začíná 5. června, se s tebou Dr. Joe Dispenza podělí o některé své poznatky a techniky, které se opírají o celé roky výzkumu. Čekají tě i praktické příklady a cvičení, na kterých ti Dr. Joe ukáže, jak můžeš okamžitě začít programovat svou mysl a tělo k dosažení svých snů a cílů!

 

Zaměříme na tato témata:

Lekce 1: Proč je změna tak obtížná

Samotný proces změny a transformace, kdy pracujeme na tom, aby naše chování odpovídalo našim záměrům, je velice obtížný. Největší výzvou je překlenout propast mezi našimi znalostmi a zkušenostmi. Změna ale není tak těžká, jak si myslíš, pokud víš, jak zaměřit svou pozornost a kam nasměrovat svou energii. Tvé tělo neustále následuje vedení tvé mysli, kdykoli soustředíš svou pozornost na různé prvky ve vnějším světě. Je tedy možné, že tvé tělo pak bude následovat mysl do neznáma, stejně jako to dělá u zážitků, které už jsou ti známé.

Lekce 2: Kvantový pohled na věc

V dnešní době většina lidí žije v módu přežití. A to znamená žít v neustálém stresu. Stres se objevuje tehdy, když jsou mozek a tělo vyřazeny z rovnováhy. Kdykoli emocionálně reaguješ na své vnější prostředí, dostáváš se do kontaktu s neviditelným elektromagnetickým polem, které obklopuje tvé tělo, a začínáš produkovat určité chemické látky. Život ve stresu znamená, že je tělo stále zaplavováno přívalem energie z adrenalinu. Postupem času se lidé stávají závislí na tom, co je zdrojem tohoto stresu, a začnou to sami vyhledávat.

Lekce 3: Meditace

Pokud jsi pořád ve stresu a veškerá tvá pozornost je zaměřená do vnějšího světa, odpojuješ se od jednotného pole možností. Když ale omezíš informace přicházející skrze smysly, které se dostávají do tvého mozku z fyzické reality, o to více se pak můžeš soustředit na svůj vnitřní svět myšlenek a pocitů. Tento proces vede k velice významným fyziologickým a biologickým změnám v mozku. Přesunutím pozornosti od problémů a odpojením se od vnějšího světa se dostáváš mimo své tělo a čas.

Lekce 4: Jak na to?

V této lekci se Dr. Joe Dispenza podělí o své zkušenosti a pokusí se odpovědět na otázku, proč je pro mnoho lidí tak těžké učinit nějaké měřitelné změny. Ve své knize Zbavte se zvyku být sami sebou nastínil některé z principů osobní změny a transformace. V knize Vy jste placebo ukazuje, jak je možné se vyléčit pouhou myšlenkou. V tomto online kurzu zjistíš, že už teď máš na dosah vše potřebné pro spojení s jednotným polem inteligence, která nás stvořila. Naučíš se, jak uspořádat svůj autonomní nervový systém a vytvořit si ve svém těle více celistvosti a rovnováhy.

V tomto bezplatném video kurzu se s tebou Dr. Joe Dispenza podělí o některé své poznatky a techniky, které se opírají o celé roky výzkumu. Čekají tě i praktické příklady a cvičení, díky kterým zjistíš, jak můžeš okamžitě začít programovat svou mysl a tělo k dosažení svých snů a cílů!

Naučíš se:

1. Jak může tvé nastavení mysli změnit tvůj život
2. Jak můžeš posílit své elektromagnetické pole
3. Jak se zbavit závislosti na životě, jaký už ani sám nechceš
4. Jak můžeš přeprogramovat své myšlenky

5. Jak si přitáhnout novou budoucnost a spojit se s ní skrz meditaci
6. Jak si splnit své sny co nejrychleji
7. Jak se spojit s polem nekonečných možností
8. Jak můžeš zaměřit svou energii na život, jaký opravdu chceš.

Od 5. 6. se můžeš zúčastnit bezplatného úvodního kurzu s Dr. Joem Dispenzou.
Kurz můžeš sledovat jak ve verzi s českým dabingem, tak i v angličtině s českými titulky.
Už se na tebe moc těším v kurzu!

Joe Dispenza zmen svoj osud

 

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
1 370 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme