Pyramída svetovej hierarchie

DEEP STATE MAPPING PROJECT

Naučte sa čítať mapu:

Pyramída svetovej hierarchie

Pyramída svetovej hierarchie

Náš svet je postavený na hierarchických systémoch moci, kontroly, kultov a kontrolórov. Tento potravinový reťazec sily sa rozprestiera mimo Terry, až za hranice, ktoré dokážeme vizuálne vnímať. Mnoho verzií takýchto „pyramíd moci“ bolo vytvorených v minulosti inými autormi, ale táto „pyramída svetovej hierarchie“ má za cieľ byť najkomplexnejšou ilustráciou hierarchie, aká kedy bola vytvorená. Židovské Kresťanské a Gnostické koncepcie vyšších sfér sú prezentované v kontraste k sebe na oboch stranách vrcholu pyramídy. Názvy a terminológia týchto dvoch nekompatibilných mytológií môžu mať tiež analogické náprotivky vo východných filozofiách v diametrálnom protiklade s koncepciou slobody jednotlivca a takzvaným „americkým snom“. Je to svet postavený na Tichých krvavých prísahách a masovom podvode. Človek však môže uniknúť tomuto systému jednoducho tým, že získa späť svoju vlastnú suverenitu a svoje prvorodenstvo udelené Bohom. Zlomyseľné sily dosahujú nadvládu najľahšie tým, že presvedčia podriadených, aby vyjadrili svoj súhlas s autoritou. A tak sa z neposlušného otroka môže rýchlo stať až nebezpečne zodpovedná bytosť. Slobodná vôľa je univerzálny princíp, no netreba zabúdať, že aj Boží „Prirodzený svet“ môže byť rovnako divoký a nemilosrdný ako Satanov Pekelný Matrix.

1. úroveň (bronzová), Všeobecná populácia:

Ignorantské masy žijú svoje životy v úplne nevedomom (snovom) stave, ktorý je posilnený psychoaktívnymi liekmi a vysoko vyvinutými modifikačnými technológiami EMP (5G). Ľudstvo trpí masovým MK-Ultra v rukách spravodajských agentúr a tajných klubov, ktoré ich kontrolujú. Priemer, ktorý skutočne verí tomu, čo vidí v televízii, vníma OSN ako najvyšší stupeň vládnucej autority. Propaganda nie je spochybňovaná. Táto masa je považovaná za potravu pre mäsožravých reptiliánov a hybridné šľachtické rodiny.

2. úroveň (strieborná), Secret Societies & Think Tanks:

Tajný svetový poriadok je rozdelený na dve krídla. Skupina Hexagon, zložená zo slobodomurárov a chazarskej mafie, kontroluje politickú, finančnú, vedeckú, vzdelávaciu a mediálnu sféru. Octagon Group je ochrana Hexagon Group; Jeho vojenská „Silná ruka“. Rády rytierov pochádzajúce od Templárov a Maltézskych rytierov zapĺňajú ich rady. Tí s vysokými vojenskými titulmi vlastnia aj kódy „nukleárneho“ odpaľovania. Obe skupiny pracujú pre Nový svetový poriadok. „Špeciálne národy“, Izrael a Švajčiarsko sú bezpečnými prístavmi pre týchto globalistických zločincov s bielymi goliermi, ktorí tajne uctievajú Baala, pretože tvrdia, že majú právomoc vytvárať medzinárodné právo.

3. úroveň (zlatá), kňazstvá a pokrvné línie:

Kto kontroluje mysle nad najmocnejšími kultmi sveta? Kňazstvá. Vodcovia kresťanstva, islamu a judaizmu. A nad nimi sú ešte staršie kulty, pretože sa verí, že kráľ je pomazaný Bohom, a najvyšší kňazi študovali temnú mágiu. Covens of Warlocks and Witches číhajú v najtemnejších tieňoch kráľovských radov. Tituly šľachty sú nevyhnutnosťou na získanie akejkoľvek autority pri navigácii ľudstva. Medzi jezuitskými benátskymi, islamskými a ázijskými kráľovskými drakoidnými frakciami existuje určitý spor o nadradenosť.

4. úroveň (tektit), mimozemšťania:

Kulty sa vytvárajú okolo prísne strážených dohôd a zmlúv s mimosvetskými entitami, ktoré často zdieľajú vedenie alebo technológiu s tými, ktorých si vyberú, aby viedli ľudstvo. Títo „mimozemšťania“ prichádzajú ako pevné bytosti z mäsa a kostí, ako aj ako astrálne a éterické bytosti. Medzi nimi sú takí, ktorí stratili kontakt so Zdrojom a žijú vysávaním iných foriem života. Vytvárajú systémy zotročovania prostredníctvom ovládania mysle, čísel, obchádzania kónov, … Existuje vyššia autorita; Božia armáda zložená z anjelov, ale tam, kde sa stretáva Svetlo a Temnota, prebieha Duchovný boj.

5. úroveň (Éter – Aether), Anjelská ríša:

Boh je nepoznateľná najvyššia bytosť. Sú aj nižší Bohovia, ale tí sa len zaňho vyhlasujú. Boh je Svetlo. Ten, kto dáva Život. Satan je ten, čo berie. Boh v každom čase obýva všetky formy života vo svojom kráľovstve, aj minerály. V Božej audiencii sú vysoké rády bytostí zložené z očí, tetramorfných hláv a vrstiev operených krídel. Súkolia sa otáčajú v Jeho prítomnosti a otvárajú brány do všetkých časových línií, aby ich Boh mohol vidieť. Toto je nepochopiteľná ríša, o mnoho rádov vyššej dimenzie, než akú zažívate v 3D.

Svet šachovnice: Simulácia

Celá táto energetická štruktúra je postavená z rovnakých figúrok ako šachovnica. Kráľ, kráľovná, strelci – biskupi, jazdci – rytieri, veže a pešiaci. Je naša realita jednoducho hrou 5D šachu pre bytosti vo vyšších sférach, ktoré hľadajú zábavu? Čo robí kráľ, ktorý má všetko, aby sa zamestnal a zabezpečil si dlhovekosť? Stavia šachy, začína bitky a ponorí sa hlbšie do mágie, umenia ilúzie. Kto je nad kráľom?

Je to On, kto hrá samotnú hru!

Ak je náš svet simuláciou, navrhnutou pomocou pokročilých technológií, stále by nevyhnutne existoval svet za tým, kde bola takáto technológia vytvorená. Na všetkých úrovniach Hyperdimenzionálneho hranolu časovej kocky je tma a svetlo. Náš svet v súčasnosti prechádza z toho, že je ovládaný temnotou za posledných niekoľko tisíc rokov, od Atlantídy, k tomu, že bude ovládaný svetlom dlhšiu dobu. Nastáva zlatý vek s novými vodcami, nie vládcami, pomazanými Bohom, a šachový majster, Satan a jeho prisluhovači budú odsunutí späť do svojho vlastného simulačného sveta.

WWW.DEEPSTATEMAPPINGPROJECT.COM

Literatúra:

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
181 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme