Petícia za slobodnú voľbu v očkovaní

piyaphantawong

obrázok so súhlasom piyaphantawong / FreeDigitalPhotos.net

Milí priatelia, známi i neznámi,

rád by som Vám (ako zástupca petičného výboru) predstavil Petíciu za slobodnú voľbu v očkovaní.

Možno tiež patríte medzi ľudí, ktorí sa úmyselne nedali zaočkovať proti prasacej chrípke alebo proti iným ochoreniam, a to už z tých, či oných dôvodov.

My, ako petičný výbor, sme presvedčení, že každý občan Slovenskej republiky má nespochybniteľné a nescudziteľné PRÁVO rozhodovať o svojom fyzickom tele (resp. o svojich deťoch, ktorých je právnym zástupcom) len a len sám (resp. matka spolu s otcom a opačne) – slobodne, vedome a zodpovedne. Medzi tieto rozhodnutia nepochybne patrí aj rozhodnutie o (ne)zaočkovaní seba samého či svojho dieťaťa proti ľubovoľnej chorobe.

Sme presvedčení, že občania Slovenskej republiky majú morálne právo na slobodnú voľbu v očkovaní, avšak slovenské právne normy (Zákon č.355/2007 Z.z. a Vyhláška MZ SR č. 585/2008 Z.z.) sú s týmto právom v ostrom konflikte, keď zaviedli tzv. „povinné očkovanie“ (predovšetkým detí) podľa každý rok vyhlasovaného očkovacieho kalendára.

Tento neblahý právny stav chceme čo najskôr zmeniť pre prospech všetkých občanov Slovenskej republiky – Vás nevynímajúc.

Viac sa dočítate v plnom znení našej Petície, ktoré nájdete v prílohe tohto mailu spolu so vzorom vyplneného petičného hárku. Ďalšie informácie k petícii sa dozviete na stránke:

http://ockovanie.webnode.sk/peticia

O možných rizikách očkovania a súvisiacich témach sa viac dočítate na
stránkach:

[SK] – po slovensky
http://badatel.sk/
http://ockovanie.webnode.sk/

Úvod


http://simonka.webnode.sk/
http://www.ockovanie.org/

[CZ] – po česky
http://prasecichripka.blog.cz/
http://petice.webnode.cz/

Home

[DE/CH/AT] – po nemecky
http://aegis.at/
http://aegis.ch/
http://drkummer.de/
http://individuelle-impfentscheide.de/ http://www.impf-report.de/
http://www.impfkritik.de/

[EN/UK/CA/US] – po anglicky
http://jabs.org.uk/
http://nvic.org/
http://vran.org/
http://www.ageofautism.com/

Za prípadnú pomoc pri zbieraní podpisov pod našu Petíciu ako aj za prípadné preposlanie našej Petície ďalším možným záujemcom Vám vopred srdečne ďakuje a všetko Dobré Vám zo srdca praje.

Ing. Marián FILLO
člen petičného výboru „Petície za slobodnú voľbu v očkovaní“
* * * * * * * * * * * *
poštová adresa: Jaseňová 26, 01007 ŽILINA
tel./SMS/MMS: (+421) 904 827 031
* * * * * * * * * * * *
[email protected]
http://ockovanie.webnode.sk/peticia

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
7 598 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme