Očistiť sa, zosilnieť a schudnúť!

Neera (čítaj níra) je účinná a osvedčená detoxikačná a revitalizačná diéta, ktorá stimuluje prečisťujúce procesy nášho tela a zároveň uspokojuje náš pocit hladu nahradením pevnej potravy čistým, prírodným a výživným nápojom. Diétu vyvinul pred viac ako 50 rokmi skúsený havajský naturopat Stanley Burroughs. Odvtedy sa stala veľmi populárnou v mnohých krajinách na svete.

Suat Eman

obrázok so súhlasom Suat Eman / FreeDigitalPhotos.net

Táto kúra bola vyvinutá tak, aby podporovala prirodzené očisťovacie pochody v našom organizme, ale zároveň v priebehu tohto procesu predišla pocitom hladu a úbytku energie.

Vedľajším, ale veľmi vítaným účinkom Neera® kúry je zníženie nadváhy. Veľká väčšina ľudí,ktorí túto kúru absolvovali, uvádza zníženie váhy o 5 až 10 kg, väčšina zostávajúcich schudla 3-5 kg. Pretože príčinou úbytku telesnej váhy nie je strata vody, ale predovšetkým odbúranie nadbytočných tukových zásob a nahromadených odpadových látok, iba veľmi malá časť váhy (ak vôbec nejaká) sa po ukončení diéty vráti.

Skutočnosť, že váha po diéte nekolíše, dokazuje že strata váhy nespočíva iba v strate vody, ale tiež tuku. „Tuk sa počas diéty rozpúšťa takmer doslovne…“, píše Stanley Burroughs.

Tým najpodstatnejším je však niečo iné: Neera® kúra pomôže organizmu nájsť svoju prirodzenú rovnováhu a „pripomenie“ mu jeho zmysel pre zdravú a vyváženú stravu. Pokiaľ teda hodláte zmeniť a zlepšiť svoj spôsob stravovania a celý životný štýl, Neera® je tým najlepším začiatkom.

„Najúžasnejšia pôstna kúra, ktorú som kedy vyskúšala. Sedemdennú kúru som robila s obrovskou ľahkosťou. Dopriať svojmu telu očistu a dovolenku vnútorným orgánom odporúčam všetkým, ktorí fandia zdravému životnému štýlu.“

-Marie Albrechtová, masérka

Obrovskú popularitu tejto kúre priniesla populárna speváčka Beyonce Knowles, ktorá schudla vďaka diéte zloženej z pitia Neera prírodného stromového sirupu, citrónovej šťavy a čistej vody dovedna 10 kilogramov. Keď to zistili jej fanúšikovia, razom z predajní vykúpili všetky zásoby tohto „zázračného“ sirupu.

„Neera je najcitlivejšia pôstna kúra, akú poznám. Po celý čas som mala úplne stabilný krvný obeh a dodržanie diéty bolo veľmi jednoduché. …Celá kúra na mňa pôsobila nesmierne prívetivo a cítila som v sebe veľmi vyváženú energiu. Kúru som robila 10 dní, cítim sa po nej tak svieža, že už nepotrebujem žiadnu kávu! Odporúčam teraz Neera kúru vo svojej dietetickej poradni.“

-L.Eichbergová, poradkyňa pre výživu (Nemecko)

Prečo sa potrebujeme prečistiť?

neera

Ľudské telo má zázračnú schopnosť vyliečiť a očistiť samo seba. Žiaľ, v dnešnom svete je väčšina toho, čo konzumujeme, pre telo zbytočné, ak nie priamo škodlivé cukry a múka, rafinované tuky a margaríny, kravské mlieko a nadmiera nezdravých bielkovín, rôzne konzervačné látky a chemické prísady. Rada chemikálií a toxínov sa tiež nachádza priamo v našom prirodzenom prostredí, odkiaľ sa do nášho tela dostávajú dýchaním, pokožkou alebo zažívacím ústrojenstvom.

Tento toxický náklad môže ohroziť naše zdravie. Podľa homeopatickej, naturopatickej, ajurvédskej a tradičnej čínskej medicíny je zvýšená miera toxínov v tele príčinou všetkých chorôb. Tiež klasická medicína pozná spojenie medzi niektorými toxickými látkami a konkrétnymi ochoreniami, a stále viac si uvedomuje previazanosť medzi toxicitou rôznych látok a zdravím.

Ešte predtým, než zvýšená hladina toxínov v našom organizme vyvolá nejaké ochorenie, často sa prejaví vo forme prvotných príznakov. Medzi bežné prejavy patrí únava a pocity letargie, podráždenosť, nervozita, zažívacie problémy a zápcha, bolesti hlavy, časté nachladnutia a znížená imunita, nespavosť či rôzne kožné vyrážky. Prírodná kúra neera® účinne pomáha telu zbaviť sa toxických látok.

Prečisťovacia neera detox kúra

NEERA Detox kúra je overený liečebný program, ktorý v tele obnovuje jeho optimálne zdravie. Obsahuje iba prírodné zložky, žiadne umelé prídavky, farbivá ani konzervačné látky. NEERA Detox kúra je úplne bezpečná, pokiaľ sa dodržuje podľa návodu.

NEERA Detox kúra získala mnoho chvály od naturopatov, homeopatov a zdravotníkov po celom svete. Za svoj vznik vďačí naturopatovi Stanley Burroughsovi, ktorý vytvoril pôvodný recept v 40. rokoch minulého storočia na vyliečenie svojho pacienta trpiaceho chronickými žalúdočnými vredmi. Pacient, ktorého meno bolo Bob Norman, sa zázračne vyliečil za 10 dní.

Stanleyho práca pokračovala počas ďalších desaťročí. Týmto originálnym receptom, jednoduchou zmesou známou tiež ako Majster Čistič nebo Citrónová diéta, úspešne vyliečil nespočetné zdravotné problémy.

A ďalšou dôležitou vecou je značné schudnutie u tých, ktorí trpeli nadváhou. „Každý deň odchádza približne 1 kg váhy – a bez škodlivých vedľajších účinkov,“ potvrdil Stanley Burroughs, tvorca receptu. Nesporne popularita tejto kúry vzrástla, keď tisíce ľudí po celej Európe zažívalo úžasné zdravotné prínosy a pozoruhodný chudnúci efekt.

V 80. rokoch potom spolu švajčiarsky psychológ K. A. Beyer a Stanley Burroughs sformulovali vylepšenú verziu v spolupráci s tímom lekárov z odborov naturopatie, bylinnej medicíny, ajurvédy a lekárskej vedy.

Kombinácia sily Neera prírodného stromového sirupu, kayenského korenia a čerstvej citrónovej šťavy zaistí celostné zlepšenie vášho zdravia, telesného aj duševného.

Sedem zásad Neera kúry

  1. Buďte inšpirovaní. Pripomínajte si všetky pozitívne dôvody, pre ktoré ste sa rozhodli neera® kúru vyskúšať. Pamätajte na to, že je to vaša voľba a vy pozbierate plody.
  2. Buďte silní. Dodržujte pravidlá kúry. Nejedzte ani nepite nič, okrem nápoja neera®, preháňajúcich čajov a vody. Príležitostne si môžete dať bylinkový čaj alebo riedenú citrusovú šťavu, snažte sa ale čo najviac dodržovať diétu.
  3. Buďte praktickí. Základom je odviesť všetky škodliviny z tela. Pite veľa nápoja neera® a navyše dostatok čistej vody. Používajte tiež preháňajúci čaj a slanú vodu.
  4. Buďte múdri. Počas kúry zostaňte aktívni, fyzicky aj mentálne. Zľahka, ale pravidelne cvičte, venujte sa svojím koníčkom, objavujte nové obzory a bavte sa!
  5. Buďte trpezliví. Vytrvajte a myslite na to, že kúra trvá iba krátkych desať dní! Odolajte pokušeniu jesť pevnú potravu a držte sa diéty. Stojí to za to.
  6. Buďte opatrní. Po skončení kúry si doprajte mäkké pristátie a k normálnemu stravovaciemu režimu sa vracajte po krôčikoch. Pozorne sa riaďte uvedenými radami.
  7. Buďte veselí. Udržujte si dobrú náladu. Každý potrebuje spoločnosť, buďte teda dobrými spoločníkmi. Vaša radosť prežiari svet okolo vás!

Výzva? Iba pre našu myseľ!

Hlavná výzva diéty je mentálna. Pretože sme natoľko zvyknutí jesť kedykoľvek a čokoľvek čo chceme, predstava disciplíny výhradne tekutej diéty môže byť trochu desivá. Nezabudnite však, že kedykoľvek pocítite hlad, utíšite ho nápojom neera®.

Zistíte tiež, že počas diéty získate množstvo času. Zháňaním jedla, jeho prípravou a samotným jedením strávime bežne veľkú časť dňa. Príprava nápoja neera® je oproti tomu veľmi jednoduchá. Koľkokrát ste si len priali mať viac času? Vaše prianie sa konečne splnilo. Využite to! Dokončite vlečúce sa práce vo svojom byte, choďte na prechádzku, vychutnajte si západ slnka, zavolajte svojím dávnym priateľom… Čokoľvek robíte, robte s radosťou. Myslite na to, že pozitívny a zdravý pohľad na život je pre vaše zdravie dôležitejší, ako odplavenie všetkých toxínov.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
14 690 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme