Vakcíny proti prasacej chrípke boli vyhodené do Afriky!?

dream designs

obrázok so súhlasom dream designs / FreeDigitalPhotos.net

Nedávno vyšla správa, že až 43% zo zásob vakcín proti prasacej chrípke USA nevyužijú a musia ich zničiť. Očividne bolo vtedajším postojom hlavných výrobcov liekov a WHO (World Health Organization = Svetová zdravotnícka organizácia OSN) spáliť množstvo vakcín a/alebo zbaviť sa čo najväčšieho počtu vývozom do Afriky.

Podľa tlačovej agentúry Associated Press v júli 2010 expirovalo okolo 40 miliónov dávok vakcín z celkových zásob vyrobených v USA na vysporiadanie sa s epidémiou prasacej chrípky. Tieto majú byť spálené úradmi verejného zdravotníctva. Táto strata predstavuje milióny amerických dolárov. Tvárou v tvár takýmto stratám je predaj (čo aj pod cenu) prebytočných zásob rozvojovým krajinám zjavne lákavou možnosťou. Ostatne, ľudia v Afrike nepotrebujú vedieť, že načasovanie je o rok pozadu. Každopádne by mali byť vďační, že dostanú „hodnotné“ vakcíny proti prasacej chrípke za nižšiu cenu, dokonca aj keď ich vôbec nepotrebujú.

Zo šokujúcej správy vyplýva, že kľúčoví vedci, ktorí naliehali na Svetovú zdravotnícku organizáciu (WHO), aby vyhlásila celosvetovú pandémiu H1N1 (prasacej chrípky), majú blízke finančné väzby na farmaceutické firmy, ktoré profitovali z predaja vakcín… čítajte ďalej

Žiadna pandémia prasacej chrípky v Afrike

Podľa Swine Flu Watch (dozor nad prasacou chrípkou), na vrchole „pandémie“ v roku 2009, bolo zaznamenaných len veľmi málo prípadov prasacej chrípky v subsaharskej Afrike. Napr. Botswana hlásila 20 prípadov, Zimbabwe potvrdilo 40 prípadov, Mozambik 55 a Angola 35. Podobne nízke počty boli hlásené z ďalších afrických krajín, s výnimkou Južnej Afriky, kde bolo hlásených za ten istý čas 12.500 prípadov.

Celosvetová pandémia prasacej chrípky končí – okrem Afriky

Niekedy ku koncu roka 2009 a začiatkom roka 2010 si WHO všimla, že bude problém zbaviť sa vakcín proti prasacej chrípke H1N1, ktoré čoskoro vyexpirujú. Ostatne, pandémia pomaly končila. Čo robiť s toľkými vakcínami? V tomto bode je zaujímavé poznamenať, že Wellnes Blogs hovorí u troch z vedcov, ktorí poradili WHO vyhlásiť pandémiu prasacej chrípky, o väzbách na farmaceutické firmy, ktoré vyrobili tieto vakcíny.

A tak v marci 2010 WHO oznámila, že v nasledujúcich týždňoch dodá milióny dávok vakcíny proti H1N1 do asi tucta krajín v Afrike. A to navzdory tomu, že jej vlastná stránka hovorila o veľmi malom výskyte prasacej chrípky v Afrike. V skutočnosti regionálny úrad WHO pre Afriku oznámil len 157 prípadov prasacej chrípky ku koncu júla 2009, v porovnaní s 87.000 prípadmi oznámenými americkou pobočkou WHO.

WHO vyhlásila, že pandémia skončila 10.VIII.2010. Avšak len pár týždňov predtým začali rôzne africké vlády sprístupňovať očkovanie proti H1N1 svojim občanom. Zdá sa, že zatiaľčo zvyšok sveta oznamoval koniec pandémie prasacej chrípky, Afrika začala propagovať masové očkovanie svojho ľudu. Napr. vláda Botswany viedla kampaň za masové očkovanie medzi 21. júnom 2010 a koncom augusta 2010.

Pôvodný článok „Swine Flu Vaccines Dumped in Africa
z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

Zdroj: slobodavockovani.sk

Ďalšia literatúra o očkovaní

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
4 193 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme