KAŽDÝ VO SVOJOM ŽIVOTE POTREBUJE ANJELOV, rozhovor s Charlesom Virtue

Serge Bertasius Photography

obrázok so súhlasom Serge Bertasius Photography / FreeDigitalPhotos.net

Charles Virtue, jehož matka Doreen Virtue je světově proslulá andělská terapeutka, je nyní dokonale připraven, aby mohl předávat andělskou moudrost další generaci. V tomto rozhovoru máte možnost dozvědět se více o práci s anděly na andělská znamení.

Bližšie informácie o seminároch s Charlesom Virtue.

Bylo pro Vás snadné pracovat s anděly? Věděl jste již v dětství, že to chcete?

Musím se přiznat, že jsem nikdy neplánoval, že bych šel ve šlépějích své slavné matky. Můj otec stále je a vždy byl nadmíru skeptický, co se týče duchovních záležitostí. Vždycky jsem věděl, že to, co budu v životě dělat, bude nějak jiné. Nikdy jsem si ale nepředstavoval, že to bude mít něco společného právě s „duchovní“ sférou, natož aby se to týkalo přímo andělů.

Máte při své práci s anděly nějaký konkrétní cíl?

Když jsem spolupracoval s mámou na knize Poselství andělů, tak jsem našel poslání pro tuto práci. Teď je mým hlavním posláním pomáhat lidem. Dávám si za cíl ukazovat lidem zejména to, jak pracovat se znameními od andělů, jak je rozpoznávat a jak se na ně nejlépe naladit.

Co jsou pro Vás andělská znamení?

Znamení jsou jako drobečky na cestě Vaší duše. Vedou Vás vpřed, ale zároveň potvrzují, že jste stále na cestě! Pomáhám lidem, aby si začali připouštět myšlenku, že nám andělé sesílají znamení z nějakého konkrétního důvodu. Tím, že žádáme anděly o vedení, jim umožňujeme, aby mohli naplnit svůj záměr. Učím lidi, jak začít s menšími znameními: je pak méně pravděpodobné, že neuspějí. Žádat už na začátku veliká znamení může vést ke zklamání.

Jak vůbec poznáme, kdy jde o andělská znamení a kdy ne?

Pokud se domníváte, že něco může být znamením, tak jedním způsobů, jak si to ověřit, je zeptat se sám sebe: „Proč jsem na to myslel?“ Když si odpovíte: „Protože to do mého života přinese radost“ nebo nějakou podobně pozitivní větu, můžete věřit tomu, že se jedná o andělskou komunikaci. Ale když Vás napadne „Nelíbí se mi má práce a chci se jí zbavit“, tak je to věta založená na strachu a nižší vibraci a pravděpodobně od andělů nepřichází.

Jak se můžeme na taková znamení naladit?

Zřekněte se všech očekávání jak, kdy nebo kde znamení dostanete. Čím více jste uvolnění, tím snáze může přijít. Andělé vidí mnohem více než my. Dostávají nás do situací, ve kterých děláme rozhodnutí, která nás posunou na naší duchovní cestě. Stačí, abychom byli pozorní. Pokud Vás něco začne bolet nebo vidíte barvu nebo v hlavě uslyšíte zvuk, zbystřete pozornost. Řekněte si: „Aha, dostal jsem impuls něco udělat…“. Pokud si to uvědomíte, tak neděláte nic jiného, než že následujete andělské vedení. Život může být nejasný, proste proto o jasná znamení. A když je vidíte (nebo slyšíte či cítíte), uznejte a připusťte si je, aby mohla přijít další.

Naladění se na anděly totiž není ani tak o tom, že jsme s anděly spojeni, jako spíše o tom, že jsme pro takové spojení otevřeni. Když žádáte anděly o znamení, neříkejte „Chci vědět“, ale formulujte svoji žádost zdvořile, řekněte třeba „Prosím, ukaž mi…“ Ale to nejdůležitější „pravidlo“ zní – čekejte! Někdy se lidé snaží udělat znamení z něčeho, co znamením není. To je hledání odpovědí a přetlačování věcí. Ale když je Vám sesláno znamení, je to nezpochybnitelné – není vynucené nebo vyhledávané. Pravdivé andělské vedení je v harmonii s Vaším vnitřním bytím. Když se na něco ptáte, obvykle první odpověď, která Vás napadne, je ta pravá, ty následující bývají výtvory Vaší mysli. Čím více si tohle budete procvičovat, tím to pro Vás bude jasnější.

Jakými cestami mohou poselství od andělů přicházet, jak lze zprávy od andělů přijímat:

„Jasnozřivost“ (Clairvoyance) – ta může být pociťována jako snění během dne – vidíte věci, jako jsou třeba barvy, a s těmi barvami jsou spjati určití andělé.

„Jasné vnímání“ (Clairsentience) – člověk cítí věci jakoby prostřednictvím reakce žaludku nebo je senzitivní na změny teploty – nebo cítí emoce jiných lidí či má pocity chvění.

„Jasné slyšení“ (Clairaudience) – slyšíte věci během denního snění, konverzaci dvou lidí, při které si všimnete jenom důležitých věcí, někdy je dokonce možné slyšet anděly ve spánku nebo při probouzení. Nejdřív je potřeba si říct: „Dobře, slyšel jsem to, pokud je to znamení pro mne, pošlete mi prosím další.“

„Jasné vědění“ (Claircognisance) – je hůře vysvětlitelné než ostatní, ale znamená čisté „vědění“ – je to pokaždé, když dostanete informaci a nevíte, jak jste ji dostali nebo odkud přišla, kdykoli jste vedeni jít vpravo nebo vlevo nebo mluvit s jistou osobou, aniž byste věděli proč, a přitom je to to nejlepší, co můžete udělat.

Věříte v osud?

Ano, věřím… do jisté míry. Myslím, že jsou předem určené věci, které si člověk vybere, aby je zažil – věci, se kterými se má setkat, nebo věci, kterými si má zkrátka projít – ale nevěřím v osud, kde by se s okolnostmi Vašeho života nedalo udělat nic.

Věříte v život po smrti?

Jen někteří z nás jdou zpátky ke Stvořiteli, jiní jsou už znovuzrozeni a další čekají ve stavu limbo. Čekají, až se Země přesune do nové vibrace. Jen velmi málo lidí se rodí jako strážní andělé, aby dávali pozor na jiné. Věřím, že někteří lidé se stanou Vašimi strážnými anděly, když zemřou. Duchovní průvodci jsou také strážnými anděly.

Máte Vy nějakého duchovního průvodce?

Věřím, že můj dědeček je jedním z mých duchovních průvodců. Vedl společnost s nákladními auty, a kdyby ještě žil, tak by ho tyhle věci o andělech určitě nezajímaly. Ale navštívil mne, když mi bylo 21 let. Vypadal stejně, jako vypadá na fotce, a taky jsem ho slyšel. Bylo to, jako kdyby v mém periferním vidění byla osoba, o které jsem věděl, že je to on. I máma mi potvrdila, že byl kolem mne, když měla čtení.

Jakou máte zkušenost s archanděly?

Vídám energii archanděla Michaela, ukazuje se někdy i s křídly. Michael má co do činění se silou. Kdykoli jej požádám o sílu a ochranu, vždy je dostanu. Když se Vám opravdu dostane andělského vedení, je to nezpochybnitelné a Vy najednou čelíte výzvě řídit se podle něho. Dostal jsem znamení, která nakonec znamenala provedení drastických změn v mém životě.

Co když si uvědomíme andělské znamení, až když je pozdě, zkrátka ho „prošvihneme“?

Pokud cítíte, že jste nějaké znamení minuli nebo nenásledovali andělské vedení, nebojte se, dostanete další šanci. I když je to v lidské přirozenosti, nemusíme si o tyto záležitosti dělat starosti. Pokud je opravdu zamýšleno, aby se něco stalo, tak se to stane, a pravděpodobně na ještě vyšší úrovni. Pokud jsou Vaše oči vedeny k určité věci, může to být znamení, ale pokud si nejste jisti, prostě to nechte být a zeptejte se na další znamení. Andělé vědí, že potřebujeme důkazy, ale stejně tak musíte i věřit. Řekněte třeba: „Pokud toto bylo znamení, ukažte mi prosím další, aby se to potvrdilo.“

Váš život se tedy asi od základu proměnil, když jste začal pracovat s anděly?

Věřím, že se můj život od té doby, co poslouchám anděly a následuji jejich znamení, ohromně zlepšil. Cítím, že teď mám smysluplný cíl. Je to jedna z nejdůležitějších a základních věcí, které Vám andělé přinášejí. Nezáleží pak na tom, co v životě děláte, protože pokud máte smysluplný cíl, pak vždy žijete v souladu se svou cestou. Žijeme, abychom se vyvíjeli na úrovni duše. Čím více jsme v souladu se svou cestou, tím více se učíme a tím moudřejší a čistší se stáváme i jako duše. Všechno se navzájem spojuje a my musíme uskutečnit co nejvíc z toho, co naše životy nabízejí.

Děkujeme za rozhovor.

Tu si môžete zakúpiť knihy a karty od Doreen Virtue.

Tu si môžete zakúpiť anjelské sviečky, karty a knihy o anjeloch.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
4 014 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme