Matuzalem – molekula života – unikátny a revolučný prípravok pre zdravie, krásu, dlhovekosť a mladosť

MATUZALEM® je patentovaný unikátny flavonoidový komplex, ktorého vedecky overené účinky sú fenomenálne. Produkt, ktorého patent bol ocenený Svetovou organizáciou duševného vlastníctva WIPO AWARD ako najlepší vynález na svete v roku 2009. Jedná sa o objav špecifickej molekuly, nazvanej „molekula života“.

MATUZALEM® je veľmi silný antioxidant, ktorý zabezpečuje elimináciu toxických látok v organizme. Je to unikátny flavonoidový komplex, zložený výhradne z najúčinnejších bioflavonoidov, ktoré sú najstaršími molekulami na Zemi s vekom viac než tri miliardy rokov.

Majú celé spektrum prospešných vlastností – antimutagénne, protivírusové, protizápalové, protionkologické, antidiabetické, antialergické, antiaterosklerotické, hepatoprotektívne, antiastmatické a iné účinky.

Sú schopné zamedziť vzniku niektorých typov nádorových ochorení, genotoxickému účinku „tvrdého“ žiarenia, negatívnym vplyvom extrémnych klimatických podmienok, majú dôležitú úlohu pri artérioskleróze, osteoartritíde, môžu byť podpornou súčasťou liečiv AIDS, onkologických a neurodegeneratívnych ochorení typu Parkinsonovej a Alzheimerovej choroby.

Vo všetkých druhoch sa nachádza rovnaká aktívna látka a vzájomne sa líšia len požitou nosnou látkou – placebom a biologickou resorbovateľnosťou v organime. Od nej záleží rýchlosť nástupu účinku a spôsob distribúcie v organizme.

Molekuly nachádzajúce sa v tomto roztoku svojimi vlastnosťami poskytujú významnú ochranu našim bunkám a dokázateľne ochraňujú pred rôznymi degeneratívnymi vplyvmi. Majú výrazný vplyv na dobré zdravie, dlhovekosť, vitalitu, rast a obnovu.

* eliminuje voľné radikály

* napomáha regulácii krvného tlaku

* chráni pred infarktom a podporuje kardiovaskulárny systém

* znižuje cholesterol

* zvyšuje sexuálnu výkonnosť a podporuje libido

* redukuje stres a únavu

* zlepšuje psychické zdravie

* detoxikuje organizmus

* chráni DNA pred poškodením

* zlepšuje kvalitu života

* regeneruje organizmus, zlepšuje jeho celkový stav

* podporuje pozitívny účinok liekov

* blokuje a napomáha odstraňovať vedľajšie účinky liekov a terapií

* pomáha predlžovať život

* vyhladzuje vrásky a napomáhacelkovému omladeniu organizmu

Sublingual tabletky: sú voľne rozpustné pod jazykom a majú vysokú biologickú resorbovateľnosť. Dokážu extrémne rýchlo účinkovať a používajú sa hlavne vtedy, keď je potrebný veľmi rýchly nástup účinku. Vodorozpustná forma molekuly života je vysoko aktívna a prakticky okamžite sa dostáva do obehov. Použitie je navhodnejšie pri komplikovaných stavoch – onkologia, nervodegeneratívne ochorenia, veľmi pokročilých štádiách civilizačných ochorení, kardiovaskulárnych problémoch a pod. Po požití tabletky doporučujeme min. 15 až 20 minút nepiť a nejesť

Internal tabletky: sú v podobe klasickej latentnej tabletky, ktorá uvoľňuje aktívnu látku po prechode žalúdkom a gastro-intestinálnym traktom. Rozpúšťanie je v dvanástorníku odkiaľ sa následne vstrebáva a cielene distribuuje do celého organizmu. Je to veľmi výkonná forma, fyzikálne najaktívnejšia ale s o niečo menšou biologickou resorbciou. Tablety sa používajú keď je potreba dostať aktívnu molekulu života do vnútorných orgánov, pri dlhodobom užívaní . Sú ideálne pre prevenciu, aj dlhodobú liečbu. Po užití tabletku zapite väčším množstvom čistej vody.Internal tabletky sú najpoužívanejšie vo väčšine prípadov, 60 až 70% používateľov ich upredňostnuje.

Proces tvorby vrások je v podstate porušovanie opätovnej štruktúry polypeptidického reťazca bielkovín. Pri normálnom stave je táto štruktúra zvinutá do klbka alebo má špirálovitú formu. Udržiava sa pomocou kovalentného spojenia a pri pôsobení toxických látok a vplyvov z vonkajšieho prostredia sa tieto väzby stavajú slabšími. Štruktúra sa začína pozvoľna rozpadať, povrch bielkoviny sa zväčšuje a v zovňajšku sa prejavuje takýto efekt ako vrásky.

Matuzalem krém Exclusive – po prvý raz na trhu krém s obsahom molekuly života, ktorý efektívne chráni pleť pred vonkajšími toxickými a inými nežiadúcimi vplyvmi.Aktívne látky majú nielen ochrannú funkciu ale sú schopné regenerovať bunky, povrchové tkanivá a prispievať tak k zlepšeniu zdravia pokožky a výraznému optickému a skutočnému efektu omladenia kože.

MATUZALEM® má výrazný omladzujúci a detoxikačný efekt. Keď sú vnútorné orgány a bunky detoxikované, v rovnováhe a riadne funkčné, vyzeráme mlado, príjemne a v dobrej nálade. Sme schopní podať vysoký výkon, máme zdravé libido, dobré myšlienky priam samé „skáču do hlavy“. MATUZALEM® má priamy efekt na čistotu, hebkosť a žiarivosť pleti.

Flavonoidový komplex MATUZALEM® Vám môžeme odporučiť ako podporu pri liečbe prakticky všetkých typoch ochorení (vďaka veľkému antioxidačnému a iných prospešných účinkov bez žiadnych bočných negatívnych efektov), pri omladzovacích kúrach, rekondičných cvičeniach, preventívne ako ochranu pred škodlivým vplyvom ekologického znečistenia a žiarenia, chorobami a všeobecnému toxickému poškodeniu organizmu voľnými agresívnymi radikálmi a každodenným stresom.

Výživa a náš životný štýl hrajú dôležitú úlohu v rozvoji tzv. „civilizačných“ ochorení. Vhodnou životosprávou kombinovanou s prijímaním flavonoidového komplexu MATUZALEM® si môžete zvýšiť kvalitu Vášho života.

Na základe uvedených vlastností MATUZALEMU®, chorí aj zdraví ľudia požívajúci MATUZALEM® prešli významnými zmenami. Suplementácia výživovým doplnkom MATUZALEM® predĺžila a skvalitnila život tisíckam pacientov.

Zlepšila sa im kvalita života a vo viacerých prípadoch sa nemuseli realizovať plánované operačné výkony ako následok blahodarných účinkov roztoku. V určitých prípadoch dokázateľne – na základe písomných správ dotknutých osôb – sa dalo predísť aj následkom najobávanejších diagnóz.

V mnohých prípadoch sa pomohol kvalitatívne vyriešiť zdravotný problém, na ktorý neúčinkovala klasická medicínska terapia. Napriek všetkému MATUZALEM® nemôže nahrádzať lieky predpísané lekármi. Napomáha však zlepšeniu kvality života. Na základe uvedených vlastností prípravok zvýrazňuje terapeutický efekt liekov a do určitej miery má schopnosť zabrániť vzniku nežiaducich účinkov.

MATUZALEM® môže navodiť únavu alebo aj bodrosť, je bez podielu umelých látok. Bioflavonoidy sú bezpečné a vedou kvalitne zdokumentované a bez bočných účinkov. Je možné ich bezproblémovo kombinovať s inými prípravkami a liekmi. Preto je možné ho užívať bez rizika vedľajších účinkov krátkodobo aj dlhodobo pri podpore liečenia alebo preventívne.

S láskou a úctou k človeku a prírode, veľa úspechov a zdravia želá

MATUZALEM® – MOLEKULA ŽIVOTA

zdroj zdravysvet.sk

Preparáty Matuzalem si môžete objednať v Regeneračnom centre

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
7 236 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme