Zdravá strava pre šťastný život

ID-100199419

obrázok so súhlasom Supertrooper / FreeDigitalPhotos.net

Tí, ktorí pravidelne navštevujú regeneračné centrum na Štefánikovej 20, v Košiciach, sa môžu tešiť na  Evu Moučkovú, liečiteľku z Prahy.

“Pani doktorka Moučková je lekárka, ktorá sa upísala naturálnej medicíne, pochodila celý svet, venuje sa najmä onkologickým pacientom. Pôsobí v Prahe- Vršoviciach a pri vstupe do jej poradne zaujme návštevníka okrem iného zarámovaný diplom s nevšedným textom: “ Za celoživotný boj proti údeninám, nezdravým mäsitým i mastným výrobkom a vôbec všetkým svinstvám hlúpych ľudí vyrábaných pre hlúpych ľudí.” Pod týmto osvedčením sú podpísaní “Všetci ľudia zdravej mysle a dobrej vôle,” prezrádza na úvod Ing. Peter Tóth.

Charizmatická pani doktorka je totiž známa svojou prísnosťou k stravovacím zlozvykom, ktorých sa klienti musia zbaviť čo najskôr, keď sa chcú uzdraviť. Je mnoho takých, ktorí si len ťažko vedia odvyknúť od jedál, ktoré im škodia.

“Každý, kto si chce svoje zdravie zachovať a nie je to jednoduché, pokiaľ dýchame, pijeme a jeme to, čo nám súčasná doba ponúka, žijeme v strese a nestaráme sa o svoju dušu, musí pre svoje zdravie aj niečo urobiť. A to ešte skôr, než sa dostavia ťažkosti.

Keby ľudia zaobchádzali s vlastným telom tak, ako napríklad so svojím autom, teda dôsledne dbali na to, čo im prospieva a čo škodí, nemali by toľko problémov”, hovorí pani doktorka a i preto uznáva jednoduchú kuchyňu našich babičiek, kde mali nezastupiteľné miesto bylinky a koreniny. Už naši predkovia dobre vedeli, čo človeku robí dobre, vedeli, aká strava je vhodná pre mužov, ženy, deti. Ruku na srdce, koľkí z nás pri dnešnej ponuke potravín premýšľajú o skladbe svojho jedálnička nielen z pohľadu lákavej chuti, ale i z pohľadu čo najrýchlejšej prípravy pokrmu.

Okrem diétnych opatrení, ktoré navrhuje pani liečiteľka pacientom a dôsledne sleduje ich dodržiavanie, využíva pri liečbe psychotronické schopnosti. O jej liečbu v Prahe, ale i v zahraničí je veľký záujem. Často cestuje do USA, Južnej Ameriky, severnej Kanady, precestovala Európu, na Filipínach mala istý čas svoju ordináciu. Učarili jej Indiáni v Južnej Amerike, všímala si ich zdravý a štastný život, aj keď žijú v chudobe. Nabáda ľudí k zdravej strave. Vie, ako nezdravo sa stravujú naše deti, ktoré milujú predsmažené hranolčeky napustené chemikáliami či párky a iné údeniny. Do organizmu detí sa tak dostávajú jedy. Pani doktorka neodporúča konzumovať mäso, najmä bravčové, ktoré obsahuje kyselinu močovú. V obličkách sa tvoria kamene, v krvi sa objavuje zvýšený cholesterol.

Nezdravé je aj hovädzie a teľacie mäso, dobytok je prepchaný antibiotikami. Dnešné deti rýchlo vyrastú, hovoríme im aj antibiotikové alebo penicilínové deti. Kedysi na Slovensku sa konzumovalo mäso raz v týždni, dnes v niektorých rodinách sa je aj denne, nehovoriac o údeninách, kde 5 dag salámy, klobásy, obsahuje toľko dechtu ako 20 cigariet. Človek, ktorý fajčí, by nemal vôbec jesť údeniny. Ľudia, ktorí majú problémy s kĺbmi, by nemali jesť pomaranče a grepy, kyseliny, ktoré toto ovocie obsahuje pôsobia negatívne na kĺby.

Pani doktorka Moučková úzko spolupracuje s americkými lekármi. Američania majú vrelý vzťah k alternatívnym liečebným metódam a najmä k bylinkám. A práve tie obsahujú preparáty Energy, s ktorými pani doktorka už niekoľko rokov lieči aj onkologických pacientov. Tvrdí, že prípravky Energy so zdravou výživou robia skutočné zázraky.

Autor: Malva Pokorná

Eva Moučková po rokoch opäť v Košiciach na podujatí Ezofest – Deň zdravia

Prednášky na CD od p. Moučkovej

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
21 692 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme