Zdenka Blechová : Duchovní příčina nemoci aneb veškeré nemoci vznikají z emocí a nelásky, a tudíž se dají vyléčit

Zdenka Blechová je vydavateľka časopisu Mysteria tajemna, autorka mnohých kníh, kariet a CD. Venuje sa poradenstvu a posolstvám z „vesmíru“ formou automatického písma. 

Abych si uvědomila, že i mé tělo je pro mě moc důležité a že si ho mám vážit, onemocněla jsem. Na duchovní cestě už víte, že musíte najít příčinu nemoci a změnit svůj život, protože nikdo jiný to nemůže udělat než vy. Vy sami se můžete uzdravit, když budete chtít. Pokud budete spoléhat na lékaře a ostatní pomocné ruce, budete se pohybovat v začarovaném kruhu.

Dosti často mi přicházela z Vesmíru informace „Když budeš zanedbávat sebe, zanedbáváš i ostatní.“ Nechápala jsem. Ale přišla jsem na to až době, kdy jsem začala o sebe pečovat. Jedna malá částečka totiž dokáže nakazit velký celek, a to buď cestou zdraví, nebo nemoci.

Čím více se o sebe starám, tím více narůstá moje radost ze života. A tak mě došlo, že nejcennější co máme, je naše zdraví. Miliony buněk denně pracují v našem těle pro nás a my je ani neoceníme, naopak jim někdy tu jejich práci ztěžujeme nezdravým přístupem k sobě.

* *

Naše nemoci pocházejí z našich emocí, které vznikají z mezilidských vztahů. Dokud obracíme pozornost k druhým a jejich problémům, nevědomky si zaděláváme na svůj vlastní problém, protože nevěnujeme pozornost svým potřebám, ale potřebám druhých. Pokud se dožadujeme lásky okolí, stále se nám bude zdát, že ji od těch druhých nedostáváme, protože trpíme neláskou k sobě. Obě cesty vedou k nemoci. Pět let se potýkáme neustále s podobným charakterem lidí, kteří nám zprostředkovávají situace, ze kterých máme pochopit. Pokud si nevšímáme svých pocitů, naše tělo nás začne upozorňovat svým stavem. Každý orgán v těle k nám hovoří a žádá o pozornost. Každý člověk ví, co je příčinou jeho onemocnění, ale jen některý s tím chce něco dělat. Dokud nechci řešit svůj život, nemoc přetrvává, protože přišla jako moudrý učitel a postavila mě před nastolení změny. Když si uvědomím příčinu nemoci a udělám změnu, můžu se vyléčit z jakékoliv nemoci a právě o tom si budeme povídat.

* * *

Pomocníkem nám budou i Karty zdraví, které jsem vytvořila a pracují s nimi i léčitelé ve věštírně v televizi. Karty Zdraví obsahují 50 orgánů našeho těla a já vás postupně seznámím s tím, co nám, který orgán sděluje. Jen v krátkosti. Nemoci, které se týkají našich nohou až po kyčle, souvisí s našimi materiálními problémy. Nemoci od kyčlí po srdce jsou psychického původu a nemoci od srdce po hlavu jsou duchovní povahy. Seznámíme se s procesem sebeléčení mysli a tudíž i těla, protože každá nemoc vzniká nejdříve v mysli a pak se teprve projeví v našem těle. Až se naučíme mít rádi sami sebe a své části, pak budeme žít v trvalé lásce a ve zdraví.

* * *

Ukázka z karet Zdenky Blechové „Karty zdraví aneb co nám říká tělo“:

Dutiny

Trpíš nedůvěrou v okolí. Myslíš si, že ti druzí ubližují a cítíš se nedoceněna. Máš v sobě mnoho otázek a netroufáš si je položit, bojíš se odpovědí. Nejsi přímá v komunikaci, ale pak nedostáváš odpovědi, které bys chtěla. Začni být přímá, neboj se přímé otázky, a dostaneš pak přímou odpověď. Když si na to zvykneš, tvůj život se od základů změní a ty začneš život pojímat nově bez zábran k okolí. Potřebuješ posílit sebedůvěru v to, že to dokážeš a proto si začni zpívat mantry, dělat ÓM, můžeš třeba i jen zpívat, číst na hlas. Prodýchávej nos tím způsobem, že si ucpeš jednu dírku a dýcháš jednou dírkou 5 minut a pak to vyměníš. Napojíš se na vnitřní energetická pásma. Je pro tebe prospěšný zdravý vzduch, větrej nejen vzduch, ale i své pocity.

Mantra: Jsem přímá ve všem co dělám a cítím se neohrožená. Mám stále větší odvahu jít pod povrch věcí

* *

Zdenka Blechová vydala knihu „Nemoci vznikají z emocí aneb vše se dá vyléčit“, která pojednává o tom, jak vzniká nemoc. Karty Zdraví aneb co nám říká naše tělo“ kde k nám jednotlivé orgány hovoří, proč onemocněly, a DvojCD „Tělo a duše aneb jak se přijmout a mít se ráda.“ Toto CD vám léčí vaše bloky v těle a uzdravuje. O tom všem si povíme na přednášce.

* *

Zdenka Blechová je nejen autorkou Karet Zdraví, ale i Karet sebepoznání, Karet P. Marie, Karet Svatá rodina, Karet Minulé životy, ale nyní vydala i novinku „Egyptský tarot lásky.“ Vydává časopis Mysteria tajemna od roku 2003. Její knihy o partnerských vztazích a vztazích rodičů s dětmi jsou vyhledávaným tématem dnešní populace. Na jejích stránkách naleznete nesčetné kladné ohlasy na její tvorbu a přednášky. Vydává i meditační CD a její poslední vydané knihy nesou zajímavé názvy Rok 2012 aneb co nás čeká , „Tajemství života aneb odtajněná sdělení“ nebo kniha „Minulé životy“.

Slovenský distribútor publikácíí od Zdenky Blechovej

Ďalšie články od Zdenky Blechovej

KURZ Zdenky Blechovej v Košiciach

Regenračné centrum

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
12 535 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme