Záchranná sieť pre diabetikov

DOZVEDELI STE SA, ŽE MÁTE VYSOKÚ HLADINU GLUKÓZY V KRVI?
HROZÍ VÁM ZÁVISLOSŤ NA INZULÍNE, ALEBO TABLETKÁCH?
EXISTUJE RÝCHLE A SPOĽAHLIVÉ RIEŠENIE?

PRVÝ UNIKÁTNY PROJEKT PRE DIABETIKOV

O ČOM JE TENTO PROJEKT A PREČO JE UNIKÁTNY?

ID-100113152

obrázok so súhlasom pat138241 / FreeDigitalPhotos.net

Tento projekt je hlavne pre tých, ktorým zistia zvýšenú alebo vysokú hladinu glukózy v krvi. V súčasnosti títo pacienti sú odkázaní na lieky (tabletky), alebo rovno na inzulín. Takto sa stanú závislí na inzulíne po celý život, ale aj na tabletkách (antidiabetikách) so všetkými vedľajšími nežiaducimi účinkami a tým spojenými komplikáciami. Prevažne ide o pacientov s diabetom II. typu

PROJEKT – ZÁCHRANNÁ SIEŤ PRE DIABETIKOV – je unikátny v tom, že dáva týmto pacientom možnosť riešenia zvýšenej hladiny glukózy, ešte pred liečbou, absolvovať 7 dňový pobyt v CENTRE ZÁCHRANNEJ SIETE, kde sa môžu rýchlo presvedčiť, že je možnosť sa z tohto stavu dostať.

DiaDrinko

DiaDrinko – nápoj znižujúci glukózu v krvi
klik na obrázok

Okrem toho sa tu naučia správnej životospráve a hlavne ako sa stravovať. Sami si budú každý deň kontrolovať hladinu glukózy v krvi. Tento pobyt je vhodný aj pre tých, ktorí už nejaké medikamenty na diabetes užívajú a zdravotný stav sa im zhoršuje. Pre pacientov s akútnymi a extrémnymi hodnotami glykémií nad 26 nie je dočasne vhodný.

AKO TO FUNGUJE A AKÝ JE MECHANIZMUS ÚČINKU?

V prvom rade sa odstraňujú príčiny vzniku, nie dôsledky. Úspech projektu je z polovice závislý na zmene stravy a z druhej polovice na využití vedeckých poznatkov overených a odskúšaných v praxi.

BLIŽŠIE VYSVETLENIE….

Využíva sa samoregulačný mechanizmus stálej obnovy proteínov. Pri DIABETE II TYPU ide o nefunkčnosť receptorov. Táto nefunkčnosť je zapríčinená dlhotrvajúcou zvýšenou hladinou glukózy v krvi. Nadmerná hladina glukózy následne reaguje so všetkými proteínmi bunkových membrán endotelových buniek v stene cievy, ktoré poškodzuje. Tu vzniká ateroskleróza tým, že poškodený endotel je bránou ku ľahkému preniknutiu cholesterolu do cievnej steny. Ďalej reaguje aj s receptormi na inzulín na všetkých bunkových membránach, ktoré tiež poškodí a tie sa stávajú sa nefunkčnými. Receptor je zložený z proteínu a tuku. Každý proteín v organizme má geneticky danú svoju dĺžku života. Meria sa biologicky polčas rozpadu. Genialita je v tom, že tento nefunkčný receptor dokážeme obnoviť cez samoregulačný mechanizmus.

Pre lepšie pochopenie príklad: Na bunke je 100 receptorov, ale funkčných je len 50. Vždy keď skončí „život“ nefunkčného receptora, využijeme mechanizmus obnovy na vysyntetizovanie nového funkčného receptora.Za určitý čas obnovíme všetky receptory.

AKO STE NA TO PRIŠLI?

Tieto vedecké poznatky sme úspešne odskúšali v praxi. Najlepšie na tom je, že sa použijú len prírodné produkty bez vedľajších nežiaducich účinkov, ktoré okrem toho zabraňujú vzniku ateroskleróze. Tejto problematike sa venujeme niekoľko rokov, zatiaľ individuálne, ale

výsledky s takmer 98% úspešnosťou hovoria, aby sme to skúsili celoplošne. Preto ponúkame aby dostali možnosť všetci, ktorým hrozí celoživotná závislosť.

AKÉ TO MÁ VÝHODY?

Pre pacienta sú výhody obrovské. Diabetici, ktorí sú odkázaní na inzulín mi dajú za pravdu, keď poviem ako sa znížila kvalita ich života. Niekoľkokrát denne si pichať inzulín, alebo mať v prevádzke nonstop inzulínovú pumpu, dávať si pozor a kontrolovať si sacharidové jednotky, obmedzovať sa, … hotová katastrofa a to po celý zvyšok života!

Potom je to aj finančná záťaž. Týmto pacientom neskôr hrozia všetky metabolické problémy s tým spojené. Spomeniem len aterosklerózu, ktorá je vstupnou bránou pre diabetickú nohu, defekty zlyhania obličiek, slepotu, infarkt myokardu, mozgovú porážku, poškodenie nervových zakončení (tie spôsobujú veľké bolesti), atd.

Poisťovne môžu mať ušetrené značné finančné prostriedky.

Cestovné kancelárie môžu doniesť zahraničnú klientelu, využiť ubytovacie zariadenia, atd.

ĽUDIA SÚ Z RôZNYCH PRÍČIN SKEPTICKÝ, MYSLÍTE SI, ŽE TO VYUŽIJÚ?

Rozumní určite. Keď zvážia výhody, nevidím dôvod prečo by to neskúsili. Veď lepšie je raz skúsiť a vydržať pár dni ako po celý zvyšok života sa trápiť. Je lepšie chodiť po svojich ako na vozíku, alebo tráviť čas na dialýze niekoľko hodín niekoľko krát do týždňa, či už obávať sa infarktu, mozgovej porážky, atd.

ČO BY MAL ČLOVEK, KTORÉMU ZISTIA ZVÝŠENÚ, ALEBO VYSOKÚ HLADINU GLUKÓZY V KRVI ROBIŤ?

V prvom rade sa rozhodnúť aký ďalší postup a spôsob záchrany použije. Ak sa rozhodne pre náš, tak po zistení zvýšenej hladiny glukózy v krvi čím skôr zavolať na naše info a dohodnúť ďalší postup a možnosti.

AKÉ MÁTE PLÁNY DO BUDÚCNA?

Podobný ozdravný pobyt zrealizujeme pre mužov s problémami prostaty, kde máme tiež vynikajúce výsledky. Ďalšie plány nechcem zatiaľ prezrádzať, ale budú veľmi zaujímavé.

A ČO AK SA PO POBYTE VÝSLEDKY NEZLEPŠIA?

Keď sa na pobyte účastníkovi nezlepšia výsledky, budú mu vrátené vynaložené finančné prostriedky. Bude mať vlastne 7 dňový pobyt zdarma.

Dr. Jozef Vodný – tel: 0948 666 111

Ďalšie články od Dr. Vodného o riešení disfunkcie štítnej žľazy

Ďalšie články:

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
6 145 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme