DiaDrinko – znižuje zvýšenú hladinu glukózy v krvi

Trpíte diabetom, hyperglykémiom, rakovinou, žalúdočnými vredmi, zápchou alebo obezitou? Váš výber je správny. Pomáhame každému.

Viaceré klinické štúdie vo svete potvrdili, že hlavná zložka nápoja, nepasterizovaná šťava z kvasenej kapusty, má liečebné účinky na niekoľko diagnóz. Laboratórnymi testami boli preukázané veľké množstvá vitamínov skupín C, B, K, U, A, minerálnych látok Ca, P, K, Na, Fe, Cu, probiotík, antioxidantov a viacerých bioaktívnych protizápalových látok pôsobiacich pozitívne na sliznice tráviaceho traktu. Reguluje trávenie a normalizuje črevnú mikroflóru. Tlmí rast nežiaducich baktérií. DiaDrinko je určený pre takmer všetkých ako prevencia onkologických ochorení tráviacej sústavy, ale hlavne pre diabetikov, pre onkologických pacientov, pre pacientov so žalúdočnými a dvanástorníkovými vredmi, ulceróznou kolitídou, pre tých čo trpia zápchou a hemoroidmi. Unikátnym zložením pôsobí ako najefektívnejší spaľovač tukov. Tým, že znižuje hladinu glukózy v krvi, zabraňuje ukladaniu tuku v tukových bunkách.

DiaDrinko je 100 % prírodný organický nápoj bez pridania chemických, konzervačných látok, neriedený a nepasterizovaný. Zloženie: šťava z kyslej kapusty, šťava zo zázvoru, koreniny podľa overeného receptu.

Prednáška od MVDr. Jozefa Vodného – Ako si predĺžiť život: 

Čo spôsobuje zvýšená hladina glukózy v krvi?

Glukóza v krvi nad normu reaguje s bielkovinami. Reakcia sa volá glykácia. Výsledok glykácie je poškodenie funkčnej bielkoviny za vzniku glykačných produktov AGEs. V  prvom rade spôsobuje arteriosklerózu. Poškodzuje vnútornú výstelku ciev endotel. Arterioskleróza je príčina hypertenzie, angíny pectoris, infarktu myokardu, mozgovej porážky, kŕčových žíl, diabetickej nohy, polyneuropatie a ďalších ochorení. Zvýšená hladina glukózy v krvi je vhodné prostredie pre vznik a rozvoj zhubného procesu. Je to palivo pre nádorové bunky.

Ako je možné sa vyliečiť?

Chronické metabolické ochorenia, ako diabetes II a kardiovaskulárne ochorenia, sú zapríčinené zvýšenou hladinou glukózy v krvi nejaký čas pred ich diagnostikovaním. Preto pravá príčina je, že nevedomky robíme chyby v životospráve. Keď odstránime tieto chyby, a upravíte hladinu glukózy do normy, organizmus má geniálnu schopnosť obnovy. Takto sa dokážeme vyliečiť.

Súčasným systémom v civilizovanom svete sa budete len liečiť až do smrti.

Vyliečiť sa dá skôr, a to tak, že sa naučíte udržať hladinu glukózy permanentne v norme. Vedomosť – disciplína – trpezlivosť robí zázraky. Výrazne Vám predĺži a zmení život na vyššiu kvalitu.

Dávkovanie: Optimálne (ideálne) jednorazové, denné a dlhodobejšie si nájde skúšaním, každý sám. Množstvo je rôzne pre každého. Záleží od hmotnosti, diagnózy a stupňa ochorenia. Po určitom čase sami prídete na to, koľko a ako často môžete piť DiaDrinko.

Orientačné odporúčania zo skúseností:

Hmotnosť:

  • pod 40 kg: 15 – 30 ml jednorázovo po jedle
  • od 40 kg – 70 kg: 30 – 50 ml jednorázovo po jedle
  • 70 kg – 120 kg: 50 – 100 ml jednorázovo po jedle
  • nad 120 kg: 100 ml – 150 ml jednorázovo po jedle
  • Počet denných dávok 2 – 5  vždy po jedle.
  • Počet dní v mesiaci 15 – 30.
  • Na prevenciu sú vhodnejšie nižšie dávky z rozpätia a pre zhoršené zdravotné stavy vyššie dávky z rozpätia.

Z praxe sú skúsenosti rôzne. Napr. pri žalúdočných vredoch pacienti konzumovali aj niekoľkonásobne väčšie množstvá bez nežiaducich účinkov. Približné množstvá čo užívali boli 1000 ml denne v 5 až 7 dávkach, po dobu dvoch mesiacov: Niekedy žalúdočné a dvanásťtorníkové vredy zmizli aj skôr. Diabetikom sa pravidelným užívaním a úpravou stravy znížili dávky inzulínu a postupne sa celkom vyliečili. Rany na diabetických nohách sa celkom zacelili. Po 2-5 mesiacoch sa upravila hypertenzia.

Pri vyšších dávkach môže mať DiaDrinko laxatívny účinok.

Test nápoja DiaDrinko

Aby sme preukázali, inzulínový efekt nápoja, testovali sme ho na diabetikoch, pretože tí majú zvýšené hodnoty glukózy v krvi. Meranie sme robili pred požitím DiaDrinku a po požití. Efekt začínal už po 15 minutách. Pacienti vypili minimálne 50 ml. Znížené hodnoty vydžali po nasledujúce jedenie, priemerne 2,40 hod. Výsledky sú vynikajúce. Výskum (test) pokračuje.

Norma glukózy je 4-5,5 mmol/l

Postup:

Zdravý alebo potenciálny pacient, si zmeria glukózu pred jedlom. Hodnota by mala byť (4-5,5 mmol/l). 40 min po jedle si zmeria hladinu glukózy znova, hodnota by nemala presiahnuť 6,8 mmol/l. V tom prípade sa najedol veľmi dobre.
Keď bude nameraná hodnota vyššia ako 6,8 je nutné:
a) prehodnotiť množstvo, kvalitu stravy a pomer živín
b) napiť sa DiaDrinko (množstvo podľa hmotnosti alebo podľa chuti), ktorý zníži zvýšenú hladinu glukózy v krvi.

Zmysel DiaTestu pre zdravých a potencionálnych pacientov (diabetikov, kardiakov, onkologických) je naučiť sa jesť tak, aby sa predchádzalo, diabetu, hypertenzii a onkologickým ochoreniam.

Platí:

Čím dlhšie budeme mať hladinu glukózy v krvi v norme 4-5,5 mmol/l, tým dlhšie a zdravšie budeme žiť!

Veľký test nápojov

meranie_glukozy

obrázok so súhlasom pat138241 / FreeDigitalPhotos.net
glukometer – klik na obrázok

Test nápojov sa robil (a ešte prebieha) za účelom zistenia, ako a o koľko jednotlivé nápoje zvýšujú hladinu glukózy v krvi.

Aký zmysel to má?

Platí, čím nápoj viac zvýši hladinu glukózy v krvi, (aj keď len na krátky čas) tým zrýchľuje stárnutie a urýchľuje smrť. Okrem toho spôsobuje vnútornú eróziu všetkých ciev tkanív a orgánov, čím vzniká atheroscleróza.

Ako sa to robí?

Zmerala sa hladina glukózy (glukomerom) pred použitím, hneď nato sa vypil nápoj. 15 minút po vypití nápoja sa robilo prvé kontrolné meranie hladiny glukózy. Postupne sa každých 5 min. merala a zaznamenávala hodnota hladiny glukózy v krvi. Priemerné výsledky si pozrite v tabuľkách:

dia drink tabulka______

Meranie pred vypitím nápoja DiaDrinko

 

dia drink tabulka 2

Meranie po vypití nápoja DiaDrinko

Autor: 

Nakoľko DiaDrinko sa už nevyrába, odporúčame použiť šťavu z kyslej kapusty (nepasterizovanú, bez konzervantov!) a k tomu kurkumín, kapsaicín, …

Podobné články: 

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
8 906 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme