Revolučný systém liečby onkologických ochorení

Jozef Vodný

Jozef Vodný

Dr. Jozef Vodný sa niekoľko rokov zaoberá chronickými metabolickými ochoreniami a objavil dva faktory (spoločné menovatele) pre všetky typy (druhy) rakovín. Systém, ktorý má v praxi overený, dokáže vyliečiť a hlavne predchádzať onkologickým ochoreniam. Hovorí:
„Je to revolučný systém liečby onkologických ochorení. Bude to nová terapia v krátkej budúcnosti.“

Ako ste na tie faktory prišiel  a aké sú to faktory?

Kombináciou množstva informácii. Predstavte si, že vysypete puzzle. Každá čiastočka je jedna dôležitá informácia na to, aby vznikol konečný obraz. Treba mať:
1. základy biológie, biochémie, anatómie, patolog. fyziológie, …,
2. najnovšie svetové vedecké poznatky,
3. praktické skúsenosti,
a pri tomto všetkom treba dobre rozmýšľať a kombinovať.

Keď poskladám správne všetky čiastočky a pozriem sa z diaľky, vtedy vidím celý obraz. Ale skúste sa pozrieť na ten obraz mikroskopom, nebudete vidieť ani vedieť čo je na ňom. A čím silnejší mikroskop použijete, tým ste ďalej od úspechu. Tým chcem povedať, že na každý problém sa musíte pozerať komplexne a nie hľadať mikroskopom dôsledok. Každá mutácia na úrovni DNA je len dôsledok niečoho a každý gén, akože zodpovedný za vznik rakoviny (ako to tvrdia), je niečím aktivovaný. To znamená, že ten istý gén máme všetci rovnaký, len ho netreba aktivovať.

Prvý faktor je vnútorné prostredie – vhodné podmienky pre vznik a rozvoj zhubného procesu. Druhý faktor je zvýšená koncentrácia poškodených bielkovín a peptidov vo vnútri každej bunky v zasiahnutom tkanive.

Prvý faktor si predstavte nasledovne: Ak je v lese vlhko a teplo, sú vytvorené vhodné podmienky na vznik a rast na prvý pohľad neviditeľného podhubia. Huby, ktoré narastú, sú ako nádory v organizme. V súčasnosti, v civilizovanom svete, prebieha liečba onkologických ochorení tak, že sa nádory buď chirurgicky odstraňujú, alebo (či aj súčasne) chemo a rádioterapiou ničia. To je to isté, ako keby ste v lese odtrhli hubu, alebo ju nejako zničili, ale podhubie zostalo. To znamená enormný výskyt recidív a slabý efekt liečby. Ak ovšem vysuším les, podhubie nemá vhodné podmienky a tak nemôžu huby ďalej rásť. Tak je to aj s nádormi. Ak nebudú vhodné podmienky, teda vnútorné prostredie, nemôže vzniknúť a ďalej sa rozvíjať zhubný proces.

Aké sú tie vhodné podmienky a vnútorné prostredie?

optiumneo-glukomer

Glukomér – FreeStyle Optium Neo
klik na obrázok

U každého onkologického pacienta som anamnézou zistil, že mal už nejaký čas pred diagnostikovaním onkologického ochorenia zvýšenú hladinu glukózy v krvi. Samozrejme, že ráno na lačno pri kontrolách, mohol mať hladinu glukózy v norme, ale počas dňa a časti noci mal hodnoty o dosť vyššie. Preto je zvýšená hladina glukózy v krvi, palivo pre zhubný proces.

Vytvoril som efektívny systém merania si hladiny glukózy, kde si ju pacient kontroluje sám. Celý systém mám prepracovaný tak, aby zmenil prostredie a nebol dôvod na pokračovanie zhubného procesu.

Druhý faktor, zvýšená koncentrácia poškodených bielkovín a peptidov v bunke, sa dá odstrániť štartovacími molekulami proteosyntézy. Na tieto som robil v Brne klinickú štúdiu s výbornými výsledkami.

Sú chronické ochorenia ako kardiovaskulárne, onkologické, neurologické, či diabetes, dedičné?

Ani jedno nie je dedičné. Dedičné sú len zvyky, zlozvyky a návyky, ktoré robíme a preberáme po rodičoch, príbuzných. Teda chronické metabolické ochorenia sú len dlhodobé opakovania chýb a ich kombinácie v životospráve. Ja sa snažím u pacientov nájsť a odstrániť chyby, ktoré ich doviedli k chorobe. Všimol som si, že v rodinách sa vyskytovali rovnaké choroby, a to preto, lebo všetci robili rovnaké chyby.

Organizmus má niekoľko stupňov záchrany a vie kompenzovať chyby. Ale ak ich dlhodobo opakujeme, prelomíme aj posledný stupeň a on si už ďalej nevie pomôcť. Skončí to chorobou.

Aký predpokladáte ďalší vývoj terapie chronických metabolických ochorení vo svete?

Keď spoločnosť bude chcieť zlepšiť úspešnosť súčasnej liečby, bude musieť zaviesť tento systém, ktorý navrhujem. Má niekoľkonásobnú úspešnosť.

Terajší systém terapie na chronické metabolické ochorenia vás lieči až do smrti!!!
Vy sa ale potrebujete vyliečiť a to sa dá v krátkom čase. A vyliečite sa len vtedy, keď pochopíte kde ste robili chyby, ktoré vás k chorobe doviedli a naučíte sa, ako ich viac už nerobiť. A to sa snažím ľudí naučiť.

Správna zmena Vás naozaj vylieči!!!

Prednáška od Dr. Jozefa Vodného

S Dr. Vodným sa zhováral Peter Tóth z Regeneračného centra EZOfit v Košiciach, kde poradenstvo hore popisovanej metódy poskytuje.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
9 860 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme