Liečenie verzus uzdravovanie

obrázok so súhlasom Mister GC / FreeDigitalPhotos.net

obrázok so súhlasom Mister GC / FreeDigitalPhotos.net

Uvažoval som nad tým, že ak by dnešný lekár bol podobne odmeňovaný a trestaný, ako tomu bolo v Oriente, či by zmenil svoj prístup k pacientovi a spôsob liečby? Či by predpisoval všetky tie lieky, odporúčal chemoterapiu, či nútil očkovať deti?  Ak by napríklad vedel, že za neschopnosť udržať v zdraví rodinu ktorú lieči mu odrezali ucho, alebo za smrť pacienta vzali život aj jemu, pokračoval by vôbec vo svojom povolaní?

Ak si prečítate článok dokonca, ako aj články, ktoré sa Vám otvoria kliknutím na modré odkazy a ani potom nebudte mať pocit, že slúžite niečomu, čo nechcete, tak ešte neprišiel čas, aby ste nazreli do systému.

Celá „civilizovaná“ spoločnosť je však čím ďalej tým viac založená na tom, že ak si platím zdravotné poistenie, tak sa o mňa starajte. Mocní tohto sveta si mädlia ruky, lebo ich cieľom je vytvoriť globálnu spoločnosť chorých (ľahko manipulovateľných) ľudí, odkázaných na „liek“, ktorý ich bude „liečiť“, ale neuzdraví, lebo v tom momente by stratili zákazníka. A keďže ovčan nevidí, čo je za tým, tak úplne dôveruje systému a ním vyškoleným pracovníkom, ktorí sa naučili (a neustále si musia svoje vedomosti doplňovať), že na akú chorobu, aký treba predpísať liek. Liek, ktorý má tlmiť príznaky, aby to na prvý pohľad vyzeralo, že je všetko v poriadku (inzulín, euthyrox, …). Ovšem každý, kto to už pochopil si uvedomuje, že sa neodstraňuje príčina a následok sa skôr či neskôr v nejakej forme objaví.

Ak dovolíme vláde rozhodovať o tom, čo máme jesť a aké lieky máme užívať, naše telá budú zanedlho v takom biednom stave, ako sú duše ľudí žijúcich v tyranií
Tomas Jefferson

Ako nás zavádzajú, o tom vypovedá aj štatistika úspešnosti liečenia rakoviny. Vyhodnocuje sa v časovom intervale do 5 rokov po aplikácii rádio a chemoterapie, kde je približne 1/3 preživších pacientov a to sa považuje za úspech. V USA a Austrálii, kde však urobili štatistiky presahujúce tento časový rámec sú čísla zarážajúco nízke.

Napriek tomu si ľudia len zriedka dajú tú námahu, aby začali pátrať po skutočnej príčine a nechávajú si naďalej vstrekovať do tela (vraj dnes už menej škodlivé) chemické látky, ktoré majú za úlohu vyhubiť rakovinové bunky a zároveň zlikvidovať celý imunitný systém, ktorý sa ešte roky snaží o záchranu. Pre organizmus je to však obrovský nápor, lebo musí likvidovať nie len rakovinové bunky, ale odstraňovať aj toxíny a nanovo budovať to, čo bolo zničené, čo je veľmi náročné aj pre zdravého človeka a preto väčšina ľudí tento boj po čase prehrá. Naletel by som, ak by nám vstrekovali inteligentné nanokillery naprogramované na likvidáciu tých ktorých nežiadúcich buniek. Ale takéto možnosti ešte oficiálna veda pre ľudí nesprístupnila. A prečo aj? Však v koho záujme je, aby sme boli všetci zdraví? Kto by potom kupoval (cez poisťovne, alebo už s doplatkom či v hotovosti) tie drahé lieky a pre koho by boli potrebné za nezmyselnú cenu predávané lekárske prístroje a kto by zaberal miesto v rôznych lôžkových inštitúciách. Celá mašinéria, je dômyselne prepracovaná tak, aby sa ľudia liečili, ale len tak naoko.

Sem tam sa aj niekto uzdraví, lebo má silný koreň a ak odmietol vedeckú liečbu, tak jeho vyliečenie je považované za zázrak. A ak sa aj nájde niekto, koho postupy sa javia úspešné, tak ho vyhlásia za šarlatána, alebo ak je navyše lekár, tak za nevedecké a ak ho náhodou vyhľadáva veľa ľudí, tak ho čo najskôr odstavia. A nedeje sa to len vo svete, ale aj u nás. Nemôžeme sa potom čudovať lekárom, ktorí na to nemajú žalúdok, alebo svedomie takto zavádzať ľudí, že zanechajú svoje oficiálne, poisťovňou honorované miesto za každého pacienta v kartotéke a za niektoré úkony navyše a v mene Hippokkratovej prísahy opustia štátne inštitúcie skôr, než im odoberú titul, za neoficiálne postupy pri vyliečení ľudí. Nebodaj, ak pri takomto postupe niekomu zomrie pacient (ktorému zdravotníctvo už nevedelo pomôcť), tak sa doňho naváža kto len môže. Ale že to bolo zanedbateľné percento v porovnaní so štatistikami oficiálnych postupov, sa zmietne zo stola.

Zmena môže nastať iba ak ľudia a nimi volení zástupcovia tak budú chcieť.

Ale mocní tohto sveta vedia, že ak by ľudia boli gramotní aj v oblasti zdravia, uzdravovali by sa sami a preto sa to nikde neučí. Učíme sa mnoho nezmyslov na školách, ktoré v živote nepoužijeme, ale ako sa máme stravovať, aby sme boli zdraví, alebo ako žiť, aby sme boli šťastní, to nie. Keďže čím ďalej, tým viac ľudí si uvedomuje vedľajšie účinky liekov, snaží sa používať doplnky výživy, alebo jednoducho zdravé potraviny, ktoré nebudú človeka udržiavať v latentnom stave choroby. Preto výrobcom nariadila, že musia z webu a obalov potravín a doplnkov výživy odstrániť popisy na čo je to dobré, aby si to v tejto oblasti nevzdelaní ľudia nekupovali a tak na čajíku už nemôže byť napísané, že je dobrý pri kašli, alebo pri zápale močových ciest.

Z podobnej dielne pochádza aj povinné očkovanie. Povinné preto, lebo sme „slobodná a demokratická“ krajina, kde ovčan nemá právo sa rozhodnúť, čo si dá do tela vpichnúť a čo nie. Pre neposlušných sa zdokonaľujú donucovacie prostriedky ako napr juvenilná justícia, alebo Vám jednoducho nezoberú dieťa do škôlky, lebo vraj nakazí ostatné očkované deti. Pre logicky zmýšľajúceho človeka vyvstáva otázka, že ako ich môže nakaziť, ak sú voči tomu očkovaní??? Ale povedzme si pravdu, naučia ho v škôlke to, čo do zdravého a šťastného života potrebuje? Hľadajte taký spôsob výchovy, ktorý dieťa správne odštartuje.

Ešte sofistikovanejší spôsob je výroba polotovarov – potravín, ktoré obsahujú prídavné látky a rôzne náhrady, alebo sú geneticky modifikované. Mäsá zvierat sú po hroznej smrti nie len plné adrenalínu, ale pre lepší „biznis“napichané vodou. Čo je však väčší problém, že sú kŕmené s hormónmi, antibiotikami a syntetickými zmeskami vyrobenými aj z uhynutých zvierat. Jednoducho povedané, pomaly sa priotravujeme. Už ani na obilie a zeleninu sa nemôžeme spoľahnúť, lebo sú taktiež GMO, alebo aspoň plné pesticíd, insekticíd, dusičnanov, …V tom nám „pomáhajú“ aj tým, že poprašujú z lietadiel naše ovzdušie, ale naoko sa snažíme o zníženie emisií. Ovládajú počasie a meteorológovia nie sú schopní ho predpovedať. Rôzne elektrické a magnetické žiarenia nám rozkladajú bunky. Navyše nám povolia používať mikrovlnky, teflon, alkohol, cigarety, cukor a iné škodlivé potraviny ktorými si likvidujeme nielen telo, ale otupujeme myseľ. Tučný človek je predsa tiež potencionálnym zákazníkom farmafiriem a nemocníc. Prečo by sme dbali na to, aby sme mali primeranú váhu?

Naopak potraviny, ako konope, topinambury a ďalšie nám zakážu, lebo majú liečivé účinky a otvárajú nám myseľ a náhodou by sme videli aj to, čo vidieť nemáme. Speje to k tomu, že doma si už nebudete môcť pestovať nič, ak nebudete mať certifikát na pestovanie vo veľkom z od nich dodaných GMO semiačok s presne stanovenými postupmi, hnojenia a postrekovania. Dokonca nebudeme môcť piť ani vlastnú životodárnu a liečivú vodu, lebo tú nie je možné tak ľahko kontaminovať ako vodovodnú. Odporúčam si prečítať knihu Nespěchejte do rakve o tom ako nám napr. škodí chlór.

Aby sme pravdu ani náhodou neobjavili, neučíme sa rozvíjať ani mimozmyslové vnímanie a keď ako dieťa túto schopnosť máme, tak v nás to rodičia a okolie umlčí.

Je pravda, že čím ďalej, tým viac (ale ešte nie dosť) ľudí sa obracia smerom k prírodnej liečbe od ktorej očakáva vyliečenie, väčšinou však až vtedy, keď im už vedecká medicína nevie pomôcť. Nechcem tým potierať dôležitosť niektorých oborov, lebo ak si zlomíte nohu, je namieste vyhľadať prvú pomoc. Ale zdravotníctvo by mohlo byť na diametrálne vyššej úrovni, ak by sa neutajovali a aplikovali všetky postupy, ktoré človeka uzdravujú. V nasledujúcom rozhovore „Za svoje zdravie sme zodpovední my sami“, ktorý som mal v Rádiu 9 môžete nájsť odpovede na otázky: Prečo sme chorí? Prečo nečakať na to, že nás niekto vylieči? Ako byť teda zdravý? Čo je príčinou všetkých ochorení? Naše myšlienky, emócie, výživa, pohyb, životné prostredie, či karmická záťaž? Ako sa teda dostať aj z vážnych ochorení? … Zoberme zdravie do vlastných rúk

Autor: Peter Tóth – vedúci Regeneračného centra EZOfit

Vše je jinak, uvědomte si to! Dokument z českými titulky a popisy.
Upozorňuji, že ne vše v tomto videu může býti pravdou. Měli by jste se zaobírat faktem, že spousta s těch věcí řečených ve videu tak jsou a je třeba si to uvědomit a šířit to mezi lidmi. Ne vše je tak, jak nám to média či vláda sdělí, je třeba si uvědomit že žijeme ve lži.
A kdo s tím něco může udělat? Jedině my.. Šiřte proto, takové videa a dokumenty dále mezi lidi!

„Volám sa Spencer Cathcart a chcem vám odhaliť pravdu o našom skazenom svete“ je napísané pri videu, ktoré na youtube videlo viac ako 6 miliónov ľudí. Video poukazuje na našu spoločnosť, ktorá na prvé miesto dáva peniaze. Modlíme sa k šuštivým papierikom a zabúdame, že náš skutočný život niekam zmizol. Pozrite sa na video, ktoré fascinuje milióny ľudí a napíšte nám svoj názor. Ako chcete žiť vy? Je to vaša voľba! S titulkami:

Už aj s dabingom:

 

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
10 195 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme