Iba nekonečná láska je skutočná (…a všetko ostatné je ilúzia!)

Máte občas pocit, že ste iba koliesko stroja alebo „brick in the wall“? Výborná kniha „Jen Nekonečná Láska je skutečná (…a vše ostatní je iluze!)“ od autora  Davida Icke určite stojí za prečítanie. Ak ste ju ešte nečítali a váhate, prinášame Vám ukážky:

Nižšie videá z prednášok Davida Ickeho uverejnené vďaka FipaLive2:

Přednáška Davida Ickeho z roku 2010. První část: „Mé jméno není David Icke“.

Žijeme v Matrixu? V úvodním dílu David Icke odvážně a emotivně přednáší o tom, co je skutečnou podstatou reality, co je nám utajováno a jaké jsou praktiky a motivy kontrolního systému. Terorismus v našem pojetí neexistuje. Proč farmakologické koncerny nemají zájem na lidském zdraví? Dozvíte se také, jak pracuje vědomí, jaký je náš skutečný potenciál a co skrývá pravá mozková hemisféra.

Druhá část přednášky Davida Ickeho z roku 2012 Vzpomeňte, kým jste (Remember who you are) – Saturn, Měsíc a kontrola. V čem spočívá konspirace iluminátů, pokrevních linií a reptiliánů? Vše již funguje (mnohdy bez našeho vědomí) tisíce let a je překvapivé, že by do toho mohl být zapleten i Měsíc a Saturn.

Třetí část přednášky Davida Ickeho z roku 2012 – Globální agenda. Jak vše, o čem jste dosud slyšeli, souvisí s našimi životy? V předposledním díle se budeme zabývat těmito tématy:

Teroristické útoky 11. září, Dvojnásobná smrt Bin Ládina, Kdo stojí nad politiky, Agenda 21, Falešné člověkem způsobené globální oteplování, Bilderberg, Trilaterální komise, Účelná sterilizace spermií, Ničení drobných farmářů a pěstitelů, HAARP, Manipulace s počasím, Chemtrails, Systém částečných bankovních rezerv, Ratingové agentury, Školství, Televize – které sledují vás, Podprahové vysílání, Vyzařování z úsporných zářivek a telefonu, Radiace, GMO, Fluorid, Napadání zemí Severní Afriky, Středního a Blízkého východu; Rothschildský sionismus, Irzael a Palestina, 3. světová válka, Transhumanismus a další.

Finální čtvrtá část přednášky Davida Ickeho z roku 2012 – Vibrace pravdy. V posledním odlehčeném a pozitivněji naladěném díle se dozvíte, jak čelit systému, který v mnohém úmyslně stojí proti nám.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
7 648 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme