Modlitba božieho poriadku: „Energia Nádeje“

obrázok so súhlasom nuchylee / FreeDigitalPhotos.net

obrázok so súhlasom nuchylee / FreeDigitalPhotos.net

Pane Bože, Tvoja dokonalosť je večná, Ty  nás čakáš za pochodu na hranici našej bezmocnosti. Chceš od nás, aby sme stíšili genetické telo, a tak počuli Teba cez svoju dušu.

Ty nám dávaš na výber, ponúkaš katalóg možností, ale genetické telo ovládame sami. Sami si potrebujeme uvedomiť, aby sme rešpektovali príkaz a postavili sa na medzu (emócia nie), kde s určitosťou vieme, že ďalej už nie je nič, ale stojíš tam Ty sám – čakáš ma. Tam stojíš Ty s otvorenou náručou. Trikrát si nám k dispozícii a vedieš nás nekonečným bludiskom.

Prvý krát, keď ma trápi myšlienka, som bez cieľa. Chcem prísť k tebe čistý. Viem, že nesmiem nič očakávať, lebo vložím do novej nádeje vírus – diagnózu, tak ohrozím najmä seba.

Druhýkrát ma čakáš na hranici, keď ma prepadne emócia zúfalstva, slovo skutku v mojich rukách neprúdi: „ A slovo sa skutkom stalo“. Prosím o trpezlivosť, kým sa naplní moja energia skutku a v praxi  budem zvládať maratón povinností, kde sa odo mňa očakáva spokojnosť: „Mať rešpekt pred technológiou slova“.

Tretíkrát ma čakáš na hranici, keď sa staviam majstrom skutku. Žehnáš mi takých žiakov, akú poslušnosť  a trpezlivosť som mal Ja: „ Aké požičaj, také vráť“.

Viem a uvedomujem si, že stojíš tam stále, keď mi príde nová zákazka, aby som vedel siať – myslieť – hľadám slovo – nápad, vtedy si so mnou prvýkrát, hľadáš a vyberáš so mnou Amorov šíp lásky. Overujem slovo v praxi – rastiem, trénujem, pestujem, si tam so mnou druhýkrát, aby si zo mňa urobil majstra skutku. Všetkým, ktorí túžia po rýchlokurze, obúvam im sedem-míľové čižmy, učím ich, ukazujem im, tak napĺňam sýpku, kde každé naplnené slovo sa preukáže vo večnosti, si tam po tretíkrát, aby si so mnou oslávil celistvosť diela.

Večnosť znamená, tu začneš – štartuješ = úvod, je tam priebeh – tréning = jadro a odovzdanie, tu končíš = záver. Zostáva nám jedno – rešpekt pred pohybom energií.

S pozdravom a úctou Matejová

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
3 362 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme