Diabetes a rakovina jsou fiktivní nemoci

Profesor Neumyvakin proslul hlavně léčbou pomocí peroxidu vodíku, ale jak vyplývá z tohoto rozhovoru, považuje za nejdůležitější faktory zdravého životního stylu, každodenní pohyb, dostatečný příjem čisté vody, kvalitní strava a pití výhradně před jídlem. Pak se prý všechny nemoci, které představují metly naší civilizace, stávají pouhými přeludy, které do pár měsíců mizí.

Toto je rozhovor s proslulým profesorem Neumyvakinem. Jméno prof. Ivana Pavloviče Neumyvakina je už více než 40 let spojeno s alternativní medicínou. Profesor tvrdí, že cukrovka a rakovina jsou fiktivní nemoci a že neexistuje nic jako Parkinsonova choroba, pokud tedy máte zdravá střeva – tyto záležitosti lze zvládnout gymnastikou, pěší chůze je nejlepší prevence vysokého tlaku.

Profesore Neumyvakine, jaký druh medicíny podporujete?

Inu, pracuji výhradně s vědomím, že každý člověk je odpovědný za své vlastní zdraví. Také zkoumám zákony fyziologie – jak vlastně funguje lidský organismus. Dnešní medicína se podle těchto zákonů neřídí, ačkoli by bez nich neexistovala léčba na žádnou nemoc. V současnosti se zdá, že lidé raději vydávají spousty peněz za drahé medikamenty a léky a za drahé moderní vybavení.

V průběhu posledních dvaceti let musela alternativní medicína čelit mnoha problémům.

alternativna medicina

Free photo – www.pixabay.com

Dnešní masmédia vykládají lidem, že je téměř nemožné, aby si člověk vyléčil Parkinsonovu chorobu. Jen několik lékařů po celém světě ví, jak přesně se věc má. Největší problém je, že nikdo nechce změnit systém!

Vynakládají peníze na zkoumání nemocí jako je Parkinsonova choroba a roztroušená skleróza, a přitom ty nemoci ani neexistují! Není to extrémní názor?

Existuje jen onemocnění gastrointestinálního traktu. Pacienti, kteří trpí tímto druhem nemoci, mívají 10-15 denní zácpy a jejich střeva nefungují správně. Výsledkem je silná otrava, dokonce horší, než když člověka ozařují. Dokud jim střeva nepracují správně, není nic, co byste pro ty lidi mohli udělat.

Oficiální medicína zatím nikoho z takto nemocných plně nevyléčila – proč?

Protože se spoléhá na medikaci. To je ten největší problém. Když takovéto pacienty léčíme my, tak se za pouhé 2-3 měsíce můžou vydat na trh a nebudou se jim třást ruce. Bývám obviňován z používání „ilegálních“ medikamentů, téměř mě prohlásili za zločince. Ale já jsem se nevzdal a vydal jsem knihu „Způsoby, jak se zbavit nemocí, které neexistují – hypertenze a diabetu“. Neexistuje nic jako hypertenze nemoc zvanou těžká hypertenze lze vyléčit za pouhé 2-3 měsíce. A co se týče cukrovky, doporučil bych svoji novou knihu „Cukrovka: mýty a realita“. Jak můžeme říkat, že cukrovka existuje, když to tak není?

Vždyť je ale na světě skoro 300 milionů lidí, kteří trpí onemocněním, při němž jim slinivka nevylučuje inzulin?

Pankreas je v lidském těle jen jedna funkční jednotka. Existuje jedna veřejná organizace, která se jmenuje „Sbohem, cukrovko“ – a jen po dvou měsících – je cukrovka kompletně pryč! Vaše tělo jen potřebuje každý den hodinu fyzické aktivity.

A ještě něco… naše tělo – je náš motor!

Všichni se o ten „motor“ musíme pořádně starat a necpat se každý den léky. Diabetici musejí věnovat zvláštní pozornost svým nohám. V tom je celý systém. Potřebují tělesnou aktivitu skoro denně.

A pak začne tělo produkovat svůj vlastní inzulin?

No samozřejmě! Je to celé o fyziologii. Je nutné vytvořit uvnitř organismu normální prostředí, aby mohly buňky „žít normální život“ a řádně fungovat. Jen se podívejte, co v dnešní době jedí děti – sladké pečivo se stabilizátory, barvivy, pijí colu podobné sladké nesmysly. To proto tu máme 3-4 leté děti s diabetem. Náš organismus nepotřebuje tenhle typ cukru, který vzniká jako finální produkt potravinářského výrobního procesu. Když sníme tyto „nové“ potravinářské produkty, jde nám hladina cukru okamžitě nahoru a slinivka je donucena produkovat víc inzulinu. Bohužel cukrovkou trpí i někteří kojenci. Důvodem jsou jejich rodiče, zejména matka – dítě od ní její problém zdědilo. Během těhotenství jedla matka více sladkostí a tady to máme – její dítě teď má cukrovku. Samozřejmě existuje jistá predispozice, ale vzato kolem a kolem jde hlavně o návyky a okolnosti. Když žije dítě stejně jako rodič, projeví se nemoc kvůli společnému „pozadí“. V našem lékařském centru jsme měli celé rodiny postižené diabetem – babička, matka, otec cukrovkáři, ale dítě touto nemocí netrpělo.

Dospělí pochopili skutečnou příčinu diabetu a postarali se o to, aby aspoň jejich dítě žilo jinak – víc fyzické aktivity, zdravá strava, konzumace hodnotných produktů jako jsou mrkve atd. A cukr jen o důležitých svátcích a o narozeninách. Žádná cukrovka není. Stejně jako není žádná rakovina!

Omlouvám se, ale to zní jako science fiction…

Rakovina je zdravotní problém, který si způsobují nevědomí lidé.

Spočívá v tom, že tělo překročí svoji hranici „znečištění“. Hladinu znečištění lze určit u kteréhokoli člověka z duhovky oka během pouhých 5 minut.

Metaforicky řečeno, pokud hladina „špíny“ v těle dosáhne 35 %, může se u člověka vyvinout vřed, perforace nebo zánět. Ale když dosáhne 36, 37 či 38 %, říkám: pokud se ještě neobjevily žádné příznaky rakoviny, objeví se zítra.

Buňky nemohou v toxickém prostředí řádně fungovat. Začnou mutovat! Když masa těchto buněk překročí kritický bod, podobně jako je tomu při jaderném výbuchu, už nelze nic dělat. A tomu se říká metastázy.

meditovanie

Free photo – www.pixabay.com

Jak se můžeme té „špíny“ zbavit?

Inu, půlku těch nemocí lze vyléčit obyčejnou vodou. Mnoho lidí skoro přestalo pít vodu, zejména starší lidé. A to by se mělo vypít denně minimálně litr a půl až dva litry, v létě pak tři litry. Obyčejná voda – to je elektrolyt, voda s sebou nese energii a informace. Proč báby zaříkávají vodu – šeptají do ní kouzelná slůvka a ona díky nim léčí? To se projevují informace ukryté do vody. Když člověk vypije i jen trošku vody, krev se mu zředí a srdce ji může normálně přečerpávat… to je jeden přírodní zákon, který oficiální medicína kompletně ignoruje. Udělat si prázdniny u vody je také velmi prospěšné.

A kde že je srdce? Vy tvrdíte, že v patách. Co to ale znamená?

Když vám řádně nefungují krevní vlásečnice a zhuštěná krev se jimi nemůže dostat, pak se krev nahromadí ve velkých cévách, tlak vzrůstá… a to je ta vaše hypertenze.

Proč nám špatně fungují vlásečnice?

Kapiláry máme ve svalech. Proto musíme sportovat, věnovat se gymnastice, hodně se hýbat. Fyzická aktivita a cvičení by měly být každý den povinné. Když nějaký den minimálně půl hodiny necvičíte, je ten den ztracený! Věk na tom nic nemění. U starších lidí je to zvlášť důležité. Samozřejmě lze udělat nějaké výjimky. Můžeme jet na prázdniny nebo se věnovat důležitým setkáním a jiným akcím. Ale pak si zase musíme obnovit systém. V současné době se vše dělí na jednotlivé části, orgány apod. Ale když se podíváme na člověka jako na komplexní organismus, ukáže se, že žádné nemoci neexistují. Například takové vitiligo (porucha pigmentace projevující se bílými skvrnami na kůži) lze vyléčit za 2-3 měsíce – spolu s jinými nemocemi. Lze je léčit pouhým čištěním organismu.

Mluvíte tu o čištění organismu a všechno se zdá velmi jednoduché. Co to ale doopravdy znamená?

Pokud jste řádně nerozkousali každé sousto a pokud jste k jídlu popíjeli vodu, nejspíš jste udělali všechno možné k tomu, aby se snědené jídlo nestrávilo správně.

Náš organismus funguje velmi zajímavým způsobem. Naše žaludeční šťávy obsahují kyselinu chlorovodíkovou. Když sníme chléb, zpracuje se během půlhodiny, max. jedné hodiny, a koncentrace kyseliny je nižší. Maso, ryby a vejce vyžadují silnější kyselinu a minimálně 2-3 hodiny trávení. A smažené a mastné jídlo stráví v žaludku přinejmenším čtyři hodiny.

Takže jste vzali nějakou tekutinu a vypili ji. Tím pádem jste si zředili žaludeční kyselinu, snížili jste její koncentraci v trávicích šťávách a potrava začala hnít. Tyto shnilé „zbytky“ se hromadí na vnitřní stěně tlustého střeva. Žádný klystýr je neodstraní. Všechny ty zbytky se vstřebají do buněk a stanou se jejich nedílnou součástí. „Špína“ odtud pokračuje přímo do jater.

Odtud pochází 30-35 % toxického odpadu. Všechen tento odpad se stěhuje přímo do plic a do těchto jejich částí se nedostává kyslík. Pak srdce přesunuje špínu do ledvin – které se také naplní toxickými odpady, stejně jako játra. A nakonec se špína dostává do kloubů a cév.

Musíte se naučit správně jíst – žvýkat, dokud nebude celé sousto ve vašich ústech prosycené slinami. Není tak těžké pochopit, že dobře rozkousané jídlo sklouzne do žaludku úplně hladce. Pijte před jídlem. Denně potřebujete vypít 11/2 až 3 litry vody. Doplňte do svého organismu vodu a všechno bude fungovat tak, jak má.

Takže máme pít vodu před jídlem?

Jistě. Do sklenice s vodou si můžete přidat 5-10 kapek peroxidu vodíku.

Není to nebezpečné?

Kyslíková voda je zapotřebí k obnovení ochranných mechanismů imunitního systému. Ten ničí naše vnitřní nepřátele. Dobrá, 5-10 kapek, to není málo. Viděl jsem mnoho lidí omdlít poté, co spolkli 1-2 kapky.

Ale pokud vypijete 10 sklenic vody s 10 kapkami peroxidu vodíku, to už je 100 kapek. Není to moc?

V tomto případě funguje peroxid vodíku jako katalyzátor – uvádí do chodu všechny reakce. A nejdůležitější je to, že voda začne zpracovávat a vyplavovat z organismu škodlivý odpad, který se tam nahromadil. Někdy se stane to, že po 7-10 dnech zředěná špína opustí náš organismus – páchne to opravdu hrozně. To znamená, že se naše tělo čistí. Někteří lidé tvrdí, že peroxid vodíku leptá vnitřní sliznici žaludku? Peroxid vodíku není všelék! Doporučené dávkování by se nemělo překračovat!

Jak máme pečovat o své zdraví?

Nejdůležitější je využívat přírodní prostředky a léky a také se musíme naučit ke svému zdraví řádně chovat. Je to celý systém, který zahrnuje fyzické aktivity, výživu, ekologii, pravidelné očisty organismu atd.

Hlavně si dávejte pozor na to, abyste pili dost vody. Pravda je ve vodě!

Když změníte svůj životní styl, dokážete vyléčit jakoukoliv nemoc, dokonce i rakovinu.

Takže hlaní příčinou rakoviny je toxické prostředí v organismu?

Nedávno jsem četl o jedné ženě, která měla metastázující rakovinu plic. Operaci odmítla a místo toho začala žít zdravě. Teď je jí 80 let a nedávno si zaběhla pro zlatou medaili v maratonu v novém světovém rekordu.

Optimistické psychické nastavení je extrémně důležité! Člověk musí mít všechno v pořádku, zejména u sebe doma!

Autor: Prof. Neumyvakin

Zdroj: www.osud.cz

  • Podobné články ohľadom onkologickej liečbe nájdeme TU
  • Produkty alternatívnej medicíny nájdeme TU

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
7 189 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme