Duchovný rozvoj XXII. časť – Astromedicína versus vedecká medicína

Motto: „Trhom farmaceutického priemyslu je ľudské telo a návratnosť jeho investícií závisí na predlžovaní a rozširovaní ďalších chorôb. Zisky závisia od patentovateľnosti liekov, ktoré z tohto odvetvia robia najvýnosnejšie podnikanie na zemi. Nepriateľom je prevencia a likvidácia niektorej choroby, lebo významne zužuje alebo úplne eliminuje dopyt po farmaceutických drogách. Aby mohli páchať tieto zločiny, využívajú farmaceutické korporácie labyrint plný vykonávateľov a spoluvinníkov vo vede, v medicíne, médiách a v politike. Vlády všetkých štátov sú manipulované, často dokonca riadené lobistami a bývalými manažérmi farmaceutického priemyslu.

Legislatíva všetkých štátov je už desaťročia korumpovaná a zneužívaná na obhajobu záujmov obchodu s chorobami, vynášajúceho mnoho triliónov dolárov. V 20. storočí vybudovaný farmaceutický priemysel bol organizovaný s cieľom dosiahnuť kontrolu systémov zdravotníckej starostlivosti po celom svete systematickým nahradzovaním prirodzených – nepatentovateľných terapií patentovateľnými, a preto výnosnými syntetickými liekmi… Tento priemysel sa nerozvinul sám od seba.“

MUDr. Mathias Rath

Vakcinácia spolu s čipovaním ľudí je začiatok veľkej likvidácie ľudstva!

Popri „pandémii prasacej chrípky“ je zároveň cieľom očipovať čo najväčší počet svetovej populácie…! Tento plán „elita sveta“ pripravovala už veľa rokov dopredu. Špička každej individuálnej vakcíny a Tamiflu má zaviesť do tela smrtiaci čip… Už samotné Tamiflu je veľmi toxické! – poškodzuje nielen prirodzený hojivý proces v tele, ale aj vagotonickú fázu tehotenstva (posledný trimester). Preto mnohé tehotné ženy prídu o svoje dieťa, ale aj samotné ženy môžu zomrieť pretože ich telá sú v poslednom trimestri vagotonické -(ide o nadmernú aktivitu či dráždivosť vagusového nervu, ktorý nepriaznivo ovplyvňuje krvný obeh, žalúdok a svaly…)! Zisky z Tamiflu sú obrovské a to je jediný dôvod na jeho propagáciu. Financial Times napísal,  že vlády po celom svete objednali celkom 220 miliónov dávok Tamiflu ako prípravu na pandémiu. Cena tejto „prípravy“ je 7 miliárd dolárov. Väčšinu dávok sa budú medicínske ustanovizne snažiť využiť a teda propagovať vystrašenému národu, ktorý ich s otvorenou náručou v naivnej domnienke ochrany zdravia prijme…

Reťazenie správ a faktov o prasacej chrípke:

Firma Baxter si 28. augusta 2008 zaregistrovala na americkom patentovom úrade pod číslom US2009/0060950 A1 patent na niekoľko vakcín, medzi nimi aj na vakcínu proti prasacej chrípke – osem mesiacov pred jej vypuknutím ?! (to nie je predvídavosť majiteľa či akcionárov spoločnosti, ale realizácia plánu…! Číslo „8“ je symbol planéty Urán – náhlych udalostí a hmotného úspechu. Vo zverokruhu je ôsme znamenie Škorpión – symbol smrti a transformácie… Toto číslo sa „zázračne“ opakuje v akciách „elity vyvolených“ spojených s dôležitými svetovými udalosťami… Z „patentu“ preto jasne vyplýva, že nie chrípka, ale vakcína bude zabíjať – pozn. F.Š.)! Prvý prípad „prasacej chrípky“ A/H1N1 bol zaznamenaný (13. apríla 2009) v Mexiku. Infekcia vypukla krátko pred návštevou amerického prezidenta Baracka Obamu v Mexico City (16. apríla). Počas svojho pobytu Obama navštívil antropologické múzeum, kde ho privítal známy archeológ Felipe Solis , ktorý o niekoľko dní neskôr podľa mexických novín Reforma zomrel na následky chrípky! Po priamom kontakte so Solisom by sa Obama musel tiež nakaziť smrteľným vírusom – je však živý a zdravý. Prezident USA bol v dostatočnom časovom predstihu proti vysoko nákazlivému vírusu zaočkovaný! (potvrdzujú to nielen neskoršie fakty, ktoré vychádzajú teraz na svetlo božie, ale aj naplánovaný zámer, že vypukne epidémia prasacej chrípky – pozn. F.Š.)!

Noviny Time priniesli článok, ktorý pojednával o tom, ako mnohí ľudia zomreli a stovky utrpeli vážne následky po podaní vakcín následkom očkovacieho fiaska počas prasacej chrípky v roku 1976, keď sa prezident Ford snažil zneužiť infikovanie vojakov z Fort Dix ako zámienku pre masovú vakcináciu celej krajiny. Hoci článok hovorí o tom, že fatálne chyby z roku 1976 by mali byť ponaučením, autor upozorňuje na to, že zainteresované organizácie pravdepodobne čoskoro prídu s podobnými radikálnymi a nebezpečnými opatreniami – zavedú povinné masové očkovania…! Vo vlne bombastického strašenia prasacou chrípkou správy médií naznačujú, že povinné očkovanie už prichádza…! Noviny New York Times tiež zveličovali hrôzu správami o zatvorení mestských škôl (po nepotvrdených prípadoch prasacej chrípky, pre niekoľko úmrtí dospelých – hoci počet v meste stúpol na sedem)! Členka Svetovej zdravotníckej organizácie (World Health Organisation – WHO) Vivienne Allanová z „Programu bezpečnosti pacientov“ (29. apríla) povedala, že táto skupina oficiálne potvrdila, že na celom svete bolo zaznamenaných iba 7 úmrtí – všetky v Mexiku, a 79 potvrdených prípadov ochorenia! Vylúčila tak tvrdenie médií (v tom čase), že na prasaciu chrípku už zomrelo viac než 152 ľudí… O týždeň na toto prehlásenie (6. mája) noviny Washington Post priniesli hlavný titulok: „USA zrejme pridá prasaciu chrípku k jesennému očkovaniu“, pritom nehovoria, či bude povinné, ale čítanie medzi riadkami dáva možnosť, že tomu tak bude tento rok alebo neskôr… Zároveň tiež oznamujú, že „Obamova vláda zvažuje nebývalú jesennú očkovaciu kampaň“, ktorá bude zahŕňať normálnu aj prasaciu chrípku – tú prasaciu preto, že sa „šíri po celom svete“…Barack Obama vyhlásil kvôli vírusu A/N1H1 stav národnej núdze…! (nevedomky takto prezradil aj fakt, čo sľúbil „elite sveta“ za to, keď bude zvolený prezidentom USA – v intenciách sľubov svojich predchodcov – pozn. F.Š.)! A následne WHO (Svetová zdravotná organizácia)už (3. júna) vyrukovala s tým, že sa blíži vyhlásiť (stupeň 6) „svetovej pandémie“ prasacej chrípky… – hoci v skutočnosti žiadna neexistuje… Malária napr. denne zabíja 3.000 ľudí a je považovaná len za „zdravotný problém”. Prečo? Pretože nie je atraktívna pre farmaceutické korporácie, ktoré nemôžu na vakcínach proti malárii zarobiť miliardy dolárov, lebo malária sa vyskytuje v krajinách tretieho sveta, ktorý nie je schopný za masové očkovania platiť…! Na podklade tohto paradoxu sa natíska neodbytná otázka: „Na základe akých podkladov WHO zvyšuje stupne pandémie?! Bolo vari tých 7 mŕtvych v Mexiku a pár desiatok ľudí nakazených vo svete dostatočné množstvo na vyhlásenie pandémie ? (Nie!, avšak každý stupeň zvyšuje obrovské zisky farmaceutickým kartelom, ktoré sú v rukách „svetovej elity“ – pozn. F.Š.).

Bullten_WHOPo dlhodobej masívnej medializácii hrozby pandémie – WHO (11 júna) svojim členským štátom (lebo nie celá zemeguľa podporuje túto ortodoxnú a farmáciami riadenú ustanovizeň) vyhlásila pandémiu prasacej chrípky nazvanej A/H1N1. Takmer zároveň (15 júna) masmédiá priniesli správu o úmrtí pacienta v Škótsku, ktorý vraj podľahol prasacej chrípke! Nemocnica, v ktorej sa pacient liečil, sa vyjadrila, že „nie je isté, či pacient zomrel priamo na následky chrípky, keďže trpel ďalšími vážnymi zdravotnými komplikáciami…” V Španielsku zomrela 19 ročná tehotná žena krátko po cisárskom reze (ku ktorému sa lekári rozhodli kvôli zhoršenému stavu rodičky) na prasaciu chrípku?! O jej úmrtí (30. júna) informovala agentúra Reuters, že je prvou obeťou na európskej pevnine. Londýn (23. júla) – ministerstvo zdravotníctva informuje, že v Británii za posledný týždeň zaznamenali asi 100 000 nových prípadov prasacej chrípky. 840 pacientov je v nemocnici, 63 z nich na oddeleniach intenzívnej starostlivosti, a 29 ľudí už novému vírusu podľahlo. Britániu epidémia prasacej chrípky postihla najviac z európskych krajín. WHO (24. júla) informovala médiá, že šírenie vírusu pokračuje, prípady ochorenia eviduje už 160 zo 193 členských krajín. Hovorca organizácie Gregory Hartl uviedol, že od začiatku šírenia prasacej chrípky zomrelo v dôsledku nakazenia sa vírusom A/H1N1 na svete už 868 ľudí, a v súčasnosti by ich malo byť viac než 150-tisíc. Dr. Robin Robinson z HHS povedal: „Vývoj vakcíny smeruje dopredu,“ a pokiaľ vláda bude postupovať podľa programu, bude vyrobený dostatok k poskytnutiu dvoch dávok všetkým Američanom. Dr. Anthony Fauci riaditeľ amerického Inštitútu pre alergické a infekčné ochorenia, uviedol, že malé deti zrejme budú musieť dostať dávky v časovom rozpätí 21 dní, ale vakcíny proti sezónnej chrípke a vakcíny proti chrípke A/H1N1 by mohli dostať aj v ten istý deň…! Hovorí, že nie je potrebné obávať sa nepriaznivých reakcií, a že pridanie dávky prasacej chrípky „by nemalo byť problémom.“„Po imunologickej stránke sa (prasacia chrípka) správa tak ako sezónna chrípka a to nás veľmi teší.“ – povedal Fauci novinárom počas telefonického brífingu.

Pri všetkých dezinformáciách a zámernom klamaní dr. Keiji Fukuda z WHO, ktorý má na starosti chrípku povedal, že celosvetovo prasacia chrípka spôsobila iba 117 úmrtí a každé varovanie by malo obsahovať upozornenie, že vírus nie je príliš letálny (k počtu nakazených!). Presnejšia správa by vysvetlila, že neexistuje žiadny dôkaz pre spojenie úmrtí s A/H1N1…!

Avšak bežná sezónna chrípka len v Amerike zabije každý rok 30.000 ľudí, ale o tom hlavné médiá nikdy neinformujú, pretože takéto správy o počtoch úmrtí na akýkoľvek druh chrípky by neboli dôvodom pre poplach medzi ľuďmi, ani pre desivé novinové titulky!

Skutočná hrozba pre ľudí je povinné očkovanie:

ID-100128774

obrázok so súhlasom Baitong333 / FreeDigitalPhotos.net

Všeobecne majú ľudia sklon podliehať autoritám, či už z pohodlnosti, zo zvyku alebo sú jednoducho tak naučení, že určité osoby či inštitúcie sú dôveryhodné… Avšak ľudskému duchu je daná schopnosť skúmať všetko, čo k nemu z vonku prichádza – to ho udržuje v strehu, lebo bdelosť, skúmanie, poznanie a informovanosť mu môžu zachrániť život! Falšovanie informácií o šírení pandémie môže mať práve tieto následky. Nielenže nám hrozí očkovanie nebezpečnými vakcínami, ale občania štátov EÚ môžu byť dokonca nútení priamym vládnym nariadením k očkovaniu, pokiaľ vlády zadefinujú (podľa zákona výnimočný stav), že šírenie pandémie je alarmujúce…! Potom tí, čo odmietnu očkovanie, môžu byť označení ako nepriatelia štátu a potrestaní ako za kriminálny čin s väzbou. Účinný boj občanov proti takému „štátnemu teroru“ je hromadné odmietanie očkovania… Ak sa postavia tisíce alebo milióny ľudí na odpor, tak k vakcinácii „menšina vyvolených“ nikoho nemôže donútiť a už vôbec nie súdne stíhať!

Kongresman Ron Paul sa v televíznom prenose (28. októbra) pýtal, prečo prezident Barack Obama nedovolil, aby proti prasacej chrípke zaočkovali jeho dcéry. Varoval, že Obamovo vyhlásenie stavu pohotovosti je súčasťou plánu presvedčiť obyvateľstvo, že vláda je jeho ochrancom, a tak ho donútiť zmieriť sa v budúcnosti s hocičím, vrátane násilnej karantény. Ron Paul očkovací program označuje za „zlyhanie“ a kritizuje prezidenta, že sám sa nedrží rady, ktorú dáva svojej krajine.

Na základe týchto dvojakých štandardov sa vedátori v médiách dožadovali zaočkovania verejne – v priamom televíznom vysielaní, aby tak povzbudili amerických rodičov nechať svoje deti očkovať. Obama nie je hlúpy, aby nechal svojim deťom vpichnúť tú toxickú „medicínu“, ktorú tak vehementne odporúča verejnosti, ale bude sa snažiť získať špeciálnu vakcínu bez prísad, ktorú vyrába Baxter International pre očkovanie príslušníkov elity. Podľa časopisu Spiegel nemecká kancelárka Angela Merkelová a vládni ministri (ako aj príslušníci armády) dostali vakcínu proti A/H1N1 bez skvalénu a ortuti. Rovnako zamestnanci Inštitútu Paula Ehrlicha po vyhlásení prezidenta inštitútu – Johannes Lower označil vakcínu za väčšiu hrozbu, než samotný vírus. Riaditeľka WHO Margaret Chan uviedla, že ak sa vírus stane viac smrtiacim, osobitne zraniteľnými by sa stali rozvojové krajiny, ktorým chýba adekvátna zdravotná starostlivosť a už bojujú s inými chorobami vrátane AIDS, malárie a tuberkulózy… „Preto by výrobcovia mali na budúci rok pripraviť miliardy nových dávok vakcín.“!

V 70.-tých rokoch v jednej zo svojich publikácií („Ľudstvo v bode obratu“) – Rímsky klub prehlásil že buď sa bude musieť znížiť pôrodnosť alebo sa bude musieť zvýšiť úmrtnosť! Inštitút Maxa Plancka sa taktiež domnieva, že svetová populácia musí byť zredukovaná max. na 2 miliardy ľudí… A dnes už na jednom z najvyšších vrchov v Elbert County, štát Georgia, stojí obrovský granitový monument. tzv. „Americký Stonehenge“, – nápis vyrytý do stotonových žulových blokov hlása v rôznych jazykoch, na štyroch obrovských kameňoch, podopierajúcich spoločný vrcholec 10 top myšlienok – prikázaní, že svetová populácia musí byť zredukovaná na 500 miliónov ľudí, aby sa dosiahol The Age of Reason („Vek rozumu“) – (Len pre zaujímavosť uvádzam, že Aztécky kalendár je viac než štvormetrový bazaltový reliéf a váži iba 25 ton… – pozn. F.Š.).

Monument hlása ľudstvu toto posolstvo:

 

1) Udržiavať počet ľudí pod 500,000.000 v neustálej rovnováhe s prírodou.
2) Viesť rozmnožovanie s rozumom – zlepšujúc telesnú kondíciu a diverzitu.
3) Zjednotenie ľudstva v novom živom jazyku.
4) Ovládať vášeň – vieru – tradíciu a všetko s umierneným postojom.
5) Chrániť ľudí a národy spravodlivými zákonmi a súdmi.6) Ponechať národom internú vládu, externé spory riešiť na svetovom súde.
7) Vyhýbať sa malicherným zákonom a zbytočným úradníkom.
8) Vyvažovať osobné práva sociálnymi povinnosťami.
9) Oceňovať pravdu – krásu – lásku – hľadať harmóniu s nekonečnom.
10) Nebyť rakovinou zeme – ponechať miesto prírode.

Ľudia, všímajte si okolo seba tzv. „náhody“ v každodennom živote a jasne za nimi uvidíte súvisiace svetové udalosti, ktoré nám priniesli. Tie zapadajú do seba ako ozubené kolieska v hodinách…!

Dnes nemusí „elita“ ľudstvo uvrhnúť do vojny – pretože vojny sú neefektívne, drahé a pomalé. Okrem toho sa v ich priebehu zničí a zamorí mnoho oblastí, ktoré by bolo lepšie zachovať pre „vyvolených“. A tak si zobrali príklad z minulosti, kedy vždy nad ľudstvom visel Damoklov meč nejakej kataklizmy – živelné pohromy, alebo morové epidémie, ktoré kosili celé kontinenty… Vsadila na vedcov, skorumpovaných lekárov a čisté prostredie laboratórií, cez ktoré dnes dokáže paralyzovať aj svetovú ekonomiku. Najefektívnejší spôsob ako vyvolať masové hynutie, je pandémia. A vina sa ľahko zvalí na „prírodu“, – je to zároveň geniálna výhovorka pre tiché vraždenie ľudstva…! Elite táto špekulácia vychádza vďaka vedcom ktorí jej oživili „staronový vírus z roku 1918“ a skombinovali gény prasacej, vtáčej a ľudskej chrípky, ktoré Príroda sama nikdy nemala v úmysle zmutovať…! Iba nedávno „elita držala svet v šachu vírusom vtáčej chrípky – počas jeho vyčíňania museli v mnohých krajinách sveta vyhubiť obrovské množstvá a chovy hydiny… Len čo sa však začalo hovoriť o „prasacej chrípke“, egyptská vláda sa rozhodla vykynožiť ošípané v krajine. Za obeť padlo viac ako štvrť milióna prasiat, hoci „ohnisko epidémie“ sa nachádza v Mexiku,- teda na druhom konci sveta, a v celom Egypte sa nevyskytol ani jediný prípad nákazy…!

Znamenie Kozorožca 22. 12. – 20. 01., vládnuca planéta Saturn

Kozorožci sa rodia „starí“ a postupom rokov „mladnú“… Skutočnosť je taká, že v rannom detstve sa tento zrodenec zdá byť často príliš vážny a dospelý na svoj vek. Čím je však starší, stráca postupne niečo zo svojej triezlivosti, ktorá ho charakterizovala v mladosti. Preto by sa mal usilovať prekonať vplyv svojho znamenia, ktorý sa často nad ním vznáša ako neviditeľná aura, a jeho priateľov veľmi deprimuje… Ľudia si často neuvedomujú, že za chmúrnym zovňajškom Kozorožca sa skrývajú rýdze kvality charakteru a často sa od neho odvracajú. Prispievajú tak k tendencii, aby sa cítil martýrom. Spôsobuje to Saturn (pán času a karmy). Ak je v horoskope retrográdny, potom tiež prezrádza, že ide o veľmi starú dušu (z pohľadu reinkarnácie).

Z toho následne vyplývajú jeho emočné zábrany (čo je charakteristický vplyv Saturna) a tie ovplyvňujú jeho zdravie a dopomáhajú ku kryštalizácii, kedže Kozorožec je spojený s nerastami v tele ako: koža, spojovacie tkanivá, mukózne povrchy a sympatické periférne nervy. Znamenie vládne kolenám, celej kostre, šľachám a chrupavkám, ktoré všetko drží pokope. Kozorožec máva často nehody – zlomeniny kostí, podliatiny, vytknutia a zranenia kolien. Pri normálnej životospráve sa dožíva vysokého veku a nepodľahne ľahko náhlej chorobe, ale skôr pomaly vznikajúcim a chronickým – (opäť vplyv Saturna). Cirkulácia krvi v tkanivách môže ochabnúť, takže sa toxíny a odpadové látky hromadia v tele. Môže dôjsť k reflexnej akcii na žalúdok ovládaný opozičným znamením Raka.

Vytváranie kalciových usadenin, reumatizmus, artritis a neuralgia sú typycké poruchy zdravia u Kozorožca. Labužnícke pochúťky, bohaté na tuky, nie sú pre neho. Jeho strava má byť bohatá na proteiny a doplnená minerálnymi soľami a vitamínmi. Bunkovou soľou Kozorožca je fosfát calcia, ktorý zúžitkuje bielkoviny zo stravy a pomáha vytvárať a udržiavať kostnú štruktúru tela. Pri nedostatku tejto soli, sa bielkoviny vylúčia von z tela obličkami. Následne sa dostavia ťažkosti s obličkami, reumatizmus a kyslé trávenie. Nevyužité bielkoviny zapríčiňujú aj vyrážky a vriedky na koži a ak sa akumulujú v uchu, môžu viesť k hluchote… Potrava, ktorá dodá Kozorožcom zásobu fosfátu kalcia je: hlávková kapusta, špargľa, špenát, šošovica, hnedá fazuľa, celer, uhorky, mandle, krúpy, vaječné žľtky, celá pšenica, jahody, figy, čučoriedky a slivky. Medzi jedením by mal piť veľa vody (pramenitej – nie z vodovodu! ) – chlór používaný vo väčšine vodovodov ničí vitamín „E“, pre Kozorožcov tak veľmi potrebný…! Preto by mal radšej piť vodu prevarenú alebo fľaškovú…!

Zdroj: Astro-tabu.sk

Ďalšie časti seriálu Astromedicína versus vedecká medicína

Literatúra o medicíne a obchode zo zdravím a konšpiračných teóriách

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
4 368 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme