Onkologie, očkování a léčba roztroušených skleróz

ID-100232679

obrázok so súhlasom Baitong333 / FreeDigitalPhotos.net

Velké setkání terapeutů na pražské Olšance.
Témy:
– onkologie jako byznys
– paraziti a viry v nás
– jak se bránit plísním, bakteriím, chemickým lékům, elektrosmogu – a jaká je prevence
– praktické návody a vysvětlení, jak se bránit očkování a jak ho oddalovat

Akce prezentovala fungující, avšak alternativní a vědeckou veřejností dosud nepřijaté léky, postupy a přístroje k léčbě „nevyléčitelných nemocí“.
Pořádal Pavel Eiselt, časopis Nová Regena a spolupracovalo občanské sdružení Goscha. Pro GoschaTV toto video vytvořil Igor Chaun, s poděkováním všem spolupracovníkům.

Ukázka z knihy Hany Bláhové – Deník poradce 2:

22. 11. 2008 BĚH NA DLOUHOU TRAŤ S DOBRÝM KONCEM
Muž středního věku, začal detoxikovat v květnu. Zátěže: Diphyllobothrium latum na čtyřech místech včetně mozku, echinokok, několik druhů motolic a schistosom, améby, borrelie, Hymenolepis – oba druhy. Muž měl závratě, slabost ve svalech, křeče v nohou, třasy nebo jemné vnitřní chvění, křeče v podbřišku, byl ospalý a unavený, měl tinitus. Lékaři vyslovili podezření na RS. Pořídil si zapper a poctivě zapperoval. Při první kontrole bylo znát zřetelné zlepšení a i on sám hlásil, že se cítí lépe. Kvůli škulovci jsme sháněli Cesol. Vzhledem ke své váze si vzal dvojnásobnou dávku, než měla paní V. Očekávala jsem průlom. Po telefonu sdělil, že zlepšení je mírné a stále se ještě necítí stoprocentně fit. Když přijel na kontrolu, byla jsem zklamaná. Výsledky byly jen mírně lepší, než minule. Stále jsem nalézala ploché červy, které bych už po Cesolu neměla vidět. Jeho závratě jsou jen o málo snesitelnější, přetrvává vnitřní chvění, i když v mozku už nic nebylo. V listopadu 2009 si akční klient zakoupil Salvii, absolvoval kurz měření a pustil se samostatně do práce. Ve druhé polovině roku byly dokončeny parazitární sady, které jsem neměla při jeho prvním testování ještě k dispozici. On sám si ji také pořídil. Koncem listopadu mi hlásil, že si v mozku našel Taenii spiralis, tasemnici králičí (hostitel pes), která plně vysvětluje přetrvávající potíže. Vzal si další Cesol a zlepšil se.
15. 8. 2010 Klient ještě nějakou dobu bojoval s borrelií, které se defi nitivně zbavil pomocí plaz – mového generátoru.

29. 10. 2008 ZEMĚDĚLEC JE RIZIKOVÉ POVOLÁNÍ
Klientka ke mně přišla poprvé v květnu. Dnes třetí kontrola. Při prvé a druhé kontrole jsme vytestovaly Taenia saginata, Dipyllidium caninum, Echinococcus multilocularis i granulosus, několik druhů motolic, oba druhy Hymenolepis, škrkavky dětské i psí, toxoplasmózu, schistosomy, měchovce i tenkohlavce, svalovce, Balantidium coli. Klientka pocházela ze zemědělské rodiny. Pomáhala otci s polními pracemi. Pole se hnojila močůvkou a kejdou, při svačině se ruce neumývaly. Rodina chovala různá zvířata. Klientka byla extrémně unavená, životem se ploužila s pocitem, že má trvalou chřipku, po práci si chodívala hned lehnout, bolely ji svaly, klouby, měla závratě, ekzémy, alergie, astma, chronický zánět nosohltanu, měla křeče v břiše a záchvaty nevolnosti, viděla v očích „pohybující se spermie“, zhoršoval se jí rapidně zrak a padaly jí vlasy. Podobné symptomy zažívala její matka i teta a klientka s hrůzou očekávala, že ji čeká stejný bolestivý konec jako obě její příbuzné, které zemřely v relativně ranném věku. Léta nemohla zhubnout a měla přes všechny dietní snahy stále odulé břicho. Kromě detoxikačních preparátů jí byl doporučen lék Cesol. Její vstřícná lékařka jí lék předepsala a po první dávce jí bylo několik dní nevolno. První den proležela. Zhoršily se i ekzémy. Pátý den po druhé dávce se však jako mávnutím proutku všechno uklidnilo a ona se cítí nyní znovu jako za mlada. Prakticky všechny stížnosti, které jsem zapsala v květnu, jsme škrtly. Zhubla a má zase svou dívčí postavu. Známí žasnou. Zmizel šedý nádech pleti a žluté bělmo. Výrazně lépe vidí – zmizely šmouhy a „spermie“, a samy od sebe jí odpadly tři bradavice, únava je pryč a ona se s chutí pustila do úklidu rok zanedbávané domácnosti. Její mikrobiální mapa, v květnu hustě popsaná, se změnila. Některé orgány jsou naprosto čisté, jinde je tu a tam jednotlivá zátěž – většinou echinokok, který je obzvlášť úporný. Klientka užije druhou dávku Cesolu a zbytek případných zátěží už snadno zničíme zapperem. Viry a bakterie, které byly patrné v květnu, zmizely. Obvyklý jev při odčervování. Na bradavicích je vidět, že když se tělo nemusí potýkat s obrovskou zátěží ve formě velkých parazitů, snadno pak sebere sílu na boj s viry (papillomaviry).

Celé znění článku si můžete přečíst v tištěné Nové Regeně.

Zdroj: Nová Regen – www.e-regena.cz

Další Goša videa naleznete na
www.youtube.com/GoschaTV1
www.youtube.com/Gossscha1
www.youtube.com/GoschaTV
www.youtube.com/GoschaTV2

Vice o aktivitách Goscha o.s. na www.goscha.cz

Všetky informácie na týchto stránkach pochádzajú od pána Jima V. Humbla. Neposkytujeme žiadne informácie ani návody pre používanie MMS.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
5 031 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme