Duchovný rozvoj XXIII. časť – Astromedicína versus vedecká medicína

Motto: „Masmédiá dostali za úlohu strašiť ľudí, klamať, zahmlievať a vyvracať pravdu…
Pharma kartely majú vyrábať patentovateľné chemické lieky, ktoré však v podstate neliečia, ale udržiavajú status quo, – závislosť na liekoch a vytvárajú nové choroby…
Poplatná veda sa má starať o neustály vývoj a distribúciu nových liekov – skorumpovaní lekári zase predpisovať pacientom, čo najviac chemických liekov…“

Zo svojich naplánovaných zločinov proti ľudstvu sa napokon sami usvedčujú (viď firma Baxter si dala 28. 08. 2008 zaregistrovať na patentovom úrade pod por. č. US2009/0060950 A1 patent na niekoľko očkovacích vakcín – medzi nimi aj na prasaciu chrípku…)!
A prvá správa o prasacej chrípke sa objavila vo svetových masmédiách už 27. apríla 2009 (teda 8 mesiacov po jej zaregistrovaní…, a po 11 mesiacoch – od júla 2009 sa vyrába v stovkách miliónov kusov vakcína pod názvom Celvapan, ktorá však má expiračnú dobu iba do augusta 2010…)

Jeden z hlavných britských vládnych poradcov na prasaciu chrípku Profesor sir Roy Anderson je iba „náhodou“ v predstavenstve GlaxoSmithKline a ročne poberá 116.000 libier! Táto spoločnosť predáva nebezpečné a netestované vakcíny proti prasacej chrípke, rovnako ako protivírusové lieky Tamiflu a Relenzu. Tento profesor sedí vo Vedeckej poradnej skupiny pre núdzové stavy (SAGE) – v 20 člennom tíme, ktorý vymýšľa akčný plán pre vírus. Daily Mail píše: – zistili sme, že Anderson bol „jedným z prvých britských expertov, ktorí vyhlásili prepuknutie pandémie“ – v rádiu a televízii usilovne presadzoval účinnosť antivirotík u prasacej chrípky, ale poslucháčom zamlčal, že sa nachádza na výplatnej listine firmy GlaxoSmithKline…! Anderson bol tiež kľúčovým vládnym poradcom počas vypuknutia choroby „šialených kráv“ v Británii v roku 2001, ktorá viedla k vyvraždeniu viac než 6 miliónov zvierat a zdecimovaniu poľnohospodárstva. Dávky vakcín proti prasacej chrípke pre Európu sú rýchlo pretláčané bezpečnostnou procedúrou, pričom nedôjde k žiadnemu testovaniu na ľuďoch skôr, než budú milióny ľudí, počnúc deťmi a tehotnými ženami, zaočkované v rámci masových očkovacích programov…! Aj napriek varovaniu šéfa WHO pre chrípku Dr. Keiju Fukuda o nebezpečenstve netestovaných vakcín z firiem GlaxoSmithKline a Baxter, – tieto ich začali posielať vládam v Európe…

Dve memorandá podľa Bulletinu Svetovej zdravotníckej organizácie (47, č.2 Memoranda # 1 and # 2) z roku 1972, ktoré objavil Patrick Jordan, prezrádzajú, ako sa dajú vakcíny premeniť na smrtiace prostriedky a zároveň dokazujú, že táto organizácia (WHO) skutočne úmyselne vytvorila očkovacie látky, podávané na trikrát, ktoré budú onedlho vnucovať Američanom a obyvateľstvu iných štátov…! Imuno-patológia v spojitosti s vírusom v cielenom organizme prebieha takto:

1. najprv totálne vyradí z činnosti imúnny systém…

2. potom vírus naplní každú jednu telesnú bunku infekciou…

3. naprogramuje imúnny systém organizmu tak, aby sa v rámci boja proti infekcii mylne snažil likvidovať bunky svojho vlastného organizmu a nie zavlečenú nákazu zvonku…!

Tieto memorandá sú kľúčovým dôkazom o genocidálnom úmysle Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) a naisto by obstáli na hocijakom súde. Za každým zločinom je istá motivácia, náznak, že išlo o úmysel, vopred plánovaný. A tieto dokumenty jasne dokazujú, že je tu dlhodobý plán „mocenskej elity“, usmrtiť ľudí tým, že prvou očkovacou látkou najprv oslabia ich imúnny systém, druhou vpichnú do organizmu živý vírus a treťou skvalénom vyvolajú „uragán“ v telesných bunkách.

„Okolité krajiny a takmer celá Európa má podpísané zmluvy s dodávateľmi, ktoré možné komplikácie nechávajú na pleciach štátu“, podčiarkol minister (to všetko sú iba prázdne slová „elity businessmanov“, – my občania chceme vidieť predmetnú zmluvu a tie záruky na vlastné oči v masmédiách a prečítať si v tlači, – pozn. F.Š.). Pán minister, nepovedali ste to hlavné – preto sa Vás v ich mene pýtam: „Prečo do dnešných dní nikto z členov vlády, vašich predchodcov, poslancov ani Vy osobne ste nepredložili návrh zákona, ako sa budú odškodňovať prípadné obete vakcinácií“…?! Pre informáciu, aby ste boli v obraze uvádzam

1. že: Poľská ministerka zdravotníctva, Ewa Kopaczová ako prvá vyhlásila: „Podpíšem zmluvu na nákup očkovacej vakcíny proti prasacej chrípke iba v prípade, že farmaceutické spoločnosti prevezmú zodpovednosť za vyplatenie odškodnenia, pokiaľ vakcíny spôsobia ujmu na zdraví alebo smrť. To garantujem“! oznámila v Poľskej televízii.

2. – momentálne sa o trh s vakcínami „bijú“ tri farmaceutické firmy: Baxter (s vakcínou Celvapan), Novartis (s vakcínou Focetria) a GlaxoSmithKline (s vakcínou Pandemrix). Proti novej chrípke Štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) zaregistroval u nás uvedené vakcíny… Schválila ich aj Európska lieková agentúra (EMEA), a sú teda zaregistrované tiež pre všetky krajiny Európskej únie.

V podstate je všetko tragikomédia – EÚ nariadi a vlády samostatných štátov skáču ako im „elita“ z USA píska…! V súčasnej dobe existuje živá diskusia o dvoch vakcínach: Spolková vláda Nemecka pre „elitu“ a armádu si objednala US-vakcínu Celvapan od firmy Baxter, ale pre radových obyvateľov „normálnu” vakcínu Pandemrix nariadil britský výrobca GlaxoSmithKline, a informoval aj o jeho možných rizikách. Z toho vyplýva, že existujú vakcíny pre vyvolených a vakcíny pre „chudobu“…!

Vakcína Celvapan obsahuje viac antigénov, ktoré môžu bojovať proti patogénom. Nevýhodou však je, že niekedy z tejto vakcíny vzniknú silné reakcie organizmu a potom je človek skutočne chorý viac dní na chrípku… Pandemrix obsahuje iba časť antigénov, čo ho robí viac účinný voči chrípke ale aj tak môže byť vakcína niekedy menej účinná alebo dokonca neúčinná. Výrobcovia chcú tomu zabrániť tak, že Pandemrix bude obsahovať skvalén (viď podrobnejšie informácie v novembrovom čísle Vitality…), čím zvýšia aktivitu tejto vakcíny. A to je práve miesto sporu, nakoľko výroba vakcín je už v plnom prúde…! Lekári nemajú dostatok vedomosti o tom, ako sa tieto pomocné látky správajú voči nie ešte celkom vyvinutému imunitnému systému – Preto sú vakcínami ohrozené deti, mladí ľudia a hlavne tehotné ženy, na ktorých nemohol byť vplyv Pandemrixu otestovaný…!

„Boj o trhy“ sa pritvrdzuje, odrazu sa na scéne objavila štvrtá očkovacia vakcína Panenza od farmaceutickej firmy Sanofi Pasteur,“ proti chrípke A H1N1, nemá však na rozdiel napríklad od Nemecka, Francúzska či Belgicka, Luxemburska, Španielska, Talianska na Slovensku registráciu. Štátne hmotné rezervy SR ich preto dovezú na ministerskú výnimku…?! Podľa Úradu verejného zdravotníctva je z hľadiska zloženia a bezpečnosti vakcína vhodná na očkovanie rizikových skupín populácie. „Najprv to budú tehotné ženy, potom deti staršie ako 6 mesiacov s jedným chronickým ochorením, zdraví jedinci vo veku 15 až 49, zdravé deti, zdraví jedinci vo veku 50 až 64 rokov a zdraví jedinci vo veku nad 65 rokov,“. Smutné na tom všetkom je, že tlač a televízia za pomoci unáhlených záverov lekárov a tichého súhlasu vládnych činiteľov, všetky úmrtia z posledného obdobia sa „zametajú“ pod koberec prasacej chrípky – a to nielen u nás, ale tiež v iných štátoch EÚ. Napokon (pri pitve) sa zistí, že dotyčné osoby zomreli na niečo celkom iné, a prasacia chrípka s tým nemala nič spoločné, ale štatistika pre WHO sa vykazuje, a účel svätí prostriedky…!

Minister zdravotníctva vyhlásil, že on sa novou vakcínou zaočkovať nedá, ale ju podaruje novinárom. „Keď sa dať zaočkovať, tak proti bežnej chrípke,“ radí občanom a ešte podotkol, že on osobne práve toto očkovanie už absolvoval…

Ľudia, v súčasnosti vyzerá situácia tak, že vlády po celom svete tieto vakcíny verejnosti buď nanútia, alebo spustia masívnu propagandu a ľsťou vás zmanipulujú, aby sa podvolili očkujúcej injekcii. Ak sa vám zdravotníctvo pokúsi nanútiť tieto neotestované a v podstate experimentálne vakcíny, – Odvolajte sa so všetkou razantnosťou na Norimberský kódex, v ktorom sa uvádza: „Dobrovoľný súhlas ľudského pacienta je nevyhnutný. Žiadna experimentálna vakcína nesmie byť podaná pacientovi, kde existuje predbežný dôvod veriť, že dôjde k smrti, alebo vážnemu poraneniu, s výnimkou tých experimentov, kde experimentálni lekári slúžia zároveň aj ako testovaní pacienti.“ Európska agentúra pre lieky (EMEA) chce hotovú vakcínu schváliť ešte predtým, ako sa začne chrípkové obdobie. Tieto vakcíny sú však testované iba na kvalitu a účinnosť, nie na bezpečnosť…!

Výpoveď osoby, ktorá nechce byť menovaná

Nedávno som sa zúčastnila na prednáške o chrípke, ale neprednášali ju doktori – epidemiológovia či zástupcovia farmaceutických firiem zaoberajúcich sa výrobou vakcín a očkovaním ako napríklad Aventis Pasteur, Glaxo, Baxter AG, Sanofi Pasteur, Abbott, SmithKline… Po materskej dovolenke som pracovala v Hradci Králové na hygiene v centre očkovania, tak môžem potvrdiť, že očkovanie je obrovský biznis, v ktorom nejde o „chorých“, ale o peniaze…! A vedľajšie účinky, samozrejme tie nežiaduce, sú často obrovské… Videla som odštartovanie auto-imunitných ochorení, alergických reakcií, ale aj diabetes 1. typu, poruchy imunity, atď… Keď som bola na materskej dovolenke (boli sme na tom finančne biedne), tak sme sa s manželom dali očkovať ako pokusné králiky, pre klinické skúšky vakcínou proti Lymskej borelióze). Pol roka som trpela na bolesti kĺbov, bola som náchylná k infekciám a pod. – tých 10.000 Kč mi za tie problémy nestálo…! A vakcína proti borelióze sa vôbec do výroby a na trh nedostala, – stiahli a stopli jej výrobu práve pre obrovský počet nežiaducich účinkov. A podobne je to aj s ďalšími očkovacími látkami, vrátane vakcíny proti rakovine krčku maternice, chrípke, atď. Ľudia, zamyslite sa nad tým a nedajte sa už klamať ! Tá terajšia chrípka (kolujú tu asi 4 kmene – 3 typy sú bežné sezónne chrípky a potom tzv. „zmutovaná prasacia“, ktorá je skutočne takmer identická so „španielskou chrípkou“ z rokov 1918-19, teda vírusom A/H1N1, – tie sezónne majú označenie H2N2, H2N3, atď. a terajšia hrozba „zmutovanej prasacej“ je kmeň A/H1N1 ! Na rozdiel od ostatných vírusov napadá hlavne mladší a stredný vek, útočí na srdce a obličky. Človek, ktorý sa lieči Coldrexom, Brufenom, Kávou, atď. , mal by si to odležať a nie sa hrnúť do roboty. Keďže nepočúva svoje telo, môže skutočne na to doplatiť životom. Na tej prednáške hovorili doktori zaoberajúci sa alternatívnou medicínou, makrobiotikou, homeopatiou, irisdiagnostikou, pulzovou diagnostikou, bylinkári, liečitelia. Osobne z trpkej skúsenosti odporúčam všetkým, – v žiadnom prípade sa nedať očkovať, ani užívať lieky Tamiflu či Relenzu, ale dostatok kvalitných vitamínov a stopových prvkov na posilnenie organizmu a prečistenie bylinkami, a hlavne nemať strach – nepripúšťať si to, inak si tú chrípku privoláte… Myšlienka je mocná a negatívna myšlienka má obzvlášť veľkú afinitu. Pri prvých príznakoch virózy zaľahnúť, piť dostatok tekutín, vypotiť sa, a oddýchnuť si od práce…! Ide predsa o vaše zdravie a nie vášho zamestnávateľa…!

Podraz WHO – Svetovej zdravotníckej organizácie je teraz zameraný na vyprovokovanie masovej hystérie na neexistujúcu hrozbu pre ľudstvo – prasaciu chrípku, ktorá je oveľa miernejšou „chrípkou A“ než tá sezónna. Takýto politicky vytvorený podvod môže byť spojený s povinnou masovou vakcináciou bez akéhokoľvek lekárskeho dôvodu – avšak pre obrovský osoh korporácií Nového Svetového Poriadku a jeho „vedcov“ – rovnako ako pre globálno-politické účely. Vakcíny so sebou prinášajú jednoznačne riziko veľmi vážnych komplikácií a smrť… V 90-tych rokoch spustila WHO kampaň na očkovanie miliónov žien v Nikarague, Mexiku a Filipínach vo veku 15 až 45 rokov, údajne proti tetanu. Vakcínu nedostali muži ani chlapci! Jedna katolícka organizácia však odhalila, že táto tetanová vakcína obsahovala ľudský chorionický gonadotropin alebo hCG, prirodzený hormón, ktorý ak je skombinovaný s tetanovým toxoidným prenášačom, stimuluje protilátky robiace ženu neschopnou udržať tehotenstvo. Žiadnej z očkovaných žien o tom nikto nič nepovedal…

Znamenie Vodnár 21. 1. – 19. 2., vládnuce planéty Saturn a Urán

ID-10013206

obrázok so súhlasom Salvatore Vuono / FreeDigitalPhotos.net

Povinnosťou Vodnára je rozvíjať svoje intuitívne schopnosti a vytvoriť dobré vzťahy k j

ednotlivcom. V podstate je nosičom „vody“ – z amfory vylieva vodu života, energiu, vznešené myšlienky, ídey, pokrok, múdrosť hviezd a to všetko veľkodušne poskytuje celému svetu. Všeobecne je optimisticky naladený avšak často aj mrzutý, ak mu priatelia a rodina nerozumia a nevedia ho pochopiť. Ľudia narodení v tomto znamení – nového kozmického cyklu (Éra Vodnára – nemýliť si s New Age!), dostali od Stvoriteľa Hospodina tento dar: „Tebe – Vodnár dávam predstavu o budúcnosti, aby ľudia mohli vidieť aj iné možnosti. Spoznáš bolesť samoty, lebo ti nedovolím, aby si personifikoval Moju lásku.

Ale preto, že ľuďom ukážeš nové možnosti, dostaneš dar slobody, aby si pomocou nej mohol slúžiť ľuďom, kedykoľvek ťa budú potrebovať“. V tomto znamení sa rodí veľa duchovných liečiteľov, a tvrdí sa, že v podstate je každý Vodnár je od prírody liečiteľom, hoci si to iba máloktorý uvedomuje. Niet pochýb o tom, že môže zvláštnym spôsobom a uspokojujúco pôsobiť na ľudí citovo rozrušených. Dokonca aj mentálne postihnutí pacienti reagujú upokojujúco na jeho prítomnosť. Paradoxom však je, že Vodnári majú sklon k nešťastným a citovo neoplácaným manželstvám. Čiastočne preto, že nevedia ukázať cit a často sú nespokojní prenášať na jednotlivcov rovnako intenzívnu náklonnosť a záujem, akú pociťujú k ľudstvu v širokom zmysle. Jeho názor na svet je charakterizovaný filozofickou objektivitou a nekonečnosťou.

Vodnár má „dar ducha“ a hlbokú intuíciu, čo ho robí dobrým znalcom charakteru iných. Jeho myseľ je zvedavá a prenikavá. Vládnuca planéta Urán prináša tendencie slabej cirkulácie krvi v cievach, obličkách a nohách. Preto je dôležité dopĺňať stravu vitamínom „C“ a bioflaneoidmi vrátane rutínu, aby sa posilnil venózny systém organizmu. V prevencii kardiovaskulárnych chorôb je dôležité užívať aj vitamín „E“ po 35. roku veku Vodnára. Denne na jedálnom stole by malo byť čerstvé ovocie – pomaranče, citróny, jablká, broskyne, hrušky, hrozno, ananas. Potrava musí byť bohatá na calcium – mlieko, tvrdé syry, horčica, sojové bôby, melasa z trniek a mandle. Bunkovou soľou Vodnára je chlorid sodný (obyčajná soľ), ktorý v tele zastáva funkciu priťahovania vody, ktorú dopravuje črevným traktom a tkanivami. Jej nedostatok zapríčiňuje nesprávnu kontrolu a distribúciu, čo sa prejaví vodnateľnosťou, katarom, hnačkami a v krajnom prípade delíriom. Pozor, obyčajná soľ sa nedostáva do krvného obehu! Nadbytok soli je príčinou tvrdnutia artérii, škaredej pleti, mŕtvice alebo problémov s obličkami. Chlorid sodný obsahuje: kapusta, špenát, špargľa, zeler, reďkovky, karotka, kukurica, šošovica, jahody, jablká, figy a morské ryby.

Z ohlasov čitateľov

Príjemný večer prajem p. Šteffek,
Dnes som čítala článok z novej Vitality a nielen vďaka tomu, že som chorá, sa mi dvíhal žalúdok nad slovami a myšlienkami „doktora a právnika“ (MUDr. Petra Kováča), z ktorých sálal chlad, ľahostajnosť a tá arogantná sebadôvera, s ktorou tam rozprával o morálnych, lekárskych a právnych záležitostiach. Aspoň môžeme vidieť odborníkov ktorí nám tu po Slovensku i vo svete pobehujú… Úžasne na tom všetkom bolo, ako vykreslil „bezúhonnosť a nepodplatiteľnosť“ nielen našich, ale aj svetových či už lekárov, alebo právnikov… No proste úplne ma to „dojalo“ ako to spomínanie tak aj prístup k Hippokratovej prísahe a jeho výrok „kto umí, ten umí a kto neumí tak učí…!“ Ak sa s týmto zrovnáva, tak je to naozaj, ale naozaj smutné, že takýto človek učí budúcich lekárov (študujem na UK biológiu…) A na zaver k tomuto len dodám, že je dosť citeľne, že nemá, dá sa povedať žiadnu predstavu o inom rozmere vnímania a života samého, pretože potom by si uvedomil, že vždy je dôvod prečo a za čo človek ma znášať to, čo znáša. Takže, aj človek ktorý je v konečnom štádiu, nemusí zákonite zomrieť… pokiaľ to nie je vôľa Stvoriteľa…
KG, Nová Baňa (02. 01. 2009)


Dobrý večer, pán Šteffek,
náhodou som vo Vitalite narazila na Váš článok o znamení Barana. Považujem to za akúsi synchronicitu, pretože nie veľmi dávno sme začali v našej lekárni s týmito soľami pracovať (ja osobne sa nad nimi zamýšľam už niekoľko rokov) a zorganizovali sme 6-dňový kurz o 12 esenciálnych soliach a ich pochopení cez medicínsku astrológiu a reč farieb, kurz sme absolvovali pred vyše mesiacom (lektora sme pozývali z ďalekej krajiny – Kapského mesta). Naše nesmierne nadšenie pre soli odvtedy kontinuálne trvá, ja ich považujem za malý zázrak. Výborné terapeutické výsledky…
ŽT – farmaceutka (09. 03.2009)


Vážený p. Šteffek,
Pozdravujem Vás veľmi pekne z Košíc. Aj keď som momentálne v práci využijem malú chvíľku pre to, aby som vám napísal zopár riadkov. Som už teraz (aj hlavne kvôli Vaším článkom) stálym čitateľom mesačníka VITALITA. Každý mesiac pred koncom už netrpezlivo pozerám či už vyšlo ďalšie číslo a ako prvé vždy čítam vašu rubriku ASTROMEDICINA VERSUS VEDECKA MEDICINA. Nechcem sa veľmi rozpisovať lebo to hlavne je už vo vašich článkoch skôr vám chcem poďakovať za to, že píšete o tak závažných a dôležitých témach, o ktorých si dnes už nedovolí hocikto napísať čo i len čiarku. Ešte raz veľká vďaka pán Šteffek za články, ktorými dopĺňate mozaiku vedomostí ľuďom, ktorí už niečo o tom vedia, ale aj ľuďom, ktorí o tom prvý krát čítajú a zamýšľajú sa nad tým.
PM, Košice – (03. 04. 2009)


Veľavážený a milý pán František.
Úprimne ďakujem za dar poznania cez Vás, za nefalšovanú ľudskosť a pomoc v pravej chvíli. Ja som inklinovala k prejavom umeleckým (spev, recitácia, kreslenie, písanie poézie, divadlo). Nič ľudské mi nebolo cudzie i napriek strachu pred bolesťou a injekciami som skončila strednú zdravotnícku školu v Martine. Pracovala som najprv na gynekologicko-pôrodníckom odd. neskôr na internom, na zubnej ambulancii. Po materskej dovolenke som nastúpila do domova dôchodcov v Bojniciach. S úsmevom a pokojom zostáva vďačná i čitateľka Vašich vzácnych článkov, prajem veľa síl ísť ďalej a dobrý vietor do plachiet,
GA (17. 06. 2009)


Vážený pán Šteffek,
na stránkach časopisov ma od Vás vždy poteší vesmírna múdrosť, ktorú čitateľom radi odovzdávate. Dlhší čas Vám chcem napísať. Oprášila som staršie časopisy a vo Vitalite 10/2006 vo Vašom článku („Človek bez koreňov je ako trstina vo vetre“) som sa konečne rozhodla. Môžem Vás poprosiť o vypracovanie môjho horoskopu, aj keď sa mi nepodarilo zistiť hodinu narodenia?
S úctou,
DN, Znojmo (23. 07. 2009)


Vážený pán Šteffek,
na úvod by som sa Vám chcela veľmi pekne poďakovať za Vaše články, ktoré každý mesiac vychádzajú v časopise Vitalita. Vaše názory a zistenia pomáhajú veľkému počtu ľudí a otvárajú nám oči. Je obdivuhodné, že sa konečne niekto odvážil „vstať“ a povedať celému svetu pravdu do očí, postaviť sa proti vede a lekárskym inštitúciám. Obdivujem Vašu prácu a dôverujem tomu, čo robíte. Nikdy som príliš nedôverovala lekárom, ich antibiotikám, vitamínovým preparátom a podobne. Veľa z nich skončilo v smetnom koši a z angín, či chrípok ma aj bez nich vyliečila stará mama „obyčajnými“ bylinkami. Verím v prírodu a silu myslenia svojho Ja. Píšem Vám však aj z celkom iného dôvodu a veľmi pekne by som Vás chcela poprosiť o radu, pokiaľ je to možné, našej rodinnej priateľke Janke…
S pozdravom,
MG, (23. 07. 2009)


Milý pán Šteffek…
Celá naša rodina a takisto rodina pani Janky Vám z celého srdca ďakuje za to, čo ste pre Janku urobil. Urobil ste pre ňu viac, ako všetci lekári, pretože ste jej dal niečo, čo oni nie – prístup ako k živej bytosti, ako k niekomu, kto má svoju osobnosť, svoje Ja, svoju povahu, svoje chyby i prednosti a ako jediný ste sa na ňu nepozeral len ako na „papier“ s diagnózou. Je neuveriteľné, že v dnešnej dobe si dá niekto toľko úsilia a námahy kvôli „cudziemu“ človeku, ako ste to urobil Vy. Keď som zbadala, že ste mi poslal vyše 9 stranovú odpoveď, bola som v miernom šoku, ale v tom najlepšom zmysle slova. Váš email nám všetkým dodal značnú dávku optimizmu a viery, že aj pri takejto ťažkej chorobe, existuje pomoc a nádej…
Pán Šteffek, ani netušíte, ako ste pozmenil zmýšľanie ľudí v mojom okolí, ktorí čítali Váš email…
S pozdravom,
MG – (27. 07. 2009)


Dobrý deň p. Šteffek,
už veľmi dlho sa odhodlávam aj s manželom, že Vás poprosíme o vypracovanie osobných astrologických rozborov pre celú našu rodinu. Priam hltáme každý Váš príspevok vo Vitalite – ako jeden z mála pomenúvate veci tak, ako musí prísť k tomu každý súdny človek, čo aj trochu premýšľa o svete, o sebe, o širších súvislostiach. Veľmi dobre viem, o čom píšete, a hoci sme obaja lekári – už dávno sme sa vydali inou cestou poznávania sveta, seba a nie, ako pomýlene a cielene sa všetko chce a servíruje nič netušiacim ľuďom, ale všetko má iste svoju hlbšiu podstatu a príčinu. Ale keďže je viacej ľudí ako aj Vy, ktorí sa vydali inou cestou, nie je náhoda, že aj týchto ľudí k sebe niečo tiahne, že sa napokon stretnú…
Pozdravujem Vás a želám všetko dobré,
MUDr. EČ (06. 08. 2009)


Dobrý deň,
srdečne Vás pozdravujem pán Šteffek. Rada čítam Vaše články vo Vitalite a prosím Vás, keby ste niečo poradil na ochorenie „Sclerosis Multiplex“ a prípadne sa vyjadril k súčasnému trendu „interferónovej liečby“ injekciami, infúziami, kortikoidmi a podobne. Ste človek s veľmi veľkým prehľadom nielen v našej i celosvetovej medicíne. Zaujíma ma Váš názor a prosím Vás o vzácnu radu v liečbe tohto ochorenia a najmä príčine. Prosím, napíšte mi, či poradíte vo Vitalite, či odpoviete mailom – alebo kde by som ešte našla nejaké informácie – než sú bežne uvádzané v časopisoch či letákoch. Tiež by ma zaujímal vznik, príčiny a dôsledky artritídy – jej liečba – reaumatológ a ním predpísané lieky pomáhajú iba krátkodobo – kde robím chybu (asi hlavne v strave). Striedavo ma bolia a obmedzujú v pohybe kĺby (ramená – krčná chrbtica – bedrá, lakte a články prstov). Ďakujem Vám úprimne. Želám Vám stále zdravie, najviac veľa pozitívnej energie a sily pomáhať ľuďom. Taktiež Vám želám veľa vďačných čitateľov nielen vo Vitalite, ale vo všetkých Vašich publikáciách.
S pozdravom, vďakou a úctou
AP – predsedníčka klubu SM, (01. 09. 2009)


Dobrý deň pán Šteffek,
už sa Vám dlho chystám napísať pár slov. Moji rodičia už dlhší čas odoberajú časopis Vitalita. Vzhľadom o môj záujem o veci, ktoré sa v ňom píšu si ho vždy rád skoro celý prečítam. Avšak musím priznať, že Vaše články sú tou časťou tohto časopisu, na ktoré sa najviac teším. Najmä preto, že hovoria o pravde. Dúfam, že sa s Vami budem môcť aj osobne stretnúť. Prajem veľa zdravia a osobných úspechov.
S pozdravom,
RP, Zvolen (08. 09. 2009)


Dobrý deň pán Šteffek,
moc Vám ďakujem za články vo Vitalite, kde nám tým, čo sme otvorení pre Pravdu, otvárate oči, teraz ohľadom očkovania. Ja som niečo v podvedomí cítila, Vy ste to dal na papier, nech sa Vám darí, prajem veľa sily a odvahy do ďalej takej práce.
Boh Vás sprevádzaj.
MH – (29. 11. 2009)

 

Zdroj: Astro-tabu.sk

Ďalšie časti seriálu Astromedicína versus vedecká medicína

Literatúra o medicíne a obchode zo zdravím a konšpiračných teóriách

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
3 317 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme