Nech je muž mužom, aby ženy svojou láskou mohli zachrániť svet

pexels.com

pexels.com

Viete, prečo práve ženy môžu zachrániť svet? Lebo je v nich už od prírody zakorenená materinská láska. Ony sú väčšinou tie, ktoré v rodinách rozsievajú pokoj, lásku, harmóniu, starajú sa o poriadok a krásu domova. Majú preto cit, robia to prirodzene, inštinktívne, nemusia sa to učiť. Nielen krivky tiel a črty tvárí majú mäkšie, symetrickejšie, jemnejšie, ale aj ich vnútra sú naplnené väčším jemnocitom a nehou. Teraz však nemám na mysli ženy, ktoré sa snažia byť chlapmi, a to nielen tým, že zo svojej garderóby vyškrtli sukne a šaty, ale najmä tým, že od svojho mužského náprotivku prevzali gestá, slovník, výbušnosť, správanie, honbu za postavením, mocou, bohatstvom. Muži nech zostanú mužmi a ženy ženami, nevytvárajme homogénne unisex bytosti, nemeňme Boží plán.

Kde sa stala chyba? Všetko sa to opäť začalo v detstve. Možno si pamätáte, ako vás v škôlke postavili všetkých k múru, teda dievčatká i chlapčekov spolu, a povedali vám: „Deti, utekajte! Kto bude prvý pri plote, vyhral!“ Takouto a inými hrami, porušujúcimi základné energetické princípy ženského a mužského sveta, motivovali dievčatká, aby sa snažili vyrovnať chlapcom.

Deti by sa však mali vychovávať tak, aby sa v dievčatách rozvíjala nežnosť, láskavosť, citovosť, jemnosť, intuitívnosť, srdečnosť a materskosť. Žena je krásna, keď je ženou, muža zasa ctí charakter. Ak máte doma synov, rozvíjajte v nich odvahu, rozhodnosť, priamosť, iniciatívnosť, nech z nich vyrastú skutoční chlapi, ktorí budú vedieť v dospelosti chrániť svoje rodiny. Nesnažte sa tieto vlastnosti dolovať u dievčat, lebo potom do sveta vyšlete ženy, v ktorých bude chlad a bojovnosť a ich rozum bude pracovať logicky a systémovo, teda tak, ako to majú dispozične dané muži. Z dievčat nech vyrastú ženy, ktoré budú vedieť povzbudiť a pochváliť svojich partnerov, lebo oni to tiež potrebujú. Teší ich záujem ženy a rodiny o ich prácu. Aj tvrdý chlap chce (aj keď to nahlas neprizná), aby žena bola jeho fungujúcim srdcom. Nech teda ženské bytosti zajtrajška ovládajú umenie vytvoriť domov s pokojnou atmosférou, lebo muž netúži po návrate z práce po ničom inom ako po pokoji.

Šlabikár šťastia 2

Šlabikár šťastia 2

Ženy nech vydávajú žiaru a vôňu duše. Muži nech ich chránia, lebo žena je srdcom rodiny, potrebuje ochranu. Chlap nech je hlavou, ktorá odolá nárazom zvonka. Nech je silný telom i dušou, pevným domom, v ktorom budú môcť prebývať jeho najbližší s pocitom, že sú chránení. Žena nie je stavaná vykonávať úlohu muža, je toho potom na ňu priveľa. Potrebuje pocit bezpečia, istotu, nehu a lásku, potrebuje vnímať, že je milovaná. Potom to dokáže stonásobne vrátiť. Áno, toto je tá sila, ktorá obráti svet, áno, toto je ten prebudený tok lásky, ktorý zo žien tryská v dnešnej dobe čoraz viac a viac. Matka je totiž oporou domova, spoločnosti, národa aj celého ľudstva, preto by mala v sebe objaviť tajomstvo pokojnej mysle a vnútorného ticha.

My muži buďme iba iniciátori, plňme si svoje mužské úlohy zodpovedne. Buďme fungujúcou a milujúcou hlavou rodiny, zamerajme sa na svoju osobnosť, charakter a silu. Systematicky zvažujme, rozhodujme, chráňme, buďme opäť rytiermi, modlime sa za svoje rodiny. My vnímajme svet zrakom a ženy srdcom, tak ako je dané Tvorcom. Uverte, že keď sa ako chlapi výlučne chytíme svojej veci, naše ženy to vycítia a začnú vyžarovať lásku, ktorá hravo zharmonizuje svet a vytvorí tak skutočne ľudské a dôstojné podmienky na život na Zemi.

Mužský princíp mal ešte včera výrazne navrch, o harmónii mužskej a ženskej energie nemohla byť ani reč. Dosť už bolo konfliktov, ako aj ich riešenia silou, mocou, tvrdou vládou, násilím, teda spôsobom výsostne mužským. Stačilo krviprelievania, vojen a miliónov obetí pre majetky, územie, postavenie a pre viac než drahé víťazstvo v súboji, ktorý boh je ten pravý.

Chlapi, keď príde na mužské veci, buďte pevní, rozhodní, silní, pracovití, energickí, bojovní, akční, zodpovední, starostliví. Nebuďte precitlivení, uplakaní, ženskí. Buďte chlapmi! Stavajte domy, starajte sa o technické veci v domácnostiach, zarábajte peniaze, chráňte rodiny, vytvárajte okolo svojich žien a detí oázu bezpečia a istoty. Ale už prestaňte kričať a biť do stolov päsťami s tým, že muž je ten vyšší a má byť podľa neho. To platilo v stredoveku, keď sa ľudstvo nachádzalo na nízkej frekvencii. Nech v mužských veciach kraľuje muž a v ženských žena.

Všetko sa zrýchlilo, ale aj zjemnilo. Veď len keď porovnáte sedemdesiate roky minulého storočia s dneškom, sami uznáte, že sme sa stali ľudskejšími a milujúcejšími bytosťami. Je to vďaka prebudenej časti ľudstva, zázračným deťom, ktoré sa sem teraz rodia, ale aj vďaka čoraz silnejším tokom božskej energie, ktorými nás Tvorca zaplavuje. Nastala jar ľudského obrodenia. Nijaký človek, ani ten extra nedobrý, aj keby disponoval najsilnejšími zbraňami sveta, nedokáže zastaviť jar.

Vraj takou milou ženou, akú som opísal v úvode, nie ste? Nebojte sa, raz budete. Verte a dôverujte si. Zjemníte sa, program Stvoriteľa nepremôžete, drieme hlboko vo vás. Stačí si len uvedomiť, že ste žena, a začať ňou byť. Premažte v sebe všetky tie klamstvá, ktoré do vás natlačili otcovia, ktorí túžili po synoch. Prijmite svoju ženskosť na celej čiare, vyplieňte zo seba všetky choré programy, ktoré nenapraviteľne poškodzujú vaše zdravie a bránia vám prejaviť sa v celostnej ženskej vonkajšej aj vnútornej kráse. Ste bohyne! Vašimi zbraňami sú úsmev, láska, porozumenie, neha, nadanie všetko harmonizovať, spájať, skrášľovať.

Ženy, nemajte strach prevziať spomínanú záchranársku úlohu na svoje bedrá. Ten čas už nadišiel. Systém krutosti založený na mužskej energii, vyživovaný túžbou po moci, nekonečnou lakotou a agresivitou končiacou neľudskosťou, padá. Ak si teraz netrúfnete prevziať svoju polovičku zodpovednosti za chod pozemského bytia do vlastných rúk, nepriamo vás k tomu donútia vaše deti, pre ktoré určite urobíte všetko na svete. Muži, kryme týmto láskyplným žiaričom chrbty. Sme strážcovia a živitelia, zhostime sa svojej roly s plnou vervou, rozhodne a mocne, tak príznačne pre nás. To je naša časť úlohy. Už sa nesnažme riešiť všetko sami. Smutné roky nelásky sú dôkazom, že to touto cestou nejde, chce to rovnováhu.
Prajem si, nech sa zharmonizuje mužská časť energie so ženskou. Nech oba princípy opäť dosiahnu rovnováhu jin a jang. Nech na Zemi zavládne atmosféra dobra a lásky vďaka skutočným ženám, ktoré sa nebudú hanbiť za to, že chcú byť chránené a milované. Nech chlap je otcom, hlavou rodiny a žena nech je matkou, srdcom domova. Tak nech sa s láskou udeje.

Nech svet speje k láske, Hirax

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
5 494 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme