Nepočujete, hnevajú vás uši?

obrázok so súhlasom Jeroen van Oostrom / FreeDigitalPhotos.net

obrázok so súhlasom Jeroen van Oostrom / FreeDigitalPhotos.net

Nedávno ma zaskočil jeden mladý, 25-ročný muž, keď mi povedal: “Mal som škaredý zápal pľúc, a tak som premýšľal o živote. A už to viem. Jediné, čo chcem, je byť šťastný a zdravý.” Jeho múdrosť ma trochu zaskočila, vzhľadom na jeho vek by som skôr čakala, že bude chcieť auto, dom, alebo ísť niekam ďaleko. A pritom je to celkom normálny, šikovný chlapec (teda z pohľadu takmer 50-ročnej ženy).

Premýšľala som, čo vlastne ľudia chcú, a je to presne tak. Niekomu šťastie prinesie zdravie, niekomu prekonanie nejakej ťažkosti, niekomu zasa milión, ale ak nemá šťastie základ vo vnútri človeka, ak nie je človek zmierený so sebou, svojimi chybami a nedostatkami, nepríde. A to by bola veľká škoda.

Žiadne byliny nemôžu za nás absolvovať proces sebaprijatia. To musíme naozaj my sami. Tento proces je dlhodobý a začína sa tým, že si uvedomujeme svoje chyby, prijímame ich a odpúšťame si ich. Tak sa potom otvára priestor na to, aby sme s nimi mohli pracovať. Načo sa odsudzovať? Načo sa “biť”? Chyby robíme všetci, sú súčasťou procesu učenia na tejto Zemi. Ale nikdy, nikdy ich nezamieňajme za vinu. Vina – chyba… cítite ten rozdiel? Vina ako niečo, čo sa musí potrestať, na čo sa musí verejne ukázať, a chyba ako záležitosť všedného dňa, ktorá je častá a má sa napraviť, máme sa z nej poučiť… Teda chyba je niečo, čo nás posúva, vina niečo, čo nás popravuje.

Prečo o tom píšem práve teraz? Niekedy sa stáva, že už nemôžeme počúvať všetky obviňovania, a tak nás začnú hnevať uši. U detí je to často zápal stredného ucha, u dospelého zasa zhoršenie sluchu. Pozor však! Najčastejšie sa obviňujeme sami! Treba si uvedomiť, ako funguje detská psychika. Deti vidia všetko veľké, ďaleko dôležitejšie, ďaleko jednoznačnejšie než my, dospelí. A tak si často vysvetlia rôzne situácie v rodine, škole či škôlke po svojom, a my sa potom už len pozeráme na to, čo vo svojich hlavičkách nosia. Veľmi časté je napríklad to, že v neharmonických manželstvách si dieťa myslí, že hnevá, a preto sa rodičia hádajú.

Bolesť pri zápale stredného ucha je veľká. My však máme v rukách vynikajúcu zbraň, a to Audiron. Zo svojej praxe si trúfam povedať, že 90% zápalov po ňom odznie bez nevyhnutnosti pichnúť uško. Ako to dokáže? Má výrazné dezinfekčné účinky, éterické oleje, ktoré obsahuje, celkovo uvoľňujú, a svojím zložením oslovuje dráhu obličiek a močového mechúra, ktoré priamo súvisia s ušami. Na dezinfekčné účinky sa dá Audiron použiť aj zvonka na rôzne infekcie v ranách, na koži alebo slizniciach.

Keď pri zhoršovaní sluchu pridáme Korolen, veľmi často sa táto ťažkosť nevráti. Prípravok rozšíri cievy, uvoľní psychiku a dodá človeku odvahu čeliť ľudským rečiam.

A o to ide. Ak sú oslabené obličky, je oslabený sluch, ale aj vôľa a je veľká tendencia k strachu. Vďaka tomu vzniká začarovaný kruh, ktorý Audiron s Korolenom veľmi dobre roztínajú.

Prajem Vám, aby ste dobre počuli všetky tóny tohto krásneho sveta.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
5 070 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme