Liečebný kód – vyliečenie zdroja problému vášho zdravia, úspechu alebo vzťahu

Kniha Liečebný kód - Alexander Loyd a Ben Johnson

Klik na obr.
Knihy od Alexandra Loyda a Ben Johnsona

Alexander Loyd (držiteľ doktorátov z psychológie a naturopatickej medicíny) v roku 2001 prišiel na revolučný spôsob, ktorý môže pomôcť pri liečbe väčšiny problémov u ľudí. Objavil spôsob ako aktivovať zabudovanú fyzickú funkciu (nervovo-imunitný systém), ktorá odstraňuje zdroj 95 % ochorení a väčšiny problémov.

Alexander Loyd: dlhotrvajúce hľadanie lieku na depresiu manželky ho v roku 2001 priviedlo k objaveniu systému Liečebného kódu.  Jeho súkromná prax sa odvtedy stala jednou z najväčších svojho druhu na svete.  Systém liečebného kódu používajú tisícky klientov v 50 štátoch a vyše 140 krajinách sveta.

Ben Johnson: bývalý riaditeľ Kliniky pre zlepšenie imunity v Atlante. Odkedy sa v roku 2004 za pomoci Liečebného kódu vyliečil z Lou Gehrigovej choroby, prednáša po celom svete o tom ako kód funguje.

Systém Loydovho Liečebného kódu už overilo niekoľko tisíc ľudí, ktorí ho používajú na odstránenie svojich zdravotných, emocionálnych i vzťahových problémov:

Liečebný kód je najväčší objav od počiatku medicíny, lebo liečenie vkladá do vašich rúk. Keď vyskúšate Liečebný kód z tejto knihy, váš život sa začne okamžite meniť – vyskúšajte to a sledujte, čo sa stane“
Bill Boshears – vedec a hostiteľ talkšou SciZone

Nenašiel som žiadny iný postup, ktorý by bol tak elegantne jednoduchý a možno sa ho tak ľahko naučiť, postup, ktorý by bol vo svojej podstate taký prenosný, nesmierne účinný a nadčasový. Najväčším odporúčaním, ktoré mu môžem dať je, že ho využívam u seba, svojej rodiny a pacientov.
Merill Ken Galera, MD – hlavný lekár The Galera center, bývalý hlavný lekár Centra prírodnej medicíny Dr. Mercolu

Potrebujeme mať postup ako je Liečebný kód, aby sme zmenili nesprávne kréda, ktoré nám bránia mať život a zdravie, po akých túžime.
Bruce Lipton, PhD – bývalý vedecký pracovník bunkovej biológie a autor bestseleru Biológia viery

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
7 815 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme