Rok 2016 pohľadom astrológa

kostelnik_karikatura_small

Denné horoskopy – klik na obrázok

Pohľad na vývinové tendencie roku 2016 pre SR s využitím solárneho, tranzitného a direkčného horoskopu očami astrológa Mgr. Miroslava Kostelnika

Ak bol solárny horoskop Slovenska minulého roku spojený so zodpovednosťou, ale aj obmedzeniami, vyplývajúcimi z polohy ascendentu v Kozorožcovi, môžeme pri jeho záverečnom bilancovaní konštatovať, že obmedzení bolo oveľa viac, než prijatých zodpovedných rozhodnutí. Medzi úspešné by sa dali zaradiť tie, ktoré rozprúdili množstvo zmien v zdeformovaných legislatívach štátov únie a dotýkali sa problematiky takzvaných utečencov. Mašinéria únie, do ktorej sme boli pred viac ako dvadsiatimi rokmi vstúpení, nedovoľuje v konečnom dôsledku svojimi predpismi a nariadeniami čosi, čo by sme mohli nazvať samostatnou vnútornou zodpovednosťou štátu, takže aj obmedzujúce a ochudobňujúce príkazy ohľadne embárg spôsobili veľké množstvo zaťažujúcich situácií hlavne v ekonomike. Tie, žiaľ, postihli predovšetkým najchudobnejšie regióny Slovenska.

Vládcom soláru SR pre rok 2016 je Merkúr, na ascendente sa nachádza znamenie Blížencov. Spojenie vládcu horoskopu s Marsom, pričom sa Merkúr nachádza v deviatom dome, môže znamenať bojové rozprúdenie komunikácie ohľadne ďalšieho vývinu spoločnosti, hľadanie novej filozofie napredovania. To však len vtedy, ak pochopíme napäťovú aspektáciu ako výzvu k hľadaniu cesty vpred. V opačnom prípade sa vytvára riziko obchodných a súdnych sporov, kriminalizácie rozhodnutí jedincov i skupín, podvodov (bežných nielen pre predvolebnú kampaň). Zvyšuje sa pravdepodobnosť výskytu demonštrácií spôsobených politickým napätím. Harmonické aspekty Merkúra voči Lune, Jupiterovi a Venuši však naznačujú, že by to všetko v konečnom dôsledku mohlo vyústiť na prospech širokých más obyvateľstva. Mohlo. Len by tu nesmela byť konjunkcia direktívnej Luny na Saturna radixu Slovenska, čo predlžuje znižovanie životnej úrovne a uvádza mnohých do finančných depiek. Neuvedomujú si, že nie materiálne bohatstvo ich robí šťastnými.

Tranzitový horoskop má charakter rano adolescentný. Nakoniec vek od vzniku republiky ma oprávňuje ho takto hodnotiť. V tomto veku by sa mal mladý človek konečne začať osamostatňovať, oslobodiť od rodiny a ísť na skusy do sveta. Urán v kvadratúre na natívnu polohu ho k tomu nielen oprávňuje, ale priam provokuje. Ba aj reformátor Pluto sa k Uránovi priblíži skoro na doraz a tvrdí, že by sa mali udiať veľké zmeny. No európski legislatívci budú robiť všetko pre to, aby sa udržal existujúci status. A partia „zmámených a omamujúcich“ prisluhovačov (spojená s „iluzionistom“ Neptúnom) bude propagandisticky manipulovať spoločenským povedomím, tvrdiac že je to v poriadku.

Bývalý člen elitní jednotky SOG: „většina konspiračních teorií má pravdivý základ.“

Tranzit Urána radixom Slovenska však má aj iné účinkovanie. V dome partnerských vzťahov bude mať (a to už trvá nejaký čas) „na svedomí“ zhoršovanie spolupráce medzi spriatelenými krajinami, naznačuje dokonca „riziko“ obratu o stoosemdesiat stupňov, čo môže výrazne vplývať na zmenu medzinárodných vzťahov, dokonca s úspechom realizovanými „majdanovými technológiami“ narušiť aj mier. Alebo, ak tohto revolucionára príjmeme  ako pozitívneho vládcu domu spoločenského poslania či národnej cti, vážnosti a medzinárodného uznania slnečného horoskopu, provokujúceho už niekoľko rokov spolu s Plutom k radikálnym zmenám, dokážeme ich aj vykonať. Možností máme veľa, len neviem, či aj dostatok síl a odhodlania.

Dôležitým však bude predovšetkým prepojenie Luny s Venušou v šiestom dome soláru harmonickým sextilom, lebo jeho odkaz je jednoznačný – láska je tým elementom, ktorý je potrebný v každodennom živote všetkých nás a dokáže viesť a zjednotiť celý národ.

Hviezdy však, a to astrológia dôrazne tvrdí, neurčujú smerovanie, len ukazujú najideálnejšie tendencie a pomáhajú chápať súvislosti inak, než ako to diktuje primitívne meinstrímové myslenie. A je len na každom z nás, ako tieto významy pochopíme, spracujeme a čo s nimi v prestupnom roku 2016 urobíme.

Autor: Mgr. Miroslav Kostelnik

magicky_lunarni_kalendar_2016-300x300

Aktuálne lunárne kalendáre – klik na obrázok

Do konca februára budeme ešte stále pod vplyvom zmien energií spôsobenej prechodom do piatej dimenzie. Najsilnejšie vplyvy budú v polovici januára, na ľuďoch sa to bude prejavovať hlavne bolesťami ramien a krížov a krčnej chrbtice, ale taktiež bolesti a tlak na vrchol hlavy. Môže byť aj zvýšený výskyt migrén. Z toho duchovného hľadiska by sme sa mali riadiť lunárnym kalendárom, lebo príchodom veku vodnára sme sa presunuli do lunárneho systému, opúšťame solárny systém a prechádzame do lunárneho. Na toto bude mať vplyv aj naše zmýšľanie a konanie , do popredia pôjdu duchovné aspekty a materializmus už nebude mať taký vplyv na ľudí. Ľudia by si mali dávať pozor na to, ako rozmýšľajú. Akékoľvek negatívne myšlienky sa budú odrážať ako v súkromí týchto ľudí, tak aj na ich zdraví. Dôležité v tomto roku je aj dostatok odpočinku a venovanie sa duchovnému vzrastu. Týmto sa môžu vyhnúť vážnejším zdravotným ochoreniam.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
3 940 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme