Jak číslo domu a bytu ovlivňuje náš život

Všimli jste si někdy, jak se vám změní nálada, sotva přejdete práh toho či onoho domu? Zdálo by se, že na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající cifry. Jenomže tak to není. Ukazuje se, že tahle čísla mají své vlastnosti a individualitu. Když je postupně sečteme až dostaneme jedinou číslici, můžeme podle ní zjistit, jaký je vzájemný vztah tohoto číselného označení bytu nebo domu, kde žijeme a celkové atmosféry našeho života.

Abychom zjistili numerologické číslo svého bydliště, musíme sečíst všechna čísla, která ho tvoří, abychom dostali jedinou číslici.

Například: číslo domu je 139/10. Z toho plyne numerologické číslo 5 (1+3+9+1=14; 1+4=5). Pokud žijete v domě s více byty, pak vás ovlivňuje také číslo bytu. Sečtěte tedy nejenom číslice v čísle domu, ale také v čísle bytu. Budete-li číst dál, dokážete si určit celkovou atmosféru místa, kde žijete. Samozřejmě zde uváděné interpretace nemusíte brát za bernou minci, možná ale, že skutečně narazíte na nějakou zákonitost v atmosféře svého bydliště.

čísla

Knižky o  Numerológií – klik na obrázok
free photo www.pixabay.com

ČÍSLO 1

Váš dům je pod znamením SLUNCE. To podporuje tvůrčí sebevyjádření. V takových domech obvykle převládá tvůrčí energie a radost ze života. Dobře se tu bydlí těm, pro něž je důležitý osobní názor, těm, kdo jsou povoláni rozsvěcovat život jiných. Lidé žijící v domě JEDNIČKY se dobře učí na svých vlastních zkušenostech, ne na zkušenostech těch druhých. Příznivé barvy jsou jasné, červenooranžové. Celková atmosféra v domě je bezstarostná a otevřená. Jednička obvykle vypráví o krásném životě, přináší radost a veselí a atmosféru nepřetržitého svátku. Vede člověka ke slávě a úspěchu. Posiluje vnitřní kouzlo.

ČÍSLO 2

Dům je pod znamením MĚSÍCE. Všechny nepříjemnosti se tu řeší mírnou cestou. Je vhodný pro vědce, sportovce a jasnovidce. Příznivá barevná stupnice interiérů by měla být v mléčných a jemných krémových odstínech. Posiluje vnitřní pohyb emocí a intelektu, vzájemnou přitažlivost a závislost bydlících. Napomáhá v řešení problémů i lidem zdrženlivým, neboť stimuluje citlivost. Bydlení pod tímto číslem nelze však doporučit lidem mimořádně emotivním a nervním.

ČÍSLO 3

Znamení MARSU předznamenává nutnost aktivního jednání, brání se nečinnému sezení s rukama v klíně. V tomto domě se každému vždycky chce něco dělat. Rozhodnutí je třeba dělat rychle, aby se neztratila příležitost. Je tu dobře všem. Sexuální i duchovní energie tady vzrůstají. Trojka poskytuje velké životní a fyzické síly a dodává vášnivosti. Přináší také úspěch v jakékoli oblasti spojené s fyzickou činností, zbavuje závislosti na jiných. Lenost by v tomto domě mohla vést k nemoci. Dává tak o sobě vědět nespotřebovaná energie. Příznivou barvou jsou všechny odstíny červené.

ČÍSLO 4

Dům pod znamením MERKURA. Čtyřka vládne energií ochrany a stability. Tento dům je vhodným útočištěm pro nejisté, v životě se tak trochu ztrácející lidi. Čtyřka jim pomůže uklidnit situaci, získat na stabilitě a praktičnosti. Je dobrá pro skupiny lidí, které pracují na stejné věci, jdou za týmž cílem. Posiluje intelekt, umožňuje dosáhnout úspěchu v činnosti čistě intelektuální nebo zprostředkovatelské a také v řemeslech. Přináší s sebou velké množství schůzek a setkávání, podmiňuje úspěšnost při cestách i studiu. Workoholici by se měli čtyřce vyhnout, protože jinak budou pracovat ještě více. Příznivé barevné kombinace: modrá se žlutou a blankytná se šedivou.

ČÍSLO 5

Ovládán JUPITEREM tento dům žije ve dne v noci. Život v něm znamená nepřetržitý sled výletů, setkání, mejdanů a pikniků někde za městem. Obvykle je tu někde velká knihovna. Je vhodný pro vědecké pracovníky a novináře, neboť stimuluje aktivitu svých obyvatel. Každému se tu chce zabývat se něčím hodně obsáhlým: politikou, vědou, něčím, co je schopno dát dohromady lidi na základě nějaké společné myšlenky. Jako ozdoby jsou v tomto domě věci „z daleka“, najdeme tu bronzové nádoby, globy i dalekohledy. Pětka posiluje sexuální přitažlivost, dodává optimismus a víru ve vlastní síly. Kdo však má rád klidný, uměřený život, kdo je unaven životním ruchem a zmatky, měl by se číslu pět ve svém bydlišti vyhnout. Příznivou barvou je purpurová.

ČÍSLO 6

Dům ovlivňovaný VENUŠÍ je naplněn harmonií a rovnováhou. Je vhodný pro rodiny s dětmi a pro ty, kdo by rádi rozvíjeli své umělecké schopnosti. Hodí se rovněž pro advokáty. Šestka probouzí přátelské a milostné vztahy. Druhý dech tu mohou chytit páry, které spolu už dlouho žijí. Číslo šest odpovídá za materiální situaci. Dostatek spolu s úspěchy v lásce člověku přináší právě šestka. Dodává životu vyváženost a událostem plynulost, zbavuje neúměrného prázdného shonu. Zdá se, že v tomto domě či bytě všechno svědčí odpočinku, lásce a pohodlí. Lidé jsou tu přívětiví, mají dobrý vkus, snaží se mít svůj byt příjemný a pohodlný, velmi dobře vaří. Často tu žijí domácí zvířátka a bývá tu hodně květin. Příznivé jsou barvy v teplých tónech, tělová, jemně hnědá.

ČÍSLO 7

Ovlivňujícím znamením je tu SATURN. Sedmička vnáší do života stabilitu a umožňuje profesionální růst. Toto číslo člověka učí zbavovat se všeho, co brání jeho vnitřní harmonii. Dodává jeho povaze houževnatost a sílu vůle, přináší zdar při dosahování jakéhokoli cíle lidem trpělivým a vytrvalým. Sedmička nedovoluje rozptylovat síly. Čeká vás mnoho událostí, které vás naučí nejenom ovládat vlastní city, ale také nahlížet do budoucnosti. Energie sedmičky poskytuje možnost soustředit se na duchovní hodnoty. Dobře se tu cítí ti, kdo chtějí žít sami, věnovat se meditaci, ezoterice, studiu filosofie a všeho, co jim pomáhá nalézt svou životní cestu. Číslo sedm není bydliště vhodné pro lidi usilující o materiální úspěchy nebo pro ty, kteří by se chtěli vyhnout samotě. Příznivou barvou je tmavě modrá.

ČÍSLO 8

Dům pod znamením URANU. Překrásné číslo osm přináší hojnost do všech oblastí života, včetně získání velkého množství přátel, příznivé atmosféry a dostatku v rodině. Číslo osm znamená celistvost, proto úspěch nepřichází jen v jedné, ale v mnoha oblastech. Týká se to i duchovních sfér. Osmička rozvíjí rychlost reakcí a v důsledku toho přináší do života tolik nečekaných osudových zvratů, že se tomu člověk časem přestává divit a je v jakékoli situaci připraven uhájit své zájmy. Vhodné barvy v domě či bytě číslo osm: veškeré odstíny barevné škály a navíc nebeská modř.

ČÍSLO 9

Svůj vliv tu prosazuje NEPTUN. Číslo světové harmonie poskytuje velkou sílu a duchovní zralost. Jsou tu sklízeny plody minulého úsilí. Vždycky tu má své místo lásky a soucit. Ti, kdo tu žijí, snadno a rádi pomáhají jiným. V domě devítky lze dosáhnout hlubin moudrosti. Neměli by v něm žít přirození altruisté, neboť tu jsou schopno žít pouze problémy jiných, na sebe zapomenout, a sami sebe tak poškozovat. Příznivou barvou bude azurová.

Uváděné charakteristiky určitě neznamenají, že byste se měli přestěhovat. Vybírat si vlastní adresu je dost složité a někdy i nemožné. Je proto třeba myslet na to, že vibrace každého čísla má svou vlastní krásu a v přítomné chvíli je nejspíš číslo vašeho domu a bytu právě tím, které v této životní etapě potřebujete, nebo které vám vyhovuje. Je však možné, že vám získané poznatky umožní pochopit některé životní nezdary a v budoucnu vás budou při stěhování do jiné nemovitosti orientovat.

Zdroj: www.pronaladu.cz

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
8 181 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme