Potrebujeme si “uvoľniť hlavu”

Už vám niekedy napadlo, že pred letnými prázdninami, koncom školského roka, by mal ľudský mozog najviac odpočívať? Ak sa pozrieme na vplyvy ročných období na náš organizmus podľa Pentagramu, zistíme, že je to pravda.

Korolen-stimaral

Pre viac info klik na obrázok

Zatiaľ čo v zime sú najviac ohrozené obličky, v období fašiangov, pred jarou a počas skorej jari treba podporiť pečeň. Keď sa začne aprílové počasie, jarné búrky a prichádza skoré leto, najviac trpí náš cievny systém a CNS. V tejto dobe by sme nemali preťažovať mozog, ale v praxi to nie je možné. Žiaci aj študenti sa pripravujú na skúšky rôzneho druhu a tí, ktorí psychicky pracujú, sa na celé toto obdobie na dovolenku asi nedostanú. Tu môžu byť našimi dobrými pomocníkmi Korolen a Stimaral.

Zatiaľ čo Korolen je vhodné užívať na zlepšenie psychickej výkonnosti preventívne a dlhodobejšie pri rôznych oslabeniach CNS (podporuje aj tvorbu serotonínu), Stimaral nás dokáže naštartovať aj nárazovo na aktuálne zlepšenie sústredenia, pamäte či fyzickej výkonnosti. Pomôže nám aj lepšie zvládať výkyvy počasia, ktoré v poslednom čase zaťažujú naše telo v každom ročnom období.

Pravidelné užívanie Stimaralu môže pomôcť pri niektorých poruchách sústredenia, ale aj pri riešení adaptačných ťažkosti (neschopnosť prispôsobiť sa záťažovým situáciám). Podporuje správnu funkciu dopaminergného a noradrenergného systému čo sa týka detí aj dospelých jedincov s ADHD. Obidva prípravky sa dajú kombinovať.

Autor: Mgr. Stanislava Emmerlingová

Všetky informácie uvedené na tejto stránke sú len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú zákazníkov k tvrdeniam, že majú tieto produkty liečivé účinky.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
1 691 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme