Poznatky šamanov o rastlinách pretavené do kozmetiky RaE

Príbeh RaE kozmetiky začal v Mexiku, na ceste za šamanmi, ktorých poznatky o rastlinách a stromoch sú obdivuhodné. Vďaka ich umeniu tvorcovia postupne spoznávali liečebné sily a blahodárne účinky prírody a pretavili to do kozmetiky ktorá pohladí a vyladí aj naše telá a poteší dušu.

RaE kozmetika

RaE kozmetika – klik na obrázok

Dôsledne sa v nich vyhýbajú škodlivým chemickým zložkám, akými sú minerálne oleje, PEG, parabény a soli hliníku. Hotové kozmetické prípravky obsahujú viac ako 90% účinných prírodných látok a vyrába ich rodinná manufaktúra z Beskýd, ako aj originálne drevené dózy. V predaji sú aj náhradné náplne.

Naďa Murgašová – známa slovenská modelka žijúca v USA – tvár RaE kozmetiky:

Moja mamina mi priniesla do Ameriky deodorant a bambucké maslo. Hneď som si tieto produkty zamilovala avšak nemohla som si ich kúpiť v USA. Tak som ju poprosila, či by sa mohla s touto firmou skontaktovať a kúpiť mi viac produktov. Ta sa s RaE hneď skamarátila a spomenula že jej dcéra robí modeling. Slovo dalo slovo a stala som sa tvárou tejto úžasnej značky.
Teraz používam RaE produkty každý deň a moje kamarátky ich milujú tiež, vždy sa tešia keď im donesiem nové.
Vyskúšala som veľa rôznych produktov ale naozaj som nenašla lepšie ako majú RaE.

Používanie prírodných dezodorantov patrí k súčasnému trendu zdravého životného štýlu. Nie je nám ľahostajné, ako sa stravujeme, zvyšujeme svoju pohybovú aktivitu, ba dokonca sme sa naučili s rozumom užívať i lieky. Nemali by sme ale zabúdať i na kozmetiku, ktorú používame.

Ako vyriešiť problém s nepríjemným zápachom pri potení?

Určite by dobrou voľbou nebolo, brániť telu, aby sa potilo. Telo si týmto spôsobom zaisťuje správnu termoreguláciu. Je to prirodzený proces, ktrorý má svoje opodstatnenie. Práve potom sa z tela vyplavujú škodlivé látky. V podpazuší nájdeme bohatý lymfatický systém, malo by nám teda záležať na tom, čo si budeme na tieto miesta pravidlene aplikovať.

Na trhu si môžeme vybrať z dvoch druhov výrobkov

Antiprespiranty, ktoré obsahujú zlúčeniny hliníku, ktoré bránia pokožke správne dýchať a zabraňujú tvorbe potu. Ďalšou nevýhodou je určite tvorba tzv. podpazušných škvŕn na oblečení. Tieto škrvny sú spôsobené práve reakciou potu na zložky, ktorá sa vyskytujú v antiprespirantoch.

Deodoranty naproti tomu bránia chemickému rozkladu potu. Človek sa potí menej a jeho pot nezapácha. Telu teda umožňuje, aby si „urobilo svoju prácu“, a pritom si vedome nezavádza škodlivé látky ako je i hliník do svojho organizmu.

My nesúhlasíme  s myšlienkou regulovať niečo tak dôležitého ako je pot. Preto sme vytvorili prírodný produkt, ktorý spĺňa prísne požiadavky užívateľov – s prírodnými dezodorantami RaE krásne voniate a nie ste cítiť potom.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
1 955 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme