Mikrozbraň proti choroboplodným zárodkům ve střevě! Vyčistěte si svůj 2. MOZEK.

V našich střevech žije celý velký svět mikrobů, jejich počet se odhaduje na 100 bilionů bakterií a 2 000 různých druhů. Bez tohoto mikro společenství by nemohl existovat funkční imunitní systém. Bakterie to nejsou jenom zlé patogeny – nosiči chorob, proti kterým se bojuje antibiotiky (z řečtiny: anti bios=proti životu), ale mnoho z nich slouží našemu zdraví jako probiotika (z řečtiny: per bios = „pro život“). Je známo, že některé léky (jako jsou antibiotika, projímadla nebo kortikoidy) a nevhodná strava mohou svými vedlejšími účinky narušovat citlivé střevní mikroorganismy.

Jak se říká, břicho je náš druhý mozek, toxiny produkované ve střevech ovlivňují i naše nálady, pocity, chování a prý i psychické nemoci.  Podle některých  publikovaných lékařských prací lze vhodnou stravou a probiotiky (nejsilnější je Bacillus subtilis) dokonce vyléčit  autismus do 5 let věku dítěte! Zanešené střevo ovlivňuje vstřebatelnost živin a naši imunitu. Správná strava a čisté střevo velmi zlepší kvalitu našeho života.

Bojovník ze Státní akademie věd v Moskvě
Mikrobiologické výzkumy a mnoho laboratorních testů v poslední době prokázalo, že proti patogenním bakteriím a plísním mohou působit další bakterie. Na Státní akademii věd v Moskvě po desetiletí výzkumu představili nejsilnějšího bojovníka a tím je aktivní forma Bacillus subtilis DSM 2109.  Jak vidíte z grafů, začíná zabírat do 12 hodin po požití. Umí nejen vyrobit obrovské množství enzymů ve střevě asi 70 druhů, včetně takových enzymů, které zabraňují vzniku krevních sraženin (proti tromboze) a podporují jejich absorpci.  Ale dále tento aktivní kmen vyrábí vitamíny (např. B12 a D2), aminokyseliny a především látky podobné antibiotikům, které zabíjejí patogenní bakterie a také plísně, například Escherichia, Salmonella, Proteus, Klebsiella, Citrobakter, enterobakterie, Staphylococcus, Streptococcus, Clostridium, Pseudomonas, Candida.

MORINGA + Bacillus subtilis DSM 21097

moringa-oleifera

moringa-oleifera

Tuto bakterii najdete v kapslích, které obsahují kvalitní prášek z listu Moringy oleifery Canariensis pěstované na Tenerife, která zde funguje jako dodavatel živin a nosič probiotika.  Toto složení je díky své technologii výroby zcela unikátní a probiotikum je v tomto produktu stabilní, díky vysoké výživové hodnotě a především složení právě Moringy Canariensis. Je to patentovaný výrobek, který zaručuje obsah a správnou funkci tohoto probiotika v organismu, které se připravuje přímo v Rusku.  Bacillus subtilis DSM 21097 si lidské tělo neumí samo vytvořit a vydrží v organismu asi 14 dní.

  A na co je toto PROBIOTIKUM vhodné?

– prevence a léčba průjmových onemocnění
-proti trombóze
-prevence kardiovaskulárních chorob
– antiparazitární aktivity
– prevence střevních infekčních onemocnění
– obnova orgánů zažívacího traktu
– pomáhá při gynekologických onemocněních, vaginální infekci, endometrioze
– pro zdraví mužských orgánů a spermií,
– podporuje reprodukční schopnosti organismu,
– prevence autoimunitních poruch u dětí
– prevenci jaterních chorob
– oprava poškozených orgánů nemocí, potravinami, léky
– zabezpečí normální fungování střevní mikroflóry,
– pomáhá proti deficitu aminokyselin, vitaminů a enzymů
– zvyšuje odolnost sliznice
– zvyšuje imunitu, ..

Po 30. věku člověka klesá silně produkce enzymů, po 40 roce věku je to o 40 % méně, po 50. roce až o 60 % méně a po 60. roce věku až o 80 % méně.

Koho to zaujalo, doporučujeme ke zhlédnutí VIDEO s českými titulky, kde k danému tématu hovoří Prof. Dr. Gyaznevová – vedoucí mikrobiologie na Státní akademii v Moskvě (ve videu profesorka povídá , jak si byla u lékaře kontrolovat stav cév a lékař jí řekl, že má cévy jako  19 letá děvuška.)

https://www.kvalitnizivot.com/clanky-2/bacillus-subtillis-dsm-21097/

Koupit lze zde: https://www.kvalitnizivot.com/moringa-plus/

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
3 159 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme