V jednom ohni – 40 výzev pro záchranu lásky a hezké manželství

Každý prožil v lásce zklamání. Každý vztah si prošel krizí.

Tento film vypráví skutečný příběh o tom, že lásku můžeme znovu probrat k životu. Můžeme být milováni, můžeme prožívat všechny dary, které s sebou láska přináší. Jak na to? Nechte se inspirovat filmem „V jednom ohni“

Caleb Holt zachraňuje jako hasič ostatní lidi, ale vlastní manželství se mu rozpadá. Když už stojí na prahu rozvodu, otec ho požádá, aby vyzkoušel čtyřicetidenní experiment na záchranu manželství. Jenže aby uspěl, musí nejprve vyřešit svůj vztah k Bohu.

40 výzev lásky:

ÚKOL DEN 1 LÁSKA JE TRPĚLIVÁ

První část dnešního úkolu je poměrně jednoduchá. Ačkoli láska je sdělována mnoha různými způsoby, jsou to právě slova, která často odrážejí stav našeho srdce. Během celého příštího dne se rozhodněte růst v trpělivosti tím, že během celého dne svému partnerovi neřeknete vůbec nic negativního. Jestliže k tomu budete pokoušeni, předem se rozhodněte neříkat vůbec nic. Je lepší držet jazyk za zuby, než říci něco, čeho byste pak mohli litovat.

Splnění dnešního úkolu (můžete poznamenat do svého diáře):
Stalo se dnes něco, co ve vás vyvolalo hněv vůči vašemu partnerovi? Byli jste dnes v pokušení myslet si o něm nějaké negativní věci a nechat tyto myšlenky zaznít i nahlas? Byl váš partner překvapen tím, že jste se v nějaké situaci zdrželi kritických poznámek na jeho adresu?

ÚKOL DEN 2 LÁSKA JE LASKAVÁ

Kromě toho, že podobně jako včera nebudete jednání svého partnera komentovat jakýmkoli negativním způsobem, dnes také udělejte nějaké nečekané gesto jako akt laskavosti vůči své manželce či manželovi.

Splnění dnešního úkolu (můžete poznamenat do svého diáře):
Jaké objevy o lásce jste udělali dnes? O co zvláštního jste se dnes snažili? Jakým konkrétním způsobem jste dnes svému partnerovi vyjádřili laskavost?

ÚKOL DEN 3 LÁSKA NENÍ SOBECKÁ

Jestliže něčemu věnujete svůj čas, energii a peníze, stává se to pro vás důležitějším. Je těžké přinutit se, aby vám záleželo na něčem, do čeho neinvestujete. Kromě toho, že se dále budete zdržovat negativních komentářů, kupte dnes svému partnerovi něco, čím mu dáte najevo, že jste na něj dnes mysleli.

Splnění dnešního úkolu (můžete poznamenat do svého diáře):
Jaký dárek jste pro svého partnera vybrali? Co se stalo, když jste mu jej předávali? Jak jej přijal? Jak jste se při tom cítili vy sami?

… pokračování …

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
3 791 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme