Mimozemšťania – odhalenie najväčšieho svetového tajomstva

Mimozemšťania boli a sú medzi nami. Radi by ste sa dostali k overeným informáciám? Najznámejší ufológ Dr. Steven M. Greer zozbieral svedectvá od stovky vedcov, civilistov aj vládnych a armádnych činiteľov, ktorí majú previerky Nad prísne tajné (Above Top Secret) s možnosťou prístupu k Zatajovaným projektom s osobitným prístupom (USAP). V jeho najnovšej knihe Mimozemšťané a filme Unacknowledged odkrýva najväčšie tajomstvo 20. storočia, o ktorom sa médiá boja hovoriť a vedci seriózne premýšľať. Nájdete tu známe aj neznáme fakty obohatené fotokópiami dokumentov z dohľadateľných zdrojov, ale aj stiahnuté z archívov tajných služieb, FBI a CIA.

Mimozemšťané - Nejsme sami - Steven Greer

kniha: Mimozemšťané – Nejsme sami – Steven Greer – klik na obr.

Obsah knihy Mimozemšťané:

Část I.: UFO & ET: Tajné archivy
Pozorování UFO před 2. světovou válkou
Pozorování Foo Fighters (1941-1945)
Roswell (FBI dokument)
V dobách Trumena (1945-1953)
V dobách Eisenhowerova (1953-1961)
Majestic-12
Energie nulového bodu (volná energie)
Nepotvrzené projekty se speciálním přístupem (USAP)
Skrytí pravdy všem na očích
Pozorování zajištěná armádou 1961-1997 (dokument o Marilyn Monroe)
Podzemní základny (dokument NRO)
Mimozemšťané a incidenty jadernými zbraněmi
Mimozemšťané a základny na Měsíci
Exkluzivní svědectví: Richard Doty, zvláštní agent, AFOSI (ukázka z knížky)
Naděje
Část I: Rekapitulace
Část II.: Blízká setkání pátého druhu
Část III.: Směřujeme k odhalení
Část IV.: Kosmické podvody
Část V.: Akční plán – Abychom si zajistili budoucnost, jakou chceme mít…
Jdeme do akce!
Nový fond inkubátoru Země
UFO: Fotografie a kresby
Přílohy: fotokopie originálních dokumentů z archivů tajných služeb

Film: Unacknowledged (CZ Titulky)

Ak by ho zmazali, film nájdete na RuTube, alebo si ho viete si stiahnuť z uloz.to

Iný film od Stevena Greera s českými titulkami: SIRIUS

Najnovší film CLOSE ENCOUNTERS OF THE FIFTH KIND – Blízke stretnutie piateho druhu / Kontakt započal (2020) obsahuje priekopnícke video a fotografické dôkazy a podporné rozhovory s významnými osobnosťami, ako je Adam Curry z Princetonského laboratória PEAR; legendárny obhajca občianskych práv Daniel Sheehan a Dr. Russell Targ, ktorí viedli prísne tajný program diaľkového sledovania CIA. Ich posolstvo: Pre tisíce ľudí začal kontakt. Toto je ich príbeh:

Dr. Stevenom Greer v 10 dielnom seriály s Billym Carsonom preberá históriu UFO a hnutie za odhalenie. Opisuje svoje osobné skúsenosti, na základe ktorých vytvoril protokoly pre blízke stretnutie 5. druhu (CE5), prelomový proces, ktorý využíva pokročilé techniky vedomie na nadviazanie mimozemského kontaktu:

Rozhovor Sueneé s Alexandara McKenzie, aktívnou členkou niekoľkých CE-5 skupín vo svete, ktorá od roku 2015 s Dr. Steven Greerom precestovala polovicu sveta:

Najvýznamnejší únik dokumentov týkajúcich sa UFO za mnoho rokov je vonku a ľudia o ňom začínajú hovoriť. Niektorí ho dokonca označujú za najvýznamnejší únik dokumentov o UFO vôbec:

Od začiatku 90. rokov sa postupne po celom svete dalo dokopy tisíce ľudí, ktorí samostatne alebo v menších či väčších skupinách organizujú stretnutia pod otvorenou oblohou a meditujú spoločne podľa protokolu CE5 pre naviazanie Blízkeho stretnutia piateho druhu.

V rozhovore spomenutý BASHAR – Darryl Anka:

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
4 794 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme