Palivo a zápalka na rozdúchanie radosti

Je dobré vedieť, že radosť je priamo úmerná našej energii. Ak naša energia rastie, rastie prirodzene aj radosť v nás, cítime sa naplnení, prepojení a prežívame svoje bytie naplno. Ak naopak energia chýba a je potrebné ju naštartovať viete siahnuť po zaručenej kombinácií, ktorá je tu pre Vaše rozdúchanie radosti.
Mimochodom, všimli ste si, ako radostný je ten stav, ktorý je prirodzený pre deti? To preto, že oni majú energie na rozdávanie.

stastie-radost-zena-pixabay-freeByť schopný radovať sa je umenie svojho druhu, ale radovať sa len tak zo samotného bytia je majstrovstvo a je to jeden z najvyšších stavov ľudskej existencie. Naozajstná radosť nezávisí od toho, čo sa deje naokolo, vychádza iba z nášho vnútra, nikto nám ju nemôže dať ani vziať.

Málo energie = Málo radosti 

Ľahko sa to však povie a ťažšie urobí. Sínusoida života nám častokrát pripraví také vývrtky, zvraty, vzlety a pády, že len udržať sa na horskej dráhe žitia nás stojí všetku energiu. Na radosť si potom musíme „šetriť“ ako na dovolenku a považujeme ju za luxus, ktorý si nemôžeme dovoliť každý deň. A šedivieme. Pohybujeme sa po vyšliapaných dráhach označených turistickou značkou „Musíš!“, krúžime po orbitoch každodenných povinností a úplne nakoniec nám naozajstnú radosť urobí až smrť, ktorá nás vyslobodí z toho kolieska pre krysy. S tým je ale koniec! Žiadny ďalší lepší život nebude. Nesmieme čakať, kým prídu deti na návštevu!
Teraz, a iba teraz je čas na radosť.  Len my sme zodpovední za svoju radosť. Len my sa môžeme naplniť!

Kľúče k radosti

Z energetického hľadiska existujú tri kľúče k energii, a tými sú pohyb, dych a hlas. Ak ich používame, otvárame pokladnicu s nevyčerpateľným obsahom radosti. Ako biológ však uznávam, že behať, dýchať a spievať častokrát nestačí, alebo sa tým dokonca ani nedá začať, pretože prekážky sú skrátka príliš veľké.
Sme jin-jangové bytosti a naše mentálne pochody veľmi úzko súvisia s chemickými pochodmi v našom tele. Keď nemáme čím kúriť, pravdepodobne budeme mrznúť. Aby sme nezamrzli v neradosti pred svojimi vlastnými bariérami, ktoré nám bránia prežívať sa naplno, je možné požiadať o pomoc najsilnejší prípravok z celého Pentagramu®.

Pán jangového Ohňa a kráľ regenerácie

obrazok-z-05-2018-vitae

Odklik na obrázok

Korolen harmonizuje predovšetkým riadiacu dráhu, ktorá ovplyvňuje chod celého organizmu, dráhu troch žiaričov, zodpovedajúcich za spracovanie energie v tele. Okrem toho harmonizuje orgánovú dráhu srdca, čo ho robí najvhodnejším prípravkom z celého Pentagramu®, pri riešení kardiovaskulárnych problémov. Tak ako je výborný pre starostlivosť o kardiovaskulárny systém, tak je výborný ako základ starostlivosti aj o cievy mozgu, pretože obsahuje byliny s blahodarným vplyvom na nervovú sústavu ako napríklad ľubovník, levanduľu alebo vachtu trojlistú.

Ideálnym partnerom Korolenu je Vitamarin, najmä ak nám ide o pôsobenie na psychiku a kardiovaskulárny systém. Vďaka obsahu polynenasýtených mastných kyselín EPA a DHA má Vitamarin totiž vplyv na vylučovanie serotonínu, ktorý sa podieľa na vzniku našich nálad. Bez serotonínu si dobrú náladu skrátka nenapískame.

Vitamarin je jednoznačne to správne palivo a Korolen zápalka. Spoločne dokážu zakúriť vo vašich energetických kachliach a rozožať v nich oheň radosti, bez ktorého sa dá poriadne žiť len napoly. Jednoducho bezkonkurenčná kombinácia v ktorej Korolen dodá radosť, túžbu pracovať, byť aktívny a Vitamarin nás v tej túžbe elegantne usadí, pridá pocit stability, uspokojenia. To sa nám potom bude užívať!

Autorka: Mgr. Tereza Viktorová

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
1 526 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme