Keď sa rozhodnete milovať prebudenú ženu

Keď sa rozhodnete milovať prebudenú ženu, už nemôžete zostať spať.

Pokiaľ sa rozhodnete milovať prebudenú ženu, každá časť vašej duše bude vzrušená, nielen vaše sexuálne orgány, dokonca aj vaše srdce.

indian-zena-laska

Úprimne, pokiaľ uprednostňujete normálny život, zostaňte s obyčajnou ženou. Pokiaľ chcete nespútaný život, hľadajte iba ženu, ktorá si dovolila byť nespútaná. Pokiaľ chcete iba ponoriť palec do tečúcej vody Sahkti, zostaňte s opatrnou obyčajnou ženou, ktorá sa ešte nevrhla do divočiny Posvätného Ženského oceánu. Je pohodlné milovať ženu, ktorá ešte neaktivovala svoje vnútorné posvätné sily, pretože ona netlačí na vaše spínače. Ona vás nebude skúšať. Nedotlačí vás, aby ste sa stali svojim najvyšším Ja. Neprebudí zabudnuté a otupené časti vášho Ducha, ktorý vás núti spomenúť si, že život ponúka omnoho viac ako iba túžbu. Nepozrie sa do vašich vyhasnutých očí a nepošle šíp Pravdy skrze vaše telo trasúca vami, aby ste sa prebudili a nerozdúcha vo vás dlho stratené túžby pre Lásku Duše.

Opatrná neprebudená žena bude krásne uspokojovať a tešiť vaše ego, srdce a telo. Bude tíško kráčať po vašom boku a vytvárať pocit, že ste potrebný, zodpovedný a že napĺňate svoju mužskú rolu. Pokiaľ vám toto stačí, tak to prijmite, milujte ju z celého vášho srdca. Zostaňte je verný a denne ďakujte za dar jej miernej neohrozujúcej ženskej prítomnosti vo vašom živote.

Ak vám ale toto nestačí a vaše telo a duch prahne po „inom druhu“ ženy – tej Divokej, potom vedzte, že ste na vrchole Duševného posunu – Transformácie. Vedzte, že robíte závažné rozhodnutia s karmickými následkami.

Pokiaľ si zvolíte vstúpiť do aury a tela ženy ktorej spirituálne ohne horia, prijímate, že potrebujete istý stupeň nebezpečenstva a riskovania, aby ste rástli. Pokiaľ raz začnete milovať ženu tejto prirodzenosti, musíte prijať totálnu zodpovednosť za životné zmeny, ktoré budú nasledovať. Váš život nebude stále ospalo pohodlný. Váš život vám nedovolí zostať v uviaznutých starých koľajách a stagnujúcich rutinách. Váš život dostane radikálne novú príchuť i vôňu. Budete zapálení prítomnosťou Divokej Ženskosti a to začne vysielať elektrické šoky spirituálneho Svetla skrze váš čakrový systém, nalaďujúci sa na Volanie Božstva.

Voľba byť sexuálne a romanticky intímny s prebudenou ženou vyžaduje mužskú odvahu kráčať nebojácne do Neznáma. Ale zožnete odmeny ktoré budú nad vaše mentálne chápanie. Zoberie vás do neobjavených svetov mystérií a kúziel. Ukáže vám posvätné nebesia naplnené horiacimi hviezdami, že začnete pochybovať či stále žijete na rovnakej planéte, na akej ste sa narodili.

Zlomí vás a roztrhá tak, že vás vaše divoké vášnivé srdce privedie túžbou napoly k šialenstvu. Budete ju chcieť pohltiť a prestúpiť na každej úrovni tak, ako vaša Mužská Esencia môže pohltiť a prestúpiť svet – osvetľujúci Vesmír vašej oddanej Lásky.

Uvidí vás tak, ako ste ešte nikdy predtým neboli videní.

Bude vám dôverovať.

Bude vás uznávať.

Bude uznávať vaše snahy urobiť ju šťastnou.

Bude oceňovať všetko dobré, čo robíte a všetko dobré, čím ste.

Neutečie od vašej temnoty, pretože vaša temnota ju nedesí.

Privedie vás bozkami, pohladením a láskou nazad do Života. Bude hovoriť slovami, ktorým vaša Duša rozumie. Nebude vás trestať za chyby.

Je to obrovský risk milovať prebudenú ženu, pretože zrazu neexistuje miesto, kam sa môžete schovať. Vidí všetko, preto vás môže milovať s hĺbkou a prítomnosťou, po ktorej vaše srdce a telo tak neskutočne prahne, tak dlho, tak intenzívne, že pochybujete, či ste vôbec žili po celú tú dobu, čo bola preč. Milovať takúto ženu je rozhodnutie, ktoré urobíte, aby ste začali žiť nadšene s vašou Dušou v plameňoch. Váš život už nikdy nebude rovnaký po tom, ako ste pozvali jej energie ďalej.

Zoberte na seba tento risk, alebo urobte krok nazad, zostaňte s obyčajnou ženou a prijmite iný, bežný, viac pohodlný a tak nejak kľudnejší život.

Ale uistite sa, že pokiaľ si vyberiete to druhé, nebudete sa trápiť po zbytok vašich dní pozerajúc sa nazad cez vaše rameno, napätí uvidieť ju ešte raz, uvidieť zahmlenú víziu jej Ženského Tajomstva, ktoré zmizlo z dohľadu. Dávno odišla, točiaca sa hore späť ku Hviezdam, vzdialeným Galaxiám a Rajom, odkiaľ prišla.

Autor: Sophie Bashford www.sophiebashford.com

Český preklad: Taunia Atiriamin www.slunecnabrana.eu

Tento článek lze nekomerčním způsobem šířit v originální formě s uvedením jména autora a aktivním odkazem na stránky www.slunecnabrana.eu a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.

Jak Vzrušit Duši Vědomé Ženy:

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
3 541 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme