KORONA – ako na ňu

Vzhľadom na momentálnu situáciu, som neustále atakovaná otázkami ohľadom podpory imunitného systému a možnej liečby v prípade ochorenia. A samozrejme, väčšina ľudí, ktorí poznajú Energy prípravky, automaticky žiadajú osvedčenú „proti chrípkovú“ radu, ktorú predstavuje hlavne Vironal, Drags Imun, Flavocel, Cistus, Spiron. Priamo úmerne ako sa znižujú zásoby práve týchto prípravkov, zvyšuje sa panika: čo budeme robiť, čo máme užívať ako podporu a ochranu zdravia. Keď sa na tento problém pozrieme z pohľadu čínskej medicíny, zistíme, že podpora obranyschopnosti organizmu nestojí „len“ na imunitnom systéme zabezpečovaným pľúcami.

coronavirus-freepixabay

V tele je všetko prepojené a žiaden orgán nefunguje ako samostatná jednota. Čo na druhej strane znamená, že ak začneme rozumne podporovať organizmus ako celok, odzrkadlí sa to následne na celkovej imunite. Je potrebné zvýšiť celkovú životnú energiu a zabezpečiť kvalitnú krv. Ako to dosiahnuť? Podpora obličiek RENOLOM alebo KING KONGOM zabezpečí pomoc pre pľúca, aby sa zvýšila ich kapacita a základná životná energia, tzv. prenatálna esencia. Príjemné pohladenie pečene REGALENOM umožní bezchybnú cirkuláciu kvalitne prečistenej krvi, určite by som odporučila pridať SPIRULINU alebo BARLEY. Zelené potraviny doplnia životne dôležité výživné zložky a hlavne podporia okysličenie krvi, čo sa taktiež prejaví silnejšou imunitou. Teraz možno trochu šokujem, ale pre mňa je GYNEX viac ako „opravár hormónov“. Tento koncentrát má účinok na slezinu, ktorá je hlavným orgánom bunečnej imunity, zabezpečuje výživu a podporu pľúc a má na starosti tvorbu tzv. postnatálnej esencie. Tá starostlivosť o pľúca zahŕňa aj zvlhčovanie pľúcneho tkaniva a ako vieme, prejavom koronavírusu je okrem iného aj suchý kašeľ a sucho v krku. Spomeniem ešte dva prípravky, ktoré sa dajú veľmi kvalitne použiť, a to je IMUNOSAN a SEA BERRY OIL. IMUNOSAN je neskutočná kombinácia skvelých bylín a dvoch čínskych húb. Primárne smeruje účinok práve na pľúca a slezinu, okrajovo na obličky, pečeň a mierne aj srdce. Všetky byliny v podstate dopĺňajú energiu, podporujú pľúca, krv, zastavujú kašeľ a navyšujú tzv. imunitu povrchu. SEA BERRY OIL (rakytník) je známy hlavne tým, že obsahuje veľké množstvo vitamínu C. Okrem toho obsahuje veľa ďalších vitamínov – B1, B2, A, E, K, F, B6, organické kyseliny, flavonoidy… . Podporuje obranyschopnosť a vlastné ozdravovacie procesy v organizme, prospešný je aj pri ťažkých ochoreniach, kedy výrazne podporuje imunitný systém a regeneráciu organizmu po chorobe.

Vrelo odporúčam nebáť sa kombinácií, pretože, keď má organizmus problém, má zvýšené aj nároky. Takže v rámci nielen prevencie, vrelo odporúčam kombinácie: Gynex (Renol, Regalen) + Imunosan + Sea Berry oil, Gynex (Renol, Regalen ) + Grepofit drops + Sea Berry oil. Miesto Sea Berry oil môžete pokojne použiť aj zelené potraviny. Samozrejme, zvonka potierať oblasť dutín a hrdla Droserin krémom. Nedovoľte panike a strachu, aby vás zaslepili, je viac možností ako si pomôcť, a preto si s dôverou nechajte poradiť na Klube Energy.

Vieme, čo robíme☺

Podpora pre ohrozenú skupinu seniorov

Jednou z ohrozenejších skupín sú naši rodičia a starí rodičia. Vyšší vek má svoje úskalia a jedným z nich je už oslabený organizmus a horšia regenerácia po akomkoľvek ochorení. Nehovoriac o tom, že veľa skôr narodených už má oslabené srdiečko, obličky či metabolické poruchy.

A to je kameň úrazu, keďže srdiečko je úzko prepojené práve s pľúcami a spolu zabezpečujú krvný obeh a teda aj okysličenie krvi. Takže pľúca sa v obrátenom poradí snažia kompenzovať práve slabosť srdca a keď sa pľúca ohrozia vírusom…. scenár poznáme. Vrelo odporúčam dve kombinácie, práve pre našich starkých, a to: Renol + Imunosan + Ambrózia alebo Korolen + Imunosan + Ambrózia. Prvá kombinácia je vhodná pre ľudí, ktorí majú viac oslabené obličky, ktoré sa prejavujú zadržiavaním vody, opuchmi kĺbov, bolesťami kĺbov, chronickou únavou… Korolen je priamo určený pre „kardiakov”. Imunosan dokáže veľmi kvalitne podržať imunitný systém, pomôže pri chronických aj akútnych prechladnutiach, zápaloch. A prečo Ambrózia? Enzýmy priamo ovplyvňujú imunitné reakcie na vpád škodlivín do tela, zvlášť na vírusy. Špecifické enzýmy sú nápomocné v procese tzv. riadenej apoptózy – čo je cielená smrť poškodených alebo napadnutých buniek. A práve Raw Ambrosia, čo je fermentovaný peľ, tzv. perga, je extra potravina, ktorá obsahuje živé, čiže aktívne enzýmy (pepsín, trypsín, amyláza, invertáza, fosfatáza). Okrem toho obsahuje neskutočné množstvo vitamínov(A,B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, C, D, E, K), minerálov (sodík, draslík, vápnik, horčík, železo, kremík, selén…), bielkovín – významná je vysoká koncentrácia esenciálnych aminokyselín (leucín, izoleucín, valín, lyzín, metionín, fenylalanín, treonín a tryptofán) a veľa ďalších prospešných látok.​Takže za mňa určite Ambrózia do každej rodiny a poctivo papať.

S úctou Zuzana Krajčíková Mikulová – KE Nová Dubica – absolventka fytoterapie a diferenciálnej diagnostiky na Univerzite čínskej medicíny v Prahe, ktorá úzko spolupracuje s uznávanou univerzitou TianJin (tchian tin)

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
2 887 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme