Eckhart Tolle – Uniká Ti život? Osvoboď se z věčného závodu

Mnoho lidí neustále hledá řešení, ať už v jejich minulosti nebo budoucnosti – doufají, že jednoho dne najdou něco, co jim dá smysl a umožní jim cítit se naprosto svobodní.

Možná se to zdá jako paradox, ale když se nad tím zamyslíš: existuje jen jediný okamžik, který nám nabízí možnost zažít skutečnou radost, odhalit smysl života a osvobodit nás od problémů a utrpení, které nás trápí: Přítomný okamžik!

Pouze, pokud se zcela odevzdáš tomu přítomnému okamžiku a ponoříš se do něj, zjistíš, že naplnění, které hledáš, nemůže být dosaženo myšlením, ale naopak se nachází za našimi myšlenkami, starostmi a problémy.

Věděl jsi, že máme schopnost se v kteroukoli chvíli naladit na plnou sílu života samotného? Přítomný okamžik je bránou k naší nejhlubší vnitřní radosti, naší věčné podstaty a klidu, za kterým jsme se honili a usilovali o něj celý náš život, ale pořád nám unikal. Vše je zachyceno v přítomném okamžiku. A přítomný okamžik je někdy tak blízko, že stačí jen jeden hluboký nádech.

„Nejdůležitějším uvědoměním tvého života je poznání tvé pravé podstaty.“ Eckhart Tolle

V tomto bezplatném úvodním online kurzu ti Eckhart Tolle ukáže, jak se můžeš kdykoli spojit s touto silou. Společně začínáme už v pondělí 3.srpna. Klikni na obr. pro registraci na bezplatný úvodní online kurz!

Eckhart Tolle

V online kurzu se dozvíš:

  • Jak můžeš vstoupit do kontaktu s podstatou za svými myšlenkami a tím si udržet spojení se zdrojem životní síly za všech okolností.
  • Jak můžeš vnímat a rozvíjet sílu života jako takového v každé buňce svého těla, abys tuto podporující energii mohl v sobě neustále prožívat.
  • Jak dosáhnout opravdového naplnění ovládnutím vědomé přítomnosti!

Není divu, že Eckhart Tolle je jedním z nejvyhledávanějších duchovních učitelů naší doby. Eckhart dokáže předat největší a nejhlubší pochopení moudrosti tak jasným a jednoduchým způsobem, že mnoho lidí po celém světě plně prožívá pravdy jeho učení!

Eckhart Tolle se před deseti lety proslavil svým bestsellerem „Moc přítomného okamžiku“. Tato kniha oslovila neuvěřitelné množství lidí po celém světě (přeložená do vice než 30 jazyků) a pomohla jim přijmout bezčasou a beztvarou formu spirituality. Ukázala, že existuje cesta ven z utrpení, která vede přímo k vnitřnímu klidu. Následující kniha „Nová Země“ se také stala celosvětovým bestsellerem.

Uniká Ti život?

Uvědomuješ si plnost života v každém okamžiku? Účastníš se aktivně svého života? Nebo máš někdy pocit, že jsi pouhým divákem?

Většina lidí tráví svůj život v režimu autopilota. Místo toho, aby si užívali života a prožívali všechny ty báječné věci, které nabízí, žijí ve své hlavě – plné myšlenek, co se zabývají minulostí nebo budoucností.

Tráví s těmito myšlenkami tolik času, že s nimi ztotožňují celé své bytí. Myslí si, že JSOU těmi myšlenkami. A dnes, více než kdy dříve, je oslavováno toto ztotožnění s myšlenkami, také zvané ego.

Mohou nás materiální věci opravdu udělat šťastnými?

Postupem času může naše fungování na autopilota vést k tomu, že nám chybí naplnění a smysl života. Bez přestání se ženeme za představou lepší budoucnosti: „Když budu mít tohle auto, budu šťastný“, „Když budu mít tu kabelku, budu se cítit naplněná“, „Když získám tu práci, všechny mé obavy se rozplynou“.

Ale často si pak uvědomíme, že i když dosáhneme toho cíle, stále se necítíme šťastnější nebo více naplnění (a když, tak jen na krátkou dobu). Takže si stanovíme nový cíl, za kterým můžeme jít, a tak to jde pořád dokola…vypadá to, že tento závod nikdy neskončí.

Tento proces honby za cíli se časem může stát velmi únavným, frustrujícím i bolestným! Víc než kdy jindy lidé touží po vnitřním klidu a smyslu života.

I přesto si náš druh zvykl takto žít. Je to naše současná úroveň evoluce. Problém je v tom, že v této fázi evoluce už v přírodě moc dlouho nepřežijeme. Jako druh jsme se stali velmi destruktivními.

Řešení se nachází v současném okamžiku

Úroveň vědomí, na které se dnes nacházíme, ztratila svou užitečnost. Všude po světě se dějí události, které to dokazují, a už je nemůžeme dále ignorovat. Nechali jsme se převálcovat svým vlastním myšlením a dosáhli jsme bodu, kdy nám naše myšlení už nepomáhá.

Tento problém nemá řešení… Toto revoluční tvrzení společně prozkoumáme v našem bezplatném úvodním kurzu.

Jen my můžeme BÝT tím řešením: pouze a jenom v přítomném okamžiku!

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
1 939 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme