Bruce Lipton – každý může ovlivnit své geny a tím i své zdraví

Jsme my, lidé, jen otroky našich genů?

To, co Bruce Lipton objevil, by mělo zásadně změnit naše chápání zdraví a samotný vývoj lidské biologie!

Jsi pánem, ne otrokem

Ohromující výsledky výzkumu buněk nedávno uvedly vědce v úžas a otevřely brány novým přístupům v medicíně a biologii.

Bruce Lipton úspěšně dokázal, že geny lze ovládat. A způsob, jak to můžeš udělat, je něco, k čemu máš přímý přístup: Skrz tvé vědomí!

Výzkum z posledních let zásadně mění vše, co jsme si dosud o roli a fungování genů mysleli.

Tyto nové vědecké poznatky nám ukazují, že my sami si určujeme své životy. Nejsme vydáni napospas genům, ale to, jak žijeme, má vliv na naše geny. Méně než 1% nemocí opravdu souvisí s genetickou predispozicí. Úžasné studie rakoviny ohromují vědce a otevírají dveře novému porozumění.

Jsou to naše myšlenky a pocity, naše názory a přesvědčení, které poskytují genům podněty, podle kterých pak jednají.

Klíč tedy nosíš v sobě a sám určuješ vývoj svých buněk – i celý svůj fyzický život!

JSI TO, CO SI O SOBĚ MYSLÍŠ

Nové vědecké objevy osvětlily, jak je propojena mysl, tělo a duch. Nyní víme, že stav našeho vědomí nebo myšlení odráží stav našeho zdraví.
A stav našeho individuálního zdraví je odrazem zdraví kolektivního. Společně jsme zodpovědní za současné zdraví naší planety.
Co právě teď vypovídají tvé myšlenky o tvém životě?
Pokud máš odvahu pozvednout úroveň svého vědomí a změnit svůj život, tento webinář je skvělým startem, odkud můžeš začít.

Bruce Lipton webinar

BRUCE H. LIPTON, Ph.D.
Bruce H. Lipton, Ph.D., je průkopníkem v oboru nové biologie a je mezinárodně uznávaný za své úspěchy v propojování vědy a spirituality. Jako biolog zabývající se buňkami pracoval na univerzitě University of Wiscon Medical School a později upoutal pozornost svým průlomovým výzkumem kmenových buněk na univerzitě Stanford University. Je autorem několika knih a jeho dílo „Biologie víry“ se stalo celosvětovým bestsellerem. V roce 2009 získal prestižní cenu Goi Peace Prize (Japonsko) za svůj vědecký přínos k mírumilovnějšímu světu.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
2 765 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme