Mydlová harmonizácia čakier

Rovnováhu do života pomáha vnášať každodenný rituál, ku ktorému sú najvhodnejšie práve mydlá. Pôsobia šetrne a sú v najvyššej miere prírodné. Môžete si s nimi každý deň umývať ruky, upokojiť pokožku hlavy či harmonizovať energie. A keďže týchto mydiel je sedem rovnako ako čakier, dá sa nimi ovplyvniť celý náš základný energetický systém. 

Prvá čakra: Zem – Cytovital

Mydlo Cytovital cibrí zmysel pre realitu a prijímanie napríklad pri učení. Ukotvuje nás na Zemi, pomáha byť v prítomnosti. Lepšie dokážeme stáť na svojich nohách a doťahovať vízie do realizácie. Na telesnej úrovni Cytovital vnútorne stabilizuje. Zvyšuje schopnosť hydratácie pokožky, pomáha vyprázdňovať mazové žľazy, a tým aj skrze prvú čakru vypúšťať všetko, čo k nám už nepatrí. Mydlo zaisťuje hladkú, jemnú a pružnú pokožku a my môžeme realizovať svoje zámery s čo najväčšou pokorou sami k sebe.

Druhá čakra: Voda – Artrin

Mydlo Artrin upokojuje, uvoľňuje, vnútorne ochladzuje. K druhej čakre patrí všetko tekuté (krv, lymfa, tráviace šťavy, atď.). Vodná terapia mydlom posilňuje obličky a pomáha pri prirodzenom prúdení tekutín v tele, a tým pri prijímaní a odovzdávaní. Namydlite sa mydlom pred odpočinkom, keďže má schopnosť spomaľovať, prehlbovať zážitky a skrze druhú čakru posilniť centrum pôvodných, nefiltrovaných emócií. Kvalitný odpočinok aktivizuje tvorivé sily a ovplyvňuje medziľudské vzťahy. Artrin urýchľuje postup metabolitov cez kožu a je veľmi vhodný pre suchú pokožku.

Tretia čakra: Oheň – Ruticelit

Mydlo Ruticelit je najuniverzálnejšie zo všetkých. Zvyšuje motiváciu, spoločenskosť a celkovú vitalitu. Vnútorne ohrieva, čo veľmi posilňuje slnečný pletenec (solar), patrici práve k tretej čakre. Element Ohňa priaznivo ovplyvňuje prúdenie energií v solare, a tým schopnosť odvážne vyjadriť svoj názor bez agresie a hnevu. Mydlo spolu s posilněnou treťou čakrou dodáva chuť do života, učí smiať sa pečeňou, posilňuje fyzickú silu a priaznivo ovplyvňuje výsledok nášho úsilia. Ďalej je vhodné pri začervenaní a bledosti pokožky. Harmonizuje kožu v jej celistvosti.

regeneracne-mydla-energy-scaled.jpg

Regeneračné mydlá – Klik na obrázok

Štvrtá čakra: Drevo – Protektin

Mydlo Protektin je symbolom prírody, rovnako ako zelená srdcová čakra. Pravidelným „mydlením“ sa rýchlo prebúdzame a stávame sa zvedavými a kreatívnymi. Srdce rastie a silnie ako strom vyživovaný slnečnými lúčmi. Celkovo sa zregenerujeme a osviežime. Tým, že v sebe vyživíme Drevo a zharmonizujeme srdce, upokojíme sa, uvoľníme nervovú sústavu, získame nádej na rast a začneme viac vnímať krásu, cit a lásku. Mydlo ďalej zvyšuje odolnosť kože proti plesniam, môžeme ho úspešne využiť pri zápale drobných žiliek a povrchových žíl. Priaznivo pôsobí na vyrážky.

Piata čakra: Kov – Droserin

Mydlo Droserin vnútorne spevňuje, posilňuje pľúca, zlepšuje dych, čím ovplyvňuje komunikáciu s okolím aj so samým sebou. Jasne sa vyjadrovať, dokázať sa zastať sám seba, vydobyť si svoje miesto na svete. Poctivo, férovo, nekonfliktne a čestne. Droserin podporuje dozrievanie kožných buniek, zosilňuje obranyschopnosť tým, že dáva imunite rozhodnosť a zároveň intuitívnosť skrze piatu čakru. Mydlo zlepšuje aj odolnosť pokožky proti vyrážkam bakteriálneho a vírusového pôvodu, zvyšuje jej pevnosť. Zdravá koža nám dáva pocit sebavedomia, nebojíme sa rozprávať, komunikovať a vyjadrovať sa.

Šiesta čakra: Jasnozrivosť – Cytosan

Cytosan je prvé z „nadstavbových“ mydiel. Je nepostrádateľný pri hĺbkovej očiste tela, mysle aj duše. Tým sa prečisťuje aj naše tretie oko, centrum jasnozrivosti. Čistá bytosť dokáže otvoriť myseľ novému zmyslovému aj mimozmyslovému vnímaniu a vnútornej premene. Humáty v Cytosane omladzujú a pomáhajú pri infekčných ochoreniach kože. Regenerujú celý organizmus, detoxikujú a rozvibrujú energetický systém. Intuícia rastie, transformuje sa a čakra získava osobnú farbu. Rôzne farby šiestej čakry ukazujú na rôznorodosť vedomia. Mydlo je vhodné aj na ekzémy, akné, lupienku a plesne. Pomáha pri postihnutí podkožného tkaniva

Siedma čakra: Sídlo dokonalosti – Drags Imun

Mydlo Drags Imun je plné energie dračej krvi, ktorá dokáže napájať na jemnohmotné energetické kanály. Posilnenie siedmej čakry skrze mydlo dáva možnosť regenerovať, hojiť a obnovovať energie v ostatných šiestich čakrách, a tým v celej bytosti. Dáva silu mať, žiť a tvoriť svoje vízie na všetkých úrovniach života. Mydlo má výnimočné protizápalové účinky, pôsobí dezinfekčne na niektoré typy plesňových ochorení pokožky. Nasáva prehriatie z čakrového systému alebo mu naopak odoberá chlad. Dračia sila preniká do všetkých kozmických vrstiev a energiu znáša do siedmej čakry. Mydlo hojí popáleniny 1. stupňa a upokojuje následky po uštipnutí hmyzom.

Mydlové leto plné slnečnej energie vám praje ONDŘEJ VESELÝ

Autor: Ondřej Veselý

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
1 019 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme