Eckhart Tolle – jak si začít plnit sny pomocí bytí

Podle Eckharta Tolleho se mnoho lidí nechává polapit do pasti dimenze jednání. Věří, že si své sny splní a naleznou štěstí, jen pro to musí udělat víc. Výsledkem je většinou stres… ale také strach. Nemohou si dovolit dělat méně, protože pak si přece své sny nikdy nesplní…

Někdo ve své činnosti uvízne natolik, že se s ní začne ztotožňovat, a zapomene, že vedle jednání existuje ještě jiná dimenze: Dimenze bytí!

Eckhart Tolle ve svém zcela bezplatném úvodním online kurzu (od 13. do 19. 9. 2021) učí, jak přestat pouze jednat a začít si sny plnit pomocí bytí.

Tolle

Eckhart Tolle je světově známý jako jeden z nejduchovnějších učitelů a vizionářů. Učí lidi z celého světa, nejrůznějších povolání, tradic i kultur.

Eckhart Tolle se před deseti lety proslavil svým bestsellerem „Moc přítomného okamžiku“. Tato kniha oslovila neuvěřitelné množství lidí po celém světě (přeložená do vice než 30 jazyků) a pomohla jim přijmout bezčasou a beztvarou formu spirituality. Ukázala, že existuje cesta ven z utrpení, která vede přímo k vnitřnímu klidu. Následující kniha „Nová Země“ se také stala celosvětovým bestsellerem.

Koho tento bezplatný kurz nejvíce obohatí?

Samozřejmě každého, kdo se chce naučit víc o manifestaci, ale tento kurz může nesmírně inspirovat obzvláště lidi aktivní v následujících profesích:

Podnikatelé
Ať už jsi drobný podnikatel, výkonný ředitel velké firmy nebo zrovna začínáš: jestli chceš svou prací dosáhnout pozitivních změn, tento kurz ti poskytne nástroje, pomocí kterých dokážeš otevřít svou mysl, začneš poprvé v životě doopravdy tvořit, a přitom zůstaneš nohama na zemi a v přítomnosti, přestaneš se stresovat a uplatníš svůj potenciál.

Umělci, hudebníci, spisovatelé a všichni umělecky aktivní lidé
Důležitější než techniky je vědomí, na kterém tvoje umělecká práce stojí. Vědomá manifestace ti pomůže v sobě najít zdroj, kterému Eckhart říká „pravý zdroj tvořivosti“.

Učitelé, profesoři, pedagogové, vědci a vychovatelé
Máš jedinečné zaměstnání, v němž se hluboce propojuješ s lidmi. Když pochopíš, jak učit a zůstat ve spojení se svou podstatou, dotkneš se lidí na zcela jiné úrovni a budeš učit s větší inspirací.

Učitelé jógy a meditace, terapeuti a léčitelé
Vědomá manifestace je jako stvořená k tomu, aby ti pomohla dostat se k duchovnímu zdroji léčení, inteligence a moudrosti, který se nachází za hranicemi intelektuální mysli. Když budeš pracovat s lidmi, kteří touží být zdravější a spokojenější, metody uvedené v tomto programu ti pomohou nalézt zdroj, z něhož může vzejít skutečné léčení.

Řečníci, vedoucí seminářů a myslitelé
Jestli máš jedinečné poselství, které svět potřebuje slyšet, jak ho můžeš co nejúčinněji sdílet? A i když už jsi úspěšný, jak zajistíš, aby ti ego nezastínilo práci? Vědomá manifestace ti poskytne strukturu, díky níž budeš moci druhé vést a promlouvat z vnitřního prostoru klidu a inspirace.

Rodiče, rodiny, lidé se vzdělávacími úkoly
Když vzděláváš druhé, neseš jakožto vzor a vůdce velkou zodpovědnost. Musíš činit důležitá rozhodnutí, moudře radit a zároveň se vypořádat se stresem a obtížnými situacemi. Učení a techniky představené v tomto programu ti pomohou vytvořit harmonickou, plně přítomnou a tvořivou rodinu.

Když se naučíš vyrovnat bytí a dělání, tvoje tvořivé já to posílí. Začne tebou proudit tvořivá inteligence vesmíru a její síla tě podpoří ve tvé manifestaci!

V tomto bezplatném úvodním kurzu se naučíš, jak začít za podpory tvořivé inteligence vesmíru tvořit z hlubin Bytí.

Jednou z klíčových podmínek vědomé manifestace je ukotvení ve „vědomé přítomnosti“ – v pocitu „jsem“ a v našem jediném pravém zdroji naplnění. Když jsme spojeni s vědomou přítomností, tvoříme z prostoru radosti, vděčnosti a dostatku.

Tolle

Vědomá manifestace se od manifestování z ega liší v několika důležitých ohledech:

 

• Když manifestujeme z ega, míváme pocit nouze a nedostatku. Při vědomé manifestaci tvoříme z pocitu hojnosti, který vzniká, když jsme ukotveni v plnosti a bohatství přítomného okamžiku. (Eckhart jej popisuje jako „kontakt s božstvím“.)

• Když manifestujeme z ega, často se ptáme: „Jak můžu dostat, co chci?“ Při vědomé manifestaci se ptáme: „Co ode mě chce vesmír?“

• Když manifestujeme z ega, jsme odkázáni na svou osobní sílu vůle. Při vědomé manifestaci se můžeme spolehnout na sílu vesmírné inteligence.

• Když manifestujeme z ega, často nás napadají negativní myšlenky a pochybnosti. Když nám při vědomé manifestaci na cestě vyvstanou překážky, moudře situaci zvážíme a posoudíme své možnosti.

Vesmír miluje tvoření. Když se naučíme, jak vědomě manifestovat, staneme se nástroji tvořivé inteligence.

Jsi připraven začít vědomě manifestovat?

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
1 308 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme